Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2009-03-18 17:33:19
(#1269) jee! végre olvashatunk valami hellsingest!
a rajzokat illetően nem vagyok valami nagy szakértő de ha kiváncsi vagy rá...
sztem a válla kissé hátra ment
és a szárnyak kidolgozatlanok , de nekem tetszik
Örülök ha tetszik, mer nekem nem. de zgr órán mikor a tanárnő hol a srácot szólitgatja -1000-el ordit- hol meg engem h mit csinálok a háta mögött és mér nem olvasgatom a kottát, ennél többre nem vaok képes.
A vállát ráfogom arra h nagyon kihúzta magát, a szárnyára meg időm és türelmem se volt, mer végzett a srác és mehettem én halni.
beküldve: 2009-03-17 09:33:46
(#1267) Rendben, akkor az első képkockáknak nki is állok a közeljövőben.
Egyébként ezt az embert ölni nem szép dolgot próbáld meg elmagyarázni Alucardnai is. Vagy lehet, hogy jobban járunk ha őt is csatoljuk a nevelőapukádhoz...? Hmmm, jó kérdés...
Egyébként ezt az embert ölni nem szép dolgot próbáld meg elmagyarázni Alucardnai is. Vagy lehet, hogy jobban járunk ha őt is csatoljuk a nevelőapukádhoz...? Hmmm, jó kérdés...
Sötétség nélkül nincs fény.
Hát rendben de akkor ha elkészül és véletlenül fellelhető lesz benne Alucard vagy bárki más a Hellsingből, ne akarjatok kinyírni. Én csak szótfogadtam a többség szava szent elv alapján!
Nem nyírunk ki, nyugi. Embereket öldösni nem szép dolog. Ez alól kivétekt tesz a nevelőapám. De amúgy télleg nem szabad. :)
星さん
Hát rendben de akkor ha elkészül és véletlenül fellelhető lesz benne Alucard vagy bárki más a Hellsingből, ne akarjatok kinyírni. Én csak szótfogadtam a többség szava szent elv alapján!
Hát ha már mindenkit hajtok előre, ak szerintem is fogj bele -átálltam- de aztán tudosits h haladsz. -ha meg vki azt mondja másoltad, üsd le -vagy csak addj a kezébe egy Harry Potter és egy Gergő könyvet, döntse el, h az másolás-e v véletlen.
Ja és egy link. Zongora órára várakoztam, és kzben firkáltam. -gond csak annyi volt, h a tanárnő el akarta kobozni, h mit csinálok már a háta mögött, aztán vhogy visszaadta. Előre szólok, angyal. -próbáltam javitani, de rosszabb lett:[Link]
jee! végre olvashatunk valami hellsingest!
sztem a válla kissé hátra ment
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Hát ha már mindenkit hajtok előre, ak szerintem is fogj bele -átálltam- de aztán tudosits h haladsz. -ha meg vki azt mondja másoltad, üsd le -vagy csak addj a kezébe egy Harry Potter és egy Gergő könyvet, döntse el, h az másolás-e v véletlen.
Ja és egy link. Zongora órára várakoztam, és kzben firkáltam. -gond csak annyi volt, h a tanárnő el akarta kobozni, h mit csinálok már a háta mögött, aztán vhogy visszaadta. Előre szólok, angyal. -próbáltam javitani, de rosszabb lett:[Link]
Szerk: Zoé 2009-03-16 22:29:09
beküldve: 2009-03-16 21:28:00
(#1263) Hát rendben de akkor ha elkészül és véletlenül fellelhető lesz benne Alucard vagy bárki más a Hellsingből, ne akarjatok kinyírni. Én csak szótfogadtam a többség szava szent elv alapján!
Két vélemény. Egyik szerint nem jó ötlet másik szerint vágjak bele. Majd elválik. Amúgy az ilyen könyveknek (én már csak utánérzéseknek hívom őket) kétséges a fogadtatásuk. Mármint lehet, hogy jók de már csak azért is leszólják őket mert az eredetinél nem lehet jobb.
szerintem is vágj bele (már ha számít a véleményem )
beküldve: 2009-03-16 21:10:05
(#1261) Két vélemény. Egyik szerint nem jó ötlet másik szerint vágjak bele. Majd elválik. Amúgy az ilyen könyveknek (én már csak utánérzéseknek hívom őket) kétséges a fogadtatásuk. Mármint lehet, hogy jók de már csak azért is leszólják őket mert az eredetinél nem lehet jobb.
Nagy körvonalakban igen. Bár a történet bele van olvasztva a Hellsingbe és külön probléma, hogy onnan kiszedjem és önállót csináljak belőle, mert nem mindenki díjazza az ilyen már meglévő mangába dolgozzunk bele saját szálat dolgot.
Az egyik bnőm fan fictionöket rajzol az FMA-hoz, és senki nem cseszteti érte, sőt nagyon jól csinálja, és mindenki azt mondja neki, h így tovább! Úgyhogy aki ilyenbe beleköt, az forduljon fel! Gondoljatok a Star Warsra: van belőle 6 rész, amelyek magáról az Anakinos sztoriról szólnak, de ha jobban körülnéztek, többszáz olyan könyv van, ami ehhez kapcsolódik, pl. Vadászó Árnyék (ami a Baljós Árnyak előtt játszódik). :)
星さん
JJJJJJJJJEEEEEEEEEEEEEEEEEE végre végig olvastam mind a
nyolcvanvalahány oldalt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eris : nekem nagyon tetszik az angyalod !! senkinek nincs joga
meg mondani , hogy milyen a TE stílusod !!
nyolcvanvalahány oldalt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hú, ez meg mitől lett ilyen nagy ??
beküldve: 2009-03-16 07:05:59
(#1258) JJJJJJJJJEEEEEEEEEEEEEEEEEE végre végig olvastam mind a
Szerk: Zabpehely 2009-03-16 07:06:28
beküldve: 2009-03-15 21:26:34
(#1257) beküldve: 2009-03-15 21:24:00
(#1256) Könyvet írni már én is elkezdtem egyszer de annyira szörnyűnek éreztem, hogy nem fejeztem be. De nem csak annak éreztem, múlt időben hanem még most is annak tartom. Sőt kifejezetten idióta a történet. A mangán is gyurnom kell még. Sok részletet mmegkíván nekem meg nem mindig van ihletem rá. Olyan rossz érzés. Szeretném de közben meg úgy érzem, hogy olyan vállalkozás mint az, hogy most fogom magam a kis pakkommal és minden nyelvtudás nélkül kimegyek Japánba nézelődni.
beküldve: 2009-03-15 21:14:25
(#1255) Ez igaz. Lényegében senki nem szereti, mer azt mondják h lemásoltad v könnyű más ötletét ellopni.
pl én egy könyvnek fogtam neki, és néhányan belekötöttek h a cime A káprázat lángjai. és mivel ez a cim foglalt igy azt vették h másoltam, pedig az egész történetnek semmi köze ahhoz, csak illett volna rá ez a cim. bár már min1
pl én egy könyvnek fogtam neki, és néhányan belekötöttek h a cime A káprázat lángjai. és mivel ez a cim foglalt igy azt vették h másoltam, pedig az egész történetnek semmi köze ahhoz, csak illett volna rá ez a cim. bár már min1