Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Köszi, de nekem akkor is te maradol a mester! Olvasgassatok csak:) nem súrún járnak felém,most is azon filózok,hogy ilyen gyér amit csinálok, vagy mi van???????
nem toom amúgy szerintem is jobb szabad kézzel rajzolni, ezt a progit nem látom be arányilag...
nem toom amúgy szerintem is jobb szabad kézzel rajzolni, ezt a progit nem látom be arányilag...
Kiome/SEn Arashi
Szerk: Kiome 2009-03-18 20:20:55
Nem tom mi az én ehhez hülye vagyok, itt egy link! [Link]
jÉÉÉÉzus!! A csaj a slozin, behalok!! Te aztán nem vagy szívbajos....
lassacskán neked kell tanítanod engem...
És hagyd a picsába a számítógépet, sokkal jobb vagy nélküle!
Használd zene hallgatásra
Szerk: wakka 2009-03-18 20:12:30
Taníts mester!!!!!!!!!!!!! A lenti azért jó mert kézi és amúgy életem 3. mangaoldala amit elkészítettem...
Kiome/SEn Arashi
Szerk: Kiome 2009-03-18 20:02:53
Sájsze, Linkin Park manga, beszarás!
Megsúgom hogyan kell bubikat rajzolni... hajolj közelebb...;
egész szép a kézírásod, ajánlom az intenzívebb használatát (monnyuk a hello mindenkinek kicsit bénán van elhelyezve de a többi az oks)
Megsúgom hogyan kell bubikat rajzolni... hajolj közelebb...;
fogod a tollat és húzol egy szép oválist a papírra! kb úgy ahogy a szép kis lenti példán látszik.
egész szép a kézírásod, ajánlom az intenzívebb használatát (monnyuk a hello mindenkinek kicsit bénán van elhelyezve de a többi az oks)
Ez a fenti oldal nagyon tetszik!!!
Küldjél nekem meghívót picasán, hogy meg tudjam nézni ezt a képregényedet plíz!
Küldjél nekem meghívót picasán, hogy meg tudjam nézni ezt a képregényedet plíz!
[Link]
Tood szoktam használni a "háttér nevezetű dolgot (Fent!), de ha ilyen elvont történetet rajzolunk, szoktunk így ködösíteni,hogy nem látsz semmit(Ajánlom az Ai-ren című irtó király művet!)...A kar pedig ak az oka 1. először rajzoltam ezzel a progival,meg kő szokni, 2.az egér egy félmaréknyi magas kis szar, szóval a kisujjam görcsöl azóta is...
A bubik: hát a manga Studio Ex-ben passz hogy hogy kell szövegbubit csinálni...majd rájövök XD egyszer..
A segédvonalak nekem is tetszenek:) szeretem a "félmunkát"
Tood szoktam használni a "háttér nevezetű dolgot (Fent!), de ha ilyen elvont történetet rajzolunk, szoktunk így ködösíteni,hogy nem látsz semmit(Ajánlom az Ai-ren című irtó király művet!)...A kar pedig ak az oka 1. először rajzoltam ezzel a progival,meg kő szokni, 2.az egér egy félmaréknyi magas kis szar, szóval a kisujjam görcsöl azóta is...
A bubik: hát a manga Studio Ex-ben passz hogy hogy kell szövegbubit csinálni...majd rájövök XD egyszer..
A segédvonalak nekem is tetszenek:) szeretem a "félmunkát"
Kiome/SEn Arashi
Szerk: Kiome 2009-03-18 19:57:46
/1-3.jpg[/L]
Íme legújabb mangám indulgat...
Csatlakoznék a Wakka által leírtakhoz, bár nekem nagyon nem az esetem az ilyen ex NDK-s úszóbajnok kar XD
Azért te se vagy egy Szél Marcsa már meg ne haragudj...
/1-3.jpg[/L]
Csatlakoznék a Wakka által leírtakhoz, bár nekem nagyon nem az esetem az ilyen ex NDK-s úszóbajnok kar XD A segédvonalakkal nekem sincs bajom, bár a saját rajzaimon nem hagynám meg
Egy tanács a szövegbubikhoz: kevesebb szöveget beléjük. Megerőltető ennyi kis betűt végigolvasni és megerőszakolják a képi hatást. Plusz ha mondjuk nyomtatásba kerülne nagyítózni kéne a sok kis szöveget.
De ettől függetlenül szép munka
A színezéshez mit használtál? PS-t, MS-t vagy valami mást?
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Easy padavan. Ha majd neked is hányingered lesz a sok csili-vili rajztól meg fogod érteni...
De hát a segédvonalakat le kell törölni.
Ha annyi felesleges vonalat húzol mint én akkor igen - illetve színesceruzával kell razjolni, majd Photoshopban két kattintással kitörölni radírozás nélkül...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-03-18 19:28:16
(#1287)
Szerk: Zoé 2009-03-18 19:28:06
Easy padavan. Ha majd neked is hányingered lesz a sok csili-vili rajztól meg fogod érteni...
De hát a segédvonalakat le kell törölni.