Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
A Brush is MultiLiner.
Igen...? Bocsánat, nem tudtam. Ez egy ilyen csőtoll féle.(Ha ezzel segítek... )
Ismerem a MultiLinert, nekem is van.
Szerk: .., 2009-02-23 17:37:36
A Brush is MultiLiner.
Igen...? Bocsánat, nem tudtam. Ez egy ilyen csőtoll féle.(Ha ezzel segítek... )
Ez nekem nagyon úgy tűnik, hogy Brushsal készült. Igazam van?
Nem, nincs igazad. MultiLiner-rel készült. (De írtam is a hsz-ben, nem? )
A Brush is MultiLiner.
Nem, nincs igazad. MultiLiner-rel készült. (De írtam is a hsz-ben, nem? )
Bali Cintia: Ha másolsz, de utána feltűnteted, hogy honnan másoltad, az nem baj. Ez is egyfajta gyakorlás, amíg ki nem alakul a saját stílusod.
Bár sajnos ez a stílus-kialakulás nem mindig történik meg...
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-02-23 16:57:20
beküldve: 2009-02-23 15:52:26
(#1084) Az baj ha én sok képet másolok mangákból?
Olyan nincs, hogy olyan nincs!
Sziasztok!
Ma kezembe került a legelső MultiLinerrel készült rajzom, gondoltam, megosztanám a tisztelt társasággal - és ha lehet véleményt is kérnék róla. Előre is köszönöm!
[Link]
Ma kezembe került a legelső MultiLinerrel készült rajzom, gondoltam, megosztanám a tisztelt társasággal - és ha lehet véleményt is kérnék róla. Előre is köszönöm!
[Link]
beküldve: 2009-02-23 12:10:15
(#1082) Sziasztok!
[Link]
Jah igen... Van itt még valami. Már párszor belinkeltem ezt a rajzom, de most lefénymásoltam - az eredetinek nem mertem nekiesni - és ezt a fénymásolatot, áthúztam az ML-el...
[Link]
Amúgy látom, hogy a művészellátókról volt szó... A barátnőmmel jártunk a Nagymező utcaiban, Ő ott meg is vette a MultiLinert. Én később, az Árkádban vettem meg, és bizony drágábban. (nem csak a toll, a tinta is, a hegy is drágább...) Szóval érdemes a művészellátóhoz fordulni. Ráadásul ha az embernek szerencséje van, tényleg hozzáértő alkalmazottak segítsgét kérheti.
[Link]
Jah igen... Van itt még valami. Már párszor belinkeltem ezt a rajzom, de most lefénymásoltam - az eredetinek nem mertem nekiesni - és ezt a fénymásolatot, áthúztam az ML-el...
[Link]
Amúgy látom, hogy a művészellátókról volt szó... A barátnőmmel jártunk a Nagymező utcaiban, Ő ott meg is vette a MultiLinert. Én később, az Árkádban vettem meg, és bizony drágábban. (nem csak a toll, a tinta is, a hegy is drágább...) Szóval érdemes a művészellátóhoz fordulni. Ráadásul ha az embernek szerencséje van, tényleg hozzáértő alkalmazottak segítsgét kérheti.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-02-23 12:51:51
[Link]
Mondjuk ha jól tudom akkor az árlistákat online most épp frissítik, de ha bemész akkor úgyis minden kéznél lesz.
Te jó ég, ez ilyen messze van?!
星さん
[Link]
Mondjuk ha jól tudom akkor az árlistákat online most épp frissítik, de ha bemész akkor úgyis minden kéznél lesz.
Yaaay, köszi! Ez közelebb is van még, mint az Üllői út.
Sen17: És van vmi weboldaluk, ahol esetleg van egy pesti cím is? Asszem írtál már egyet, de sztem kifolyna a szemem, mire megtalálnám. És tom, h gúglöbe is beírhatnám, de sokkal 1xűbb megkérdezni, aztán csak ráklikkelni a linkre... ^^*
[Link]
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Szerk: Sen17 2009-02-22 18:21:17
Te azt láttad ami nekem van, lévén hogy én ott vettem.
De jó, akkor mégsem vagyok annyira reménytelen eset!!
Sen17: És van vmi weboldaluk, ahol esetleg van egy pesti cím is? Asszem írtál már egyet, de sztem kifolyna a szemem, mire megtalálnám. És tom, h gúglöbe is beírhatnám, de sokkal 1xűbb megkérdezni, aztán csak ráklikkelni a linkre... ^^*
星さん
beküldve: 2009-02-22 15:32:55
(#1077) Egyébként, aki pesti, annak én ajánlom, hogy rögtön a Neoart művészellátóba menjetek, ők a copic hazai forgalmazói tehát nem csak a legnagyobb választékkal rendelkeznek, de vélhetőleg még szakértelemmel is
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Én csak olyan copicot láttam, aminek az egyik vége olyan, mint a szövegkiemelő, a másik meg kicsit hasonlít a tűfilcre. Akkor jót láttam? Remélem... ^^
Te azt láttad ami nekem van, lévén hogy én ott vettem.
Összehasonlítottam a markeremet a Copic oldalán találhatókkal és jelentem, hogy egyikre sem hasonlít.
A fejek nem cserélhetőek. Szögletes. A Copic feliraton és egy vonalkódon kívül nincs ráírva semmi érdekes.
A fejek nem cserélhetőek. Szögletes. A Copic feliraton és egy vonalkódon kívül nincs ráírva semmi érdekes.
Az érdekes, olyannal még nem találkoztam... Nem mintha, valami copic guru lennék, csak sok időt töltöttem nyálcsorgatással a copicos honlapokon
Én csak olyan copicot láttam, aminek az egyik vége olyan, mint a szövegkiemelő, a másik meg kicsit hasonlít a tűfilcre. Akkor jót láttam? Remélem... ^^
星さん