Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2009-03-15 20:24:30
(#1239) Bocsánat Sen. Te is jófejvagy.. Mint Zoe. Azért talán én is vaok jófej
Egy atomnyira.
Hamis vád.Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-03-15 20:22:47
(#1238) Keressek még hibát? Még egy pontér irhatok egész novellát is. Még mindig rengeteg van. ez eléggé elsietett munka volt.
aucs.ezt nagyon fájt bevallani.
Szerk: Zoé 2009-03-15 20:23:19
Hát ha kritika akkor meg sem szólaltam...
Akkor ezentúl előbb olvasd el azt, amire kommentet írsz
Zoe: Én csak a központi figurát néztem, de külön pirospont, hogy megtalálod a saját hibáidat a képen
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Ne gonoszkodj.... Sen!
Tudtommal a kritika nem gonoszkodás, aki annak veszi az nem fejlődőképes...
Hát ha kritika akkor meg sem szólaltam...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-03-15 20:16:02
(#1235) Morduk: tessék elolvasni az előbbi hsz-emet
Eris: Mér is vagy fura?
Sen: ugyanúgy figyelmedbe ajánlom az előbbi hsz-em
különben én sem nagyon szoktam ilyet rajzolni, csak most vhogy jött. kedvem lett volna vkit megölni, szal...
Eris: Mér is vagy fura?
Sen: ugyanúgy figyelmedbe ajánlom az előbbi hsz-em
különben én sem nagyon szoktam ilyet rajzolni, csak most vhogy jött. kedvem lett volna vkit megölni, szal...
Szerk: Zoé 2009-03-15 20:20:34
Ne gonoszkodj.... Sen!
Tudtommal a kritika nem gonoszkodás, aki annak veszi az nem fejlődőképes...
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
beküldve: 2009-03-15 20:14:47
(#1233) ???????????
Jaj, ne! Lebukatam! Már megint lepuktam! Én mindenkinek fura vagyok!!!!
Jaj, ne! Lebukatam! Már megint lepuktam! Én mindenkinek fura vagyok!!!!
Sötétség nélkül nincs fény.
Na de, ilyen ügyi lennék h senki nem köt belém? pedig mennyi hiba van abban a rajzban...
Ha már ennyire akarod
A szárnyra ráférne egy pontosabb kidolgozás, csakúgy mint a kezekre, amik nekem olyannak tűnnek, mintha egy egyújas kesztyűn be lennének vonalkázva az ujjak, de külön mozogni nem tudnak.
Továbbá, maga a póz kissé érdekesre sikerült, a lábak helyzetén én variáltam volna egy kicsit, mert így maga a figura olyan hatást kelt, mintha csak lebegne a háttér előtt, de nincs konkrétan benne.
És végül: a gyűrődések nagyon egysíkúak lettek, különösen a lábnál, ahol maga végtag hajlik, az anyag meg csak úgy van előtte. Persze ezt lehet a ruha szabására fogni is, de lehetne vele még trükközni.
Nagyjából ennyi jutott eszembe elsőre. Amúgy egész rendbe van, bár nekem az ilyen véres dolgok alapból nem jönnek be, úgyhogy az összhatást inkább nem értékelném
Ne gonoszkodj.... Sen!
beküldve: 2009-03-15 20:10:32
(#1231) Ne kérdezzétek mér, de vhogy valakinek a viselkedése fura.
V csak nekem tűnik föl?
Nem vaok én mindig kedves.
Sen.
-ezért tapsot érdemelsz. végre vki észrevette, és nem csak azt mondta, h szép. + ha megnézed a vörös szemeket, nincsenek teljesen vizszintesen egymással, nem jó a satirozás, a vérfoltok, és ha a bal oldali holtat nézed, hááát, izé...fura.
a ruha meg túl hosszú, látszania kéne a lábának is.
V csak nekem tűnik föl?
Nem vaok én mindig kedves.
Sen.
-ezért tapsot érdemelsz. végre vki észrevette, és nem csak azt mondta, h szép. + ha megnézed a vörös szemeket, nincsenek teljesen vizszintesen egymással, nem jó a satirozás, a vérfoltok, és ha a bal oldali holtat nézed, hááát, izé...fura.
a ruha meg túl hosszú, látszania kéne a lábának is.
Szerk: Zoé 2009-03-15 20:15:01
beküldve: 2009-03-15 20:10:19
(#1230) Nem másoltam. Teljes mértékig fejből jött a kép. Itt van a készítési folyamata: [Link]
Bár amikor utólag nézegettem a képet kissé olyan érzésem támadt, hogy belepasszolhatna abba a jelenetbe amikor Alucard Tubelcainnal harcol.
Bár amikor utólag nézegettem a képet kissé olyan érzésem támadt, hogy belepasszolhatna abba a jelenetbe amikor Alucard Tubelcainnal harcol.
Sötétség nélkül nincs fény.
Na de, ilyen ügyi lennék h senki nem köt belém? pedig mennyi hiba van abban a rajzban...
Ha már ennyire akarod
A szárnyra ráférne egy pontosabb kidolgozás, csakúgy mint a kezekre, amik nekem olyannak tűnnek, mintha egy egyújas kesztyűn be lennének vonalkázva az ujjak, de külön mozogni nem tudnak.
Továbbá, maga a póz kissé érdekesre sikerült, a lábak helyzetén én variáltam volna egy kicsit, mert így maga a figura olyan hatást kelt, mintha csak lebegne a háttér előtt, de nincs konkrétan benne.
És végül: a gyűrődések nagyon egysíkúak lettek, különösen a lábnál, ahol maga végtag hajlik, az anyag meg csak úgy van előtte. Persze ezt lehet a ruha szabására fogni is, de lehetne vele még trükközni.
Nagyjából ennyi jutott eszembe elsőre. Amúgy egész rendbe van, bár nekem az ilyen véres dolgok alapból nem jönnek be, úgyhogy az összhatást inkább nem értékelném
[Link]
Számomra ezzel a képpel kapcsolatban jöhetnek kritikák. Persze ha valakinek van hozzáfűzni valója.
Számomra ezzel a képpel kapcsolatban jöhetnek kritikák. Persze ha valakinek van hozzáfűzni valója.
Hát ez már ott tart h profi -lesz-
csak azér nem irom h profi mert:
1-ne bizd el magad
2-gyakorolj
3-
nem szeretem bevallani
Zoe mindig is kedves volt....
[Link]
Hát ez már ott tart h profi -lesz-
csak azér nem irom h profi mert:
1-ne bizd el magad
2-gyakorolj
3-
nem szeretem bevallani
Szerk: Zoé 2009-03-15 20:07:23
beküldve: 2009-03-15 20:01:02
(#1226) beküldve: 2009-03-15 19:59:10
(#1225) nem kizárt.