Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Pedig már majdnem azt hittem, hogy attól fáj a kezed hogy hülyére rajzolod magadat, erre meg kiderül, hogy csak hülyén rajzolsz...
Nem baj, majd ha leesett a kezed te leszel Tim Burton Marker-kezü Andija...
Ez mekkora XD
Lehet művésznevet váltok Zseni vagy Wakka XD
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Ha esetleg a szívedre vetted, mert józsefvárosi vagy, akkor közölném, hogy én is itt lakom.
Neeeeeem, nem szoktam ilyeneket a szívemre venni (egyesek szerint azért, mert nincs mire), de amúgy meg ferencvárosi vagyok (igazság szerint Ferencváros és Óbuda között ingázom), csak fél évig a Józsefvárosba jártam gimnáziumba - ami azóta megszűnt. :P
星さん
Ha esetleg a szívedre vetted, mert józsefvárosi vagy, akkor közölném, hogy én is itt lakom.
beküldve: 2009-02-24 23:22:48
(#1131) Nahh, lépek inni aztán meg alúnni, mert holnap megint robot lesz 8 órában reggel 7-től. Páááááááááááá!!
星さん
Pont most kezdtem el nézegetni. A Jo-Jo-Józsefvároson felsírtam. [Link]
Jóóóóvannnaaaaaa!! Mondtam, hogy nem ér cikizniiiiii!!
Cool down, dawg.
Nem a rajzolásra mondtam, hanem hogy Jo-Jo-Józsefváros.
:)
Akkor is...
星さん
Cool down, dawg.
Nem a rajzolásra mondtam, hanem hogy Jo-Jo-Józsefváros.
És a 'felsírni' nem azt jelenti, hogy 'elsírni'.
Szerk: .., 2009-02-24 23:20:49
星さん
Nos, ez itt egyki csemege a 2005-2006-os termésből (még nem teljes). Nem ér cikizni csak mert kezdőkoromban készültek!! 8-l
http://picasaweb.google.com/ho siszan/Rajzok20052006?feat=direc tlink
Pont most kezdtem el nézegetni. A Jo-Jo-Józsefvároson felsírtam.
Szerk: .., 2009-02-24 23:17:39
beküldve: 2009-02-24 23:16:05
(#1126) Nos, ez itt egyki csemege a 2005-2006-os termésből (még nem teljes). Nem ér cikizni csak mert kezdőkoromban készültek!! 8-l
星さん
Oh igen, nincs is szebb, mint az órákon rajzolni Mondjuk én golyóstollat tényleg csak ott használok, (ha órán kívül leülök rajzolni, akkor tuti, hogy rotringgal, vagy 2-3b-s cerkával ) mert nálam is szkenner megerőszakol minden finomabb árnyalatot (több, mint 7 éves a lelkem)
Én is unaloműzésként kezdtem el mangát rajzolni (hát meg is látszik rajta :/ ), aztán elkezdtem lassacskán komolyan venni a dolgot...
Az én szkenerem régiúj. Régi, illetve hát nemtom hányéves, de új, mert én vasárnap vettem. Igaz, használt, de sztem 7 ropiért nem rossz, ha még nyomtat is meg elvileg fénymásol meg faxol (igaz ezutóbbit nem valószínű, h tesztelni fogjuk, mert nincs mire rákötni....) ^^
星さん
beküldve: 2009-02-24 20:49:50
(#1124) Tegnapelőtt engem is megszállt az ihlet. Új képregénysztori. Végre.
Azon gondolkodom, hogy rövid legyen-e, vagy ne.
Mindenesetre elkezdtem a perpektivikus ábrázolásmód gyakorlását, mert az ami nem megy. Melegen ajánlom mindenkinek Cristopher Hart könyveit, na meg a szimpli oszjúm Stan Lee-John Buscema: How to draw comics the Marvel way-t.
El is kezdtem a gyakorlást egy olyan rajzzal, amit még fel fogok tudni használni az új képregényemhez.
Szóval most épp egy nagyon poszt-apokaliptikus autópályát rajzolok.
Azon gondolkodom, hogy rövid legyen-e, vagy ne.
Mindenesetre elkezdtem a perpektivikus ábrázolásmód gyakorlását, mert az ami nem megy. Melegen ajánlom mindenkinek Cristopher Hart könyveit, na meg a szimpli oszjúm Stan Lee-John Buscema: How to draw comics the Marvel way-t.
El is kezdtem a gyakorlást egy olyan rajzzal, amit még fel fogok tudni használni az új képregényemhez.
Szóval most épp egy nagyon poszt-apokaliptikus autópályát rajzolok.
XD Tudok írni, meg rajzolni is, csak sokkal egészségtelenebbül, mintha megtanultam volna a helyes ceruzatartást
De amúgy tényleg tök mindegy, amíg nem esik le a kezem a helyéről
De egyébként csak kb. másfél éve szembesültem vele, amikor a reumatológus közölte, hogy így nem csoda, hogy begyullad a csuklóm
Pedig már majdnem azt hittem, hogy attól fáj a kezed hogy hülyére rajzolod magadat, erre meg kiderül, hogy csak hülyén rajzolsz...
Nem baj, majd ha leesett a kezed te leszel Tim Burton Marker-kezü Andija...
Ha helytelenül tartod az íróeszközt, akkor hogy tudsz írni? Fúúj, köpöd ki, te! XD
Mindenki úgy ír ahogy tud, ha meg valami használható is kisűl belőle akkor meg nem tökmindegy?
XD Tudok írni, meg rajzolni is, csak sokkal egészségtelenebbül, mintha megtanultam volna a helyes ceruzatartást
De egyébként csak kb. másfél éve szembesültem vele, amikor a reumatológus közölte, hogy így nem csoda, hogy begyullad a csuklóm
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
kiskorom óta teljesen helytelenül tartom az íróeszközöket
Ha helytelenül tartod az íróeszközt, akkor hogy tudsz írni? Fúúj, köpöd ki, te! XD
Mindenki úgy ír ahogy tud, ha meg valami használható is kisűl belőle akkor meg nem tökmindegy?
beküldve: 2009-02-24 18:33:53
(#1120) Oh igen, nincs is szebb, mint az órákon rajzolni Mondjuk én golyóstollat tényleg csak ott használok, (ha órán kívül leülök rajzolni, akkor tuti, hogy rotringgal, vagy 2-3b-s cerkával ) mert nálam is szkenner megerőszakol minden finomabb árnyalatot (több, mint 7 éves a lelkem)
Szóval a tollrajzok nálam tényleg csak unaloműzésre vannak, esetleg storyboardba elmegy még, ha nem kenem el nagyon Ez a másik ok, ami miatt nem pártolom a golyóstollat, a rajz befejeztekor több tinta van a kezemen, mint a papíron. Persze ez valószínűleg annak tudható be, hogy kiskorom óta teljesen helytelenül tartom az íróeszközöket
Szóval a tollrajzok nálam tényleg csak unaloműzésre vannak, esetleg storyboardba elmegy még, ha nem kenem el nagyon Ez a másik ok, ami miatt nem pártolom a golyóstollat, a rajz befejeztekor több tinta van a kezemen, mint a papíron. Persze ez valószínűleg annak tudható be, hogy kiskorom óta teljesen helytelenül tartom az íróeszközöket