Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2009-03-15 21:10:04
(#1254) Nagy körvonalakban igen. Bár a történet bele van olvasztva a Hellsingbe és külön probléma, hogy onnan kiszedjem és önállót csináljak belőle, mert nem mindenki díjazza az ilyen már meglévő mangába dolgozzunk bele saját szálat dolgot.
Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2009-03-15 20:56:47
(#1252) Hát valamikor valóba szeretném ha fel tudnék mutatni egy mangát. Az egyik karakter a karmos csaj lenne a másik meg ez [Link]. A másik kettő még nincs elérhető állapotban, mert azokat még finomítom.
Én meg úgy vagyok fele, hogy hiába találok ki karaktereket (van már négy is!) meg történetet, a képek együtt valahogy nem nyerik el a tetszésemet és idiótának találom őket. Ez van! Sprite!
Ak dolgozz vele többet. És sikerülni fog, mer ahogy a zongora tanárnő mondja, ha dolgozol vele később a magad örömére és javára is válik a munkád gyümölcse.
Jól rajzolsz, nem kell olyan sokat szenvedned vele, csak ülj le mellé
asszem ezér megkapjuk a magunkét. a dumizzunkban kéne ezt megbeszélni
Vki még linkel rajzot?
Szerk: Zoé 2009-03-15 20:55:07
beküldve: 2009-03-15 20:46:13
(#1250) Én meg úgy vagyok fele, hogy hiába találok ki karaktereket (van már négy is!) meg történetet, a képek együtt valahogy nem nyerik el a tetszésemet és idiótának találom őket. Ez van! Sprite!
beküldve: 2009-03-15 20:44:39
(#1249) Eris: az előző 3 jobban tetszett
Bania: ne add föl olyan gyorsan. próbálkozz, és figyelj jobban a háttérre -bár azt általában elhagyom, majd mikor megjön a kedvem, odarajzolom.
Bania: ne add föl olyan gyorsan. próbálkozz, és figyelj jobban a háttérre -bár azt általában elhagyom, majd mikor megjön a kedvem, odarajzolom.
beküldve: 2009-03-15 20:42:15
(#1248) Én rajzba sose voltam jó, de az Anime/Manga szeretettem miatt már rég akarok mangát csinálni, de mindig vmit elrontok.
Főleg a háttér rajzolása szokott legrosszabb lenni. Nem t'om, de letehettek a mangarajzolásról.
Főleg a háttér rajzolása szokott legrosszabb lenni. Nem t'om, de letehettek a mangarajzolásról.
beküldve: 2009-03-15 20:41:27
(#1247) Hát akkor íme a Halál Angyala: [Link]
Én még sose rajzoltam úgy figurát, hogy ruhánként öltöztetem fel. Általában úgy érzem, hogy helyén vannak a ruhadarabok így nem érzem szükségét annak, hogy megerősítsem magam. Persze egy nehezebb öltözéknél én is alkalmazok ilyet de akkor is csak a szóbanforgő darabnál.
Én még sose rajzoltam úgy figurát, hogy ruhánként öltöztetem fel. Általában úgy érzem, hogy helyén vannak a ruhadarabok így nem érzem szükségét annak, hogy megerősítsem magam. Persze egy nehezebb öltözéknél én is alkalmazok ilyet de akkor is csak a szóbanforgő darabnál.
beküldve: 2009-03-15 20:37:26
(#1246) Eris: én kérem azt a rajzot.
*kihasználja az alkalmat a tanulásra+kiváncsiásg*
beküldve: 2009-03-15 20:35:51
(#1245) Hát egyszer rajzoltam egy angyalt is kerszttel. (Nem linkelem be, mert stílust tekintve nincs köze se amngához se az animéház, bár ha szertnétek, meggondolom magam.) Utána jöttek azzal, hogy nem is ilyen sötéta stílusom meg, hogy túl darkos meg ilyenek. A karmos-kardos csajomra valaki meg egyenesen azt mondta, hogy undorító és olyan mint egy levágott fej!
Nem másoltam. Teljes mértékig fejből jött a kép. Itt van a készítési folyamata: [Link]
Bár amikor utólag nézegettem a képet kissé olyan érzésem támadt, hogy belepasszolhatna abba a jelenetbe amikor Alucard Tubelcainnal harcol.
Bár amikor utólag nézegettem a képet kissé olyan érzésem támadt, hogy belepasszolhatna abba a jelenetbe amikor Alucard Tubelcainnal harcol.
Én ennél kicsit alaposabban indítom a dolgot, amikor rajzolok, úgy értem, h mielőtt a ruha vagy a ha rákerülne a karakterre, megrajzolom magát a testet vázlatosan, és lassan, rétegenként kerül rá az összes ruhadarab, majd a végén a fontosabb vonalakat megvastagítom, és utána húzom ki tűfilccel (+ radírozás), aztán megrajzolom az árnyékok helyét vékonyan grafittal, és végül besatírozom őket (+radírozás).
Persze nem azt mondom, h ezt csak így lehet, v így kell csinálni, de így biztos minden a helyén lesz.
星さん
beküldve: 2009-03-15 20:29:52
(#1243) Eris: ezér lennél fura??? ak én mi vaok. pl. mikor griffmadarat rajzoltam, néznek engem és a lapot, majd a fejüket támasztják
Am egész jók.
Van hozzá türelmed h mindent szépen kidolgozz. -egész apró részleteket is.
Am egész jók.
Nem tok vele kötekedni
Van hozzá türelmed h mindent szépen kidolgozz. -egész apró részleteket is.
Szerk: Zoé 2009-03-15 20:32:04
Bocsánat Sen. Te is jófejvagy.. Mint Zoe. Azért talán én is vaok jófej
Egy atomnyira.
Hamis vád.Ez nem jófejség kérdése, csak szövegértés... De hagyjuk is, én nem vettem magamra semmit, és csak szétofoljuk a topicot.
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
beküldve: 2009-03-15 20:26:56
(#1241) Áhh nem vagyok fura legalábbis hagyományos értelemben nem. Poénnak szántam csak nem jött le jól.
Inkább csak a körülöttem lévő emberek nagy része tart furának, hogy pl ilyeneket rajzolok:
[Link]
[Link]
[Link]
Inkább csak a körülöttem lévő emberek nagy része tart furának, hogy pl ilyeneket rajzolok:
[Link]
[Link]
[Link]
beküldve: 2009-03-15 20:26:09
(#1240) Morduk: itt lényegében mindenki jófej, csak meg kell szokni őket úgy ahogy vannak.