Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2009-04-06 11:01:47
(#1389) Hé, hé,hé!! Álljunk meg egy szóra! Milyen rajzpályázat? Azt hiszem lemaradtam valamiről! Nekem is mondja el valaki!!!
Sötétség nélkül nincs fény.
hajrá Fisi!
Most van 3O napig photoshop cs2-m. Ill. mar csak 27ig. Ott szebb ecsetek vannak.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-04-05 23:08:47
(#1387) hajrá Fisi!
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2009-04-05 21:54:41
(#1385) Kár, hogy rajzpályázatra csak egyet lehet küldeni...én a CG kategóriában indulok, és van egy kész képem, ami esélyes, de van egy félkészem is, ami nekem tetszik, csak kicsit ijesztő, ill. ki tudja, mit csinálok még addig?
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Morduk ...........0____0
nah nyugi! Ommm..... Végy egy nagy levegőt, és üjj le jógázni....
mint én
Ommmmmm... Poén, poén , poén , poén , poén !!!!!!!
Nah te kis huncutt! ugye h nevetsz rajta!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
mint én
Ommmmmm... Poén, poén , poén , poén , poén !!!!!!!
mint én
Ommmmmm... Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-04-05 20:49:17
(#1380) már meg bocsájsatok , de azt várjátok el tőlem h normális dolgot hozzak össze csak úgy spontán ??????? ti komolyan azt hiszitek h ezt túl fogja élni az emberiség? XXXXXXXXXXXXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDD
Szerk: Zabpehely 2009-04-05 20:56:18
beküldve: 2009-04-05 15:27:38
(#1379) A valamit elég tág fogalom, nem? Csinál az ember firkát... Az is már valai...
beküldve: 2009-04-05 15:03:46
(#1378) Örök bölcsesség következik (nem saját kútfőből, egy broadway-es nagyöreg mondta): ha nem tudod, mit csinálj, legalább csinálj valamit - akkor lesz mit megváltoztatni!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-04-05 15:05:09
beküldve: 2009-04-05 14:45:37
(#1377) Nem tetszenek az ötleteid? Az ne tartson vissza! Nekem se tetszenek a sajátjaim. Hülyeségeknek tartom őket!
Remélem nem azért voksoltok a golyóstoll mellett, mert az én kezdődő mangám miatt negatívan nyilatkoztak róla. Már nem tudom mit csináljak. Lehet tus kontra toll lesz, mert imádom a tollat és nem tudok lemondani róla.
Remélem nem azért voksoltok a golyóstoll mellett, mert az én kezdődő mangám miatt negatívan nyilatkoztak róla. Már nem tudom mit csináljak. Lehet tus kontra toll lesz, mert imádom a tollat és nem tudok lemondani róla.
Nem baj, nekem örökre magyar marad. :)
Ha a másrészt is nekem szól: mi van tervben? Mert a baba nincs tervben, ő rohamos sebességgel közeledik, már 3,5 hónapos, és ahogy nő, úgy egyre többször kell miatta éjszaka felkelnem. Viszont ha olyan hiperaktív és idegbeteg lesz, mint én, akkor nem fogok mellette unatkozni, még 30 éves korában sem - ezért lenne belőle jó manga. A gyerekek nagyon viccesen tudnak hülyét csinálni a szüleikből, és nem csak azok a fárasztó, erőltetett dolgok vanak, mint amiket az amerikaiak kitalálnak.
Milyen történetet nem tudsz megírni különben?
Fúúúúúúúúú azanyja micsoda Star trek részek!!!
igen én is így gondolom !
Jahogyjahogyjaaaaaaa !!!!!tudod az űrlények nem fejlettebbek ...^^"
és semmilyen történetet nem tudok megírni , elkezdtem dew aztán rájövök micsoda hülyeség vagy egsszerűen nem tom befejeznii!!!!!!!!
Bizony a golyóstoll a nyerő !sajnos azonban 1szerre találta fel vmi amerikaival , és őt nyílvánították a feltalálónak ! szemét amcsik!
másrészt :Ja hogy még csak tervben van !( nem mangakát akartál írni ?)
nem tudom meg írni a történetet ! 1szerűen nem megy hjajjjjjjjjjjjjjjjj!
másrészt :Ja hogy még csak tervben van !( nem mangakát akartál írni ?)
nem tudom meg írni a történetet ! 1szerűen nem megy hjajjjjjjjjjjjjjjjj!
Nem baj, nekem örökre magyar marad. :)
Ha a másrészt is nekem szól: mi van tervben? Mert a baba nincs tervben, ő rohamos sebességgel közeledik, már 3,5 hónapos, és ahogy nő, úgy egyre többször kell miatta éjszaka felkelnem. Viszont ha olyan hiperaktív és idegbeteg lesz, mint én, akkor nem fogok mellette unatkozni, még 30 éves korában sem - ezért lenne belőle jó manga. A gyerekek nagyon viccesen tudnak hülyét csinálni a szüleikből, és nem csak azok a fárasztó, erőltetett dolgok vanak, mint amiket az amerikaiak kitalálnak.
Milyen történetet nem tudsz megírni különben?
星さん