Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Nah várom a kritikát!
Nem rossz 5let...aaa Randiguru ugyanezt foglalja magában de nem nyújthatod sokáig a történetet az a helyzet...ha meg csak egy emberről szól egy rész az tré mert végig nyomon kell követni és kb 6. rész után megunnád...de lehet hogy nincs igazam...esetleg próbáld meg kivitelezni és akkor utána meglássuk mi lesz belőle...várom a fejleményeket
Vannak karakter vázlataim, bár csak az a nagy kár h a környezet könyvembe sikerült XD! De végülis itt három főszereplő van.... Az elején egy törékeny szemüveges lány szeret bele egy dzsudózó srácba... Ez az első megbízatásik... Bár a gond az h a srác elég agresszív!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Nah várom a kritikát!
Nem rossz 5let...aaa Randiguru ugyanezt foglalja magában de nem nyújthatod sokáig a történetet az a helyzet...ha meg csak egy emberről szól egy rész az tré mert végig nyomon kell követni és kb 6. rész után megunnád...de lehet hogy nincs igazam...esetleg próbáld meg kivitelezni és akkor utána meglássuk mi lesz belőle...várom a fejleményeket
beküldve: 2009-03-26 19:42:05
(#1342) Nos van egy ötletem: Aki bújt aki nem: A story:
Tehát a címe: ヘルパー azaz magyarul a Segítők.... A töri eléggé változó de a fő történet: Három fiú osszefog hogy létrehozzon egy csapatot aminek neve: The Date.... segítenek csajoknak férfiaknak, vagy nőknek, esetleg lányoknak vagy fiúknak h "szívük válaztotjával"-val randizhassanak, és h összejöjjenek... Nah várom a kritikát!
Tehát a címe: ヘルパー azaz magyarul a Segítők.... A töri eléggé változó de a fő történet: Három fiú osszefog hogy létrehozzon egy csapatot aminek neve: The Date.... segítenek csajoknak férfiaknak, vagy nőknek, esetleg lányoknak vagy fiúknak h "szívük válaztotjával"-val randizhassanak, és h összejöjjenek... Nah várom a kritikát!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Sok sikert hozzá!
Lenne egy kérdésem. Azt említetted, hogy az a karmos csaj mielött élőholtá vált volna. Ezt miből gondoltad? Mert én csak annyit mondtam, hogy ő az egyik karakter és, hogy bele van olvasztva a történet a Hellsingbe.
Lenne egy kérdésem. Azt említetted, hogy az a karmos csaj mielött élőholtá vált volna. Ezt miből gondoltad? Mert én csak annyit mondtam, hogy ő az egyik karakter és, hogy bele van olvasztva a történet a Hellsingbe.
hát tudod ha Hellsing akkor vér , vámpírok , zombik ... meg aztán a karmos csaj oan durván néz ki h csakis valami nem emberi lehet ... bár ez elég nyakatekert logika . mellesleg köszi a bíztatást ! elkezdem a vázlatot , majd újra és újra és újra .....
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2009-03-24 18:56:23
(#1340) Sok sikert hozzá!
Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2009-03-24 14:49:47
(#1339) eris: tudtam!
asszem én is elkezdek 1 mangát ! még naon képlékeny de alakulgat !
asszem én is elkezdek 1 mangát ! még naon képlékeny de alakulgat !
beküldve: 2009-03-24 09:24:50
(#1338) Zoe: Igen, voltam olyan kegyetlen és az első oldalon kinyírtam valakit! Ő már nem fog onnan felkelni. De ez a "gyilkosság" kellett a rendkívül agyament ötletem megvalósításához. A következő oldal már el van kezdve, ha szerencsétek van hétvégére meg is lesz.
Zabpehely: Igen, eltaláltad! Ez valóban a karmos csajszi. Félig, meddig... De az már jó ha hasonlít rá. Azt, hogy miért csak félig meddig, nem mondom el, mert az agyament történet része aminek idővel szabad csak kibontakozni. Ha sikerül majd úgy megcsinálnom, hogy érthető is legyen nagyon kérek mindenkit ne fejeljen le semmit ami épp a közelében van.
Nagyon köszönöm a kritikákat. Az említett hibákra igyekszem majd jobban odafigyelni a következő oldalakon.
Zabpehely: Igen, eltaláltad! Ez valóban a karmos csajszi. Félig, meddig... De az már jó ha hasonlít rá. Azt, hogy miért csak félig meddig, nem mondom el, mert az agyament történet része aminek idővel szabad csak kibontakozni. Ha sikerül majd úgy megcsinálnom, hogy érthető is legyen nagyon kérek mindenkit ne fejeljen le semmit ami épp a közelében van.
Nagyon köszönöm a kritikákat. Az említett hibákra igyekszem majd jobban odafigyelni a következő oldalakon.
beküldve: 2009-03-23 20:43:59
(#1337) sztem ez a csaj a karmos , csak még mielőtt élőhalottá vált volna!!!!!!! na ? kitaláltam?
Egész jó, első észrevételeim:
- a vár kb. olyan hatást kelt számomra, mintha valami lápos területen állna és épp süppedve dőlne... kicsit bizarr
- a vér, amit már írtak előttem is. Kicsit az olcsó költségvetésű filmek művér megoldásaira emlékeztet
- a növényzetet esetleg egy kicsit jobban ki lehetne dolgozni
- a csaj haja az utolsó képen kicsit életszerűtlen
De ezektől függetlenül nem rossz munka, csak így tovább
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Elkészült a mangám első oldala. Most még meg lehet vétózni ha tényleg nagyon szarnak találjátok. Bár nem lett a legcsúcsabb.[Link]
Szerintem a fejére is kicsit odafigyelhetnél, ahol a haja van, az utolsó kockában. Kicsit aránytalanul megy össze, már úgy értem, hogy az a fej agykoponya része aránytalanul kicsi. Nem lett nagyon durva, de azért észrevehető. :)
星さん
Nem gondolod, h itt hagysz minket ennyivel? következő oldalt követelek!
-nekem tetszik. asszem én még megyek, és 10-szer átrajzolom az első oldalt. , most h ezt láttam.
-a nő ugye nem vetette le magát a szikláról v ilyesmi? -vagy igen? máris megölsz egy szereplőt, vagy vmi csodás okból adódóan túléli? v most mi van?
Szerk: Zoé 2009-03-23 20:19:07
Köszi!
Hát igen a vér... Khm, khm... Köszönöm, nem kérek köptetőt Minerva! Azért lett ilyen, mert a mangák többségében a vér fekete paca. Na én ezt nem akartam, szerettem volna ha egy cseppnek látszik ami épp kigördül a száján. Nahát ez nem igazán jött össze. Lehet én is maradok a fekete pacáknál...
Hát igen a vér... Khm, khm... Köszönöm, nem kérek köptetőt Minerva! Azért lett ilyen, mert a mangák többségében a vér fekete paca. Na én ezt nem akartam, szerettem volna ha egy cseppnek látszik ami épp kigördül a száján. Nahát ez nem igazán jött össze. Lehet én is maradok a fekete pacáknál...
nem kell pacának lennie ! csak egy kicsit gyakorolni kell!
beküldve: 2009-03-23 19:15:44
(#1332) Köszi!
Tudom most bűnözök, de nézzétek el.
Vagy mivel kevés az idő ebédelni és a leves mindig forró ezért beletömködték a mákostésztát a zsebükbe.
Elkészült a mangám első oldala. Most még meg lehet vétózni ha tényleg nagyon szarnak találjátok. Bár nem lett a legcsúcsabb.[Link]
Vagy mivel kevés az idő ebédelni és a leves mindig forró ezért beletömködték a mákostésztát a zsebükbe.
- röhögni kezd de köhögő roham lesz a vége-hát ez komoly!
*majd meg nézi az elkésszült manga oldalt ,lenyűgözi aztán észre veszi a vér... furaságát ... de hát ő még ilyet se tud úgyhogy megemeli a kalapját és hozzá fűzi : 1 kalappal a mangához!
beküldve: 2009-03-22 16:36:56
(#1330) Tudom most bűnözök, de nézzétek el.