Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2009-03-15 17:16:34
(#1209) No,gondoltam leszek olyan merész,hogy én is bemutassam egy-két rajzocskámat elemzésre
/mellesleg sztem nem kell megemlítenem,hogy abszolút alapszinten űzöm az egész dolgot...a rajzok többsége suliban készül,egy-egy olyan órán,amikor már teljesen kikészülök XXD/
1: [Link] ez volt 2 éve az ellenőrzőm eleje,Árnybíróból másoltam át a képet...^^"
2: [Link] irodalom füzet hátuljából szedtem elő...
3: [Link]
ez pedig egy angolórán készült.
/mellesleg sztem nem kell megemlítenem,hogy abszolút alapszinten űzöm az egész dolgot...a rajzok többsége suliban készül,egy-egy olyan órán,amikor már teljesen kikészülök XXD/
1: [Link] ez volt 2 éve az ellenőrzőm eleje,Árnybíróból másoltam át a képet...^^"
2: [Link] irodalom füzet hátuljából szedtem elő...
3: [Link]
ez pedig egy angolórán készült.
Szerk: Gemini 2009-03-15 17:33:39
Már ama bölcs Eminem is megmondta, hogy "Success is my only motherfucking option, failure's not."
Uhhh, Eminem? Te jó ég, négy évvel ezelőtt még hallgattam, azóta leszoktam róla.... :)
星さん
Megosztanám Veletek egy rajzom. Nem most készült... néhány hónapja... De érdekelne a véleményetek, legyen az jó vagy rossz!
[Link]
[Link]
Shaman King rajongóknak ajánlom leginkább. Nosztalgiáztam egy néhány éve írt ficemen... *régi szép idők sóhaj*
Jól néz ki! Egy picit az arányosság sántít, de pl. a profil ábrázolásért külön pirospont Csak így tovább! várom a következő alkotásod
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
A siker az egyetlen ki*szott választásom, a kudarc nem.
Oh bakker..*homlokon csapja magát* Köszönöm, és igen-igen, helyesen szólt eme nemes rapper-úr!
Aha.
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Már ama bölcs Eminem is megmondta, hogy "Success is my only motherfucking option, failure's not."
Kérlek... Hulla vagyok, és jelenleg anti-angolos. Kifejtenéd szépséges anyanyelvünkön? (a motherfuckert kipontozhatod... )
Ez azért egy kicsit nagyon morbid.
*juppi* Miho hozzám szólt újra: jupiiii
a jupiit cuki hangon képzeljétek!
OFF-olod a topicot, kedveském.
Amúgy igen: a gyakorlás, az idő sokat segít majd. Mint ahogy azt már MSN-en is írtam: nem szabad feladni, ez a legfontosabb sablon-szabály.
Tudom
*juppi* Miho hozzám szólt újra: jupiiii
OFF-olod a topicot, kedveském.
Amúgy igen: a gyakorlás, az idő sokat segít majd. Mint ahogy azt már MSN-en is írtam: nem szabad feladni, ez a legfontosabb sablon-szabály.
Oh, köszönöm, Aizen-sama! Ilyen királyi dicséretet nem kap mindennap az ember lánya, nem igaz, Leggonoszabb Királyom?
Morduk: Nem rossz.
De felhívom arra a figyelmed, hogy ugyan vannak a világon olyan gyerekek, akik zsenialitásukhoz mérten tizenegynéhány éves korukban saját regényt, képregényt stb. alkotnak meg, de Neked nem kell erre törekedned.
Te inkább törekedj arra, hogy az újabb és újabb történeteket lejegyezd, és egyet igényesebben dolgozz ki, akár egy teljes mangává. Csak készüljön el. Mert eddig csak hóbort, hobbi. De ha több energiát fektetsz bele, még lehet belőle valami.
Nah ennyi a Miho-féle okításból.
De felhívom arra a figyelmed, hogy ugyan vannak a világon olyan gyerekek, akik zsenialitásukhoz mérten tizenegynéhány éves korukban saját regényt, képregényt stb. alkotnak meg, de Neked nem kell erre törekedned.
Te inkább törekedj arra, hogy az újabb és újabb történeteket lejegyezd, és egyet igényesebben dolgozz ki, akár egy teljes mangává. Csak készüljön el. Mert eddig csak hóbort, hobbi. De ha több energiát fektetsz bele, még lehet belőle valami.
Értem. *juppi* Miho hozzám szólt újra: jupiiii
Oh, köszönöm, Aizen-sama! Ilyen királyi dicséretet nem kap mindennap az ember lánya, nem igaz, Leggonoszabb Királyom?
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-10 19:21:04
beküldve: 2009-03-10 18:29:17
(#1195) Miho: Hát ez irtó szép! Komolyan mondom, gyönyörű! Nagyon ügyes vagy!
,,Hitler fején ugrálok!"