Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
az én füzeteim ill. tankönyveim is hasonló veszélynek vannak kitéve nap mint nap csak mindig tőlem kérik el a hiányzók,mert én nagyon ritkán vagyok csak otthon,és minden rajzomhoz, meg kis "életbölcseggégeimhez&qu ot; kommentárt írnak a matek füzetem pölö egy rajzokkal tarkított chatszobához hasonlít
Az én matekfüzetem is hasonló célokat szolgált, amíg a tanár ki nem találta, h mindig az enyémet ellenőrzi. 12.-ben már füzetem se volt, mert amikor betelt, soha nem vettem újat, v vhol elhagyatam, otthon úgy elraktam,h utána nem találtam...
De a gépjármű-oktatás füzetemnek is minden második oldala illusztrálva volt, így egy 82 lapos spirálfüzet simán megtelt két hét alatt XDXD
星さん
beküldve: 2009-03-06 19:54:22
(#1163) az én füzeteim ill. tankönyveim is hasonló veszélynek vannak kitéve nap mint nap csak mindig tőlem kérik el a hiányzók,mert én nagyon ritkán vagyok csak otthon,és minden rajzomhoz, meg kis "életbölcseggégeimhez&qu ot; kommentárt írnak a matek füzetem pölö egy rajzokkal tarkított chatszobához hasonlít
:D
Szerk: mangakukac 2009-03-06 19:55:03
Úristen, ilyen betegségről még nem hallottam.
XD Pedig létezik Igazából az is elég ha pl. conon körbenézel a helybenrajzolós versenyen Sok-sok átszellemült arc XD
Szellem!
*anyira röhög, hogy hátraesik a székkel*
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
XD Pedig létezik Igazából az is elég ha pl. conon körbenézel a helybenrajzolós versenyen Sok-sok átszellemült arc XD
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Szerk: Sen17 2009-03-01 13:17:53
Mondjuk néha úgy vagyok vele, hogy jobb abbahagyni, mert az oké, hogy mindkettőre tudok figyelni, csak néha annyira belemerülök a rajzolásba, hogy akaratom kívül elkezdek olyan arcot vágni, mint amilyet rajzolok
De biztos érdekes látvány lehetek miközben jogot hallgatva valami elvetemült fejű chibit rajzolok
De biztos érdekes látvány lehetek miközben jogot hallgatva valami elvetemült fejű chibit rajzolok
Ilyen velem is volt már, az osztálytársam szólt rám, mielőtt elaludt, hogy annyira tán ne éljem bele magam a rajzolásba... XD
星さん
Mondjuk néha úgy vagyok vele, hogy jobb abbahagyni, mert az oké, hogy mindkettőre tudok figyelni, csak néha annyira belemerülök a rajzolásba, hogy akaratom kívül elkezdek olyan arcot vágni, mint amilyet rajzolok
Néha jobb móka mint a szövegelést hallgatni, mi? -azt am közben úgyis hallod.
De még mennyivel jobb móka
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Látnátok az én jegyzeteimet A másfél órás kurzusok alatt van idő alkotni XD
Néha jobb móka mint a szövegelést hallgatni, mi? -azt am közben úgyis hallod.
beküldve: 2009-02-28 20:19:45
(#1156) Látnátok az én jegyzeteimet A másfél órás kurzusok alatt van idő alkotni XD
Én is gyakran szoktam rajzolgatni ilyen helyekre. Még a vázlatfüzetem eleje-hátulja is ki van pingálva.
Nincs azzal semmi. Mielőtt bárkinek odaadok egy füzetet v könyvet, előre szólok, h vigyázzon hogy fogja, ha nem akar aztán egy egész irattárra való lapot összeszedni.
Én is gyakran szoktam rajzolgatni ilyen helyekre. Még a vázlatfüzetem eleje-hátulja is ki van pingálva.
Jajjaj. Nem kell szegény könyveket bántani.
*csak az enyémeket meg ne nézd.
Nem árullak el, ha te se szólsz az én könyveimről
Hát, az valószínű. Mondjuk úgyis csak a tankönyveimbe szoktam rajzolgatni, nincsenek vele komolyabb szándékaim.
Jajjaj. Nem kell szegény könyveket bántani.
*csak az enyémeket meg ne nézd.
Velem az a baj, hogy sosem tudom kétszer ugyanazt lerajzolni, akármilyen jól sikerül
Ez valószínűleg a segédvonalak hiánya miatt történik.
Hát, az valószínű. Mondjuk úgyis csak a tankönyveimbe szoktam rajzolgatni, nincsenek vele komolyabb szándékaim.
Velem az a baj, hogy sosem tudom kétszer ugyanazt lerajzolni, akármilyen jól sikerül
Ez valószínűleg a segédvonalak hiánya miatt történik.