Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Néhány éve csináltam egy novella adaptációt legalább 5 technikával úgy, hogy az egész össz vagy 20 oldalas lett - szóval iszonyú hülyén nézett ki... XD
Szóval zúztam teljesen golyóstollal is több színben egyszerre, ami azért elég jól nézett ki egészen addig amíg be nem scanneltem... sajna a világosabb árnyalatok úgy eltűntek mint a pinty... azóta nem erőltetem.
Az gimiben többet rajzoltam angol órán mint rajzon...
Szóval zúztam teljesen golyóstollal is több színben egyszerre, ami azért elég jól nézett ki egészen addig amíg be nem scanneltem... sajna a világosabb árnyalatok úgy eltűntek mint a pinty... azóta nem erőltetem.
Az gimiben többet rajzoltam angol órán mint rajzon...
Én színes tollat nem használok, csak feketét, a scannerem meg, amit most szerzett nekem az egyik ismerősőm nagyon szépen dolgozik, úgyhogy se a színes, se a fekete-fehér rajzokkal nincs dolgom, kivéve persze a mangákat, ahol figyelembe veszem azt, h nem mindenki tudja kiolvasni a hieroglifáimat, és szépen átírom a szövegeket ^^
Én is sokat rajzoltam, főleg matekon meg a szaktanórák (<< ez így értelmes?) alatt. A matek tanár rendszeresen meg is kérdezte, h "adminisztrálok-e" illetve, h "át tudok-e majd menni az érettségin legalább 2-essel". Átmentem, 38%-kal, de adminisztrálni nem adminisztráltam ^^ De a mi viszonyunk nem volt rossz. Még aludhattam is órákon
星さん
Mechanikus ceruzáról még nem hallottam, de majd utánanézek.
Jelenleg 2B-s rotringheggyel garázdálkodom, kihúzásnál meg általában fekete zselés tollat v tűfilcet használok - amelyik épp' fellelhető otthon. Árnyékolni viszont - bevallom férfiasan - fekete golyóstollal szoktam, mert nekem nagyon szuperul bevált az utóbbi öt évben. Egész jó árnyalatokat lehet vele előhozni Erre mind a matek-, irodalom-, és szaktantárgyak óráin jöttem rá ^^*
Jelenleg 2B-s rotringheggyel garázdálkodom, kihúzásnál meg általában fekete zselés tollat v tűfilcet használok - amelyik épp' fellelhető otthon. Árnyékolni viszont - bevallom férfiasan - fekete golyóstollal szoktam, mert nekem nagyon szuperul bevált az utóbbi öt évben. Egész jó árnyalatokat lehet vele előhozni Erre mind a matek-, irodalom-, és szaktantárgyak óráin jöttem rá ^^*
Néhány éve csináltam egy novella adaptációt legalább 5 technikával úgy, hogy az egész össz vagy 20 oldalas lett - szóval iszonyú hülyén nézett ki... XD
Az gimiben többet rajzoltam angol órán mint rajzon... és hát egyszer észrevette a tanár, hogy nem írom le azt amit már tudtam és ezenfelül még a fonetikát is mellőztem, ezért aztán újra kellett volna írni az egészet... de csak kellett volna, mert nem történt meg
Roppant jó barátságban voltunk azután el lehet képzelni..
Ha nem akarsz lemondani a rottring nyújtotta örömökről miközben grafit ceruzával rajzolsz nem árt megpróbálnoi egy "mechanikus ceruzát", ami kvázi olyan mint egy rottring csak jóval vastagabb a bele m- akár több méretben is.
Mechanikus ceruzáról még nem hallottam, de majd utánanézek.
星さん
Hoshi San: Tényleg jó a rajz!
Köszönöm (mikre nem képes az ember a munkahelyén, ha épp' semmi dolga... XD)
星さん
Ne mondj semmi többet!*szádra tapasztja a kezét* Hátha kötet lesz belőle egyszer! És akkor majd újonnan, mit sem tudva rácsodálkozom, hogy "Hűűű, ez ám a sztoriii!!!"
Wakattebayo!
Na perszeeee!Jó...természetesen nem lesz oolyan hosszú mint a Naruto de elég hosszan lehet húzni a szálakat...sőt...amúgy a történet a múltban kezdődik és a jelenben egy srác álmodja!De nagyon király!
Eddig oké
Egy tanács: Ne húzd! Nem kapsz érte pénzt, nem múlik rajta a megélhetésed, és nem vagy sztár mangaka, hogy a rétestésztává nyújtott történeteidre úgy gizduljanak az emberek, mint pl a narutóra, DBZ-re vagy a bleachre. Egy kezdő ezt a luxust nem engedheti meg magának
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Ne mondj semmi többet, Naruto-kun!*szádra tapasztja a kezét* Hátha kötet lesz belőle egyszer! És akkor majd újonnan, mit sem tudva rácsodálkozom, hogy "Hűűű, ez ám a sztoriii!!!"
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-02-23 21:48:48
beküldve: 2009-02-23 21:43:10
(#1112) Na perszeeee!Jó...természetesen nem lesz oolyan hosszú mint a Naruto de elég hosszan lehet húzni a szálakat...sőt...amúgy a történet a múltban kezdődik és a jelenben egy srác álmodja!De nagyon király!
Akkor sok sikert a kidolgozáshoz, Naruto-kun! (És az esetleges komplikációk - amiket nem írok le, biztosan sokan tudják mikre gondolok - túléléséhez is.) A kezdeti lelkesedés kísérje végig az alkotási folyamatot!
Ámen
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Akkor sok sikert a kidolgozáshoz, Naruto-kun! (És az esetleges komplikációk - amiket nem írok le, biztosan sokan tudják mikre gondolok - túléléséhez is.) A kezdeti lelkesedés kísérje végig az alkotási folyamatot!
Sen17: Öhmm... Köszönöm szépen! *zavarában csak ennyit tud írni*
Sen17: Öhmm... Köszönöm szépen! *zavarában csak ennyit tud írni*
És bizony, én is csodálkoztam, mikor láttam a dátumot!
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-02-23 21:10:00
beküldve: 2009-02-23 21:02:31
(#1109) Hali srácok!
Megvan az új történetem 5lete!!!Nem vicc...haverommal együtt megrajzoljuk illetve találjuk ki a történetet...de az alap story már megvan!Nagyon komoooooly!!!
Megvan az új történetem 5lete!!!Nem vicc...haverommal együtt megrajzoljuk illetve találjuk ki a történetet...de az alap story már megvan!Nagyon komoooooly!!!
Köszönöm szépen! Igen az anatómia... Restellem, elég hátrányos helyzetben próbálkozom rajzolással
Félvak vagyok, a bal szemem szinte teljesen tropa, a jobbon pedig sérült a látás, és egy speciális szemüveggel rajzolok. De azt hiszem ezt írtam már egyszer, bocsánat az ismétlésért.
, de megígértem magamnak, hogy nem adom fel, és igenis megpróbálok anatómiát tanulni. Már kiválasztottam a barátnőm segítségével egy anatómia könyvet, hamarosan meg is veszem. szerk.: Jééé...!
Egy napon születtünk!
Hű, hát minden elismerésem a tied, de komolyan! Azért ez nem semmi teljesítmény, csak gratulálni tudok az elszántságodhoz
Jééé...
Tényleg Megtaláltam az elveszett ikertesóm XD
Wakka XD lehet házalnom kéne a copicnál, hogy honorálják a tevékenységemet Egyébként meg ez van, ha az ember PR pályára készül
Szerk: Sen17 2009-02-23 20:58:16
A grafitceruzával az a bajom, hogy mindig hegyezni kell, míg a rotringnál elég egyszer-kétszer megnyomni a végén a bogyót... ^^
Ha nem akarsz lemondani a rottring nyújtotta örömökről miközben grafit ceruzával rajzolsz nem árt megpróbálnoi egy "mechanikus ceruzát", ami kvázi olyan mint egy rottring csak jóval vastagabb a bele m- akár több méretben is.
Minden rajzot az annak megfelelő eszközzel érdemes, tehát ha nagyobbat rajzolsz akkor vastagabb ceruzával érdemes rajzolni, ha pedig agysebészeket megszégyenítő mikroprecizitás szükségeltetik akkor nibcs más hátra mint rottring...
Sen: ... úgy látom valaki felcsapott Copic marketing manager-nek... Remélem azért jutányos részesedést kapsz...
beküldve: 2009-02-23 20:16:19
(#1106) Az rotringok és én esküdt ellenségei vagyunk egymásnak. (Pedig olyan jó velük rajzolni... )
Pfúj, én utálok rotringgal rajzolni, mellesleg nem is tudok rendesen.
Hosi-szan: Aztaa, ez tök jó.
Öööö.... úgy érted a rajz?
Amúgy egy portrét, vagy egy grafittal készült árnyékolásos, tónusos rajzot én sem biztos, hogy megrajzolnék rotringgal (már a satírozós részre értem), de szerintem volt már rá példa, amikor eszembe jutott, h portrét akarok rajzolni. A grafitceruzával az a bajom, hogy mindig hegyezni kell, míg a rotringnál elég egyszer-kétszer megnyomni a végén a bogyót... ^^
星さん