Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2009-02-28 19:51:11
(#1149) Velem az a baj, hogy sosem tudom kétszer ugyanazt lerajzolni, akármilyen jól sikerül
pl. az én one shot mangám is egy barátom melléfogásából született és tádáám, kiadják
Hjajj de jóóó! *őszinte örömmel fogadja a hírt* Gratulálok!!! Azta... így hirtelen nem is tudok mit írni... Fhuh... Jah, de mégis! Meg_fogom_venni!
Köszönöm széépen *___* *virtuális nyakbavetődés*
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Mester utca? WTF? Az a legkultúráltabb.
Amúgy mi lenne, ha nem Picasára töltenéd fel a rajzaid? Rohadt nehézkes így megnézni őket, főleg a képregényed olvasni.
Amúgy mi lenne, ha nem Picasára töltenéd fel a rajzaid? Rohadt nehézkes így megnézni őket, főleg a képregényed olvasni.
Ööö... hát én konkrétan félek egyedül végigmeni a Mester utcán, pedig kénytelen vagyok és valószínű leszek még jó néhányszor.
Azért, mert nem áll szándékomban még egy oldalra feliratkozni, amit szintén időnként meg kell néznem, a picasa meg hozzá van a fiókomhoz (ahogy a docs is, ami sztem nagyon jó kis dolog).
Képregényt is felraktam? Azt pedig nem akartam (legalábbis az albumot nyilvánossá tenni), amíg nincs rendesen átírva...
星さん
pl. az én one shot mangám is egy barátom melléfogásából született és tádáám, kiadják
Hjajj de jóóó! *őszinte örömmel fogadja a hírt* Gratulálok!!! Azta... így hirtelen nem is tudok mit írni... Fhuh... Jah, de mégis! Meg_fogom_venni!
XD De valahogy mindig az ilyen melléfogásokból születnek a legnagyobb ötletek pl. az én one shot mangám is egy barátom melléfogásából született és tádáám, kiadják
Na gratula! És milyen formában/hol/ki/stb?
Köszi Képregény Fesztiválon, 24 oldal+borító tehát ilyen kis füzet lesz, és az MKSZ gondozásában
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
XD De valahogy mindig az ilyen melléfogásokból születnek a legnagyobb ötletek pl. az én one shot mangám is egy barátom melléfogásából született és tádáám, kiadják
Na gratula! És milyen formában/hol/ki/stb?
Sen: Nevek terén vagyok amúgy a legsz@rabb... az iménti csak valami melléfogás volt
Valami nagyonfrisset is felrakhatnál megszemlélhetőség tárgya gyanánt..
Sen: Nevek terén vagyok amúgy a legsz@rabb... az iménti csak valami melléfogás volt
Csatlakozom. Deviantart rulez
Mester utca? WTF? Az a legkultúráltabb.
beküldve: 2009-02-25 20:55:32
(#1139) Meeeeeert?
Ahol én lakom, az még egy egész konszolidált környék (Corvinus Egyetem és környéke).
Már úgy értem, a Corvinusszal szemben lakom.
Ahol én lakom, az még egy egész konszolidált környék (Corvinus Egyetem és környéke).
Kilenc sokkal ridegebb néhol.
Jóóóó, tudom, pl. Haller utca és környéke, Mester utca... De a belvároshoz közeli része egész szép és biztonságos. Most ott építkeznek is....
De akkor iiiiis!! A Ferencváros naggyon jóóóóó!! Török Pál Iparművészeti Szakközépiskola, Corvinus Egyetem, Központi Bevásárlócsarnok, Új Nemzeti Színház, Lugvig Múzeum, Művészetek Palotája, stb....
星さん
Meeeeeert?
Kilenc sokkal ridegebb néhol.
Szerk: .., 2009-02-25 18:52:02
9. ker. mostanában durvább, mint a 8.
Meeeeeert?
星さん
Neeeeeem, nem szoktam ilyeneket a szívemre venni (egyesek szerint azért, mert nincs mire), de amúgy meg ferencvárosi vagyok (igazság szerint Ferencváros és Óbuda között ingázom), csak fél évig a Józsefvárosba jártam gimnáziumba - ami azóta megszűnt. :P
9. ker. mostanában durvább, mint a 8.