Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2009-02-18 19:56:28
(#1044) Ne duplapostolj, legközelebb szerkesztés.
szerk: 4-5 évesen horror filmekkel nőttem fel...
Szerk: baniaa3 2009-02-18 20:00:18
beküldve: 2009-02-18 19:56:22
(#1043) hát,ha azt nézzük,hogy én meg 7 évesen amcsipitét,meg hangyák a gatyábant néztem...akkor ez semmi
szerk: mordruk:1: egy 10 éves keze ügyébe nem teném ezt a sztorit,mert 1: minőségi rajzot szeretnék.2: olyantól akit ismerek.3: ennek a harc csak a vége felé jönne el,addig meg eléggé ecchis lenne a sztori(eléggé? a vázolat kritikái szerint hentai is lehetne...),azt meg nem akarom,hogy egy fiatal keébe kerüljön( ezt jól megaszontam...ha ezt dragda melátja,letépi a fejem..)
szerk: mordruk:1: egy 10 éves keze ügyébe nem teném ezt a sztorit,mert 1: minőségi rajzot szeretnék.2: olyantól akit ismerek.3: ennek a harc csak a vége felé jönne el,addig meg eléggé ecchis lenne a sztori(eléggé? a vázolat kritikái szerint hentai is lehetne...),azt meg nem akarom,hogy egy fiatal keébe kerüljön( ezt jól megaszontam...ha ezt dragda melátja,letépi a fejem..)
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2009-02-18 19:59:58
ha már mindenképpen egy fórum-manga kéne, csináljuk meg az én sztorimat.(viszonylag) komoly vallásos szál,ecchi történetmenet,néhol harcrészek, fasza sztori.( ez nem cska az én véleményem ) bár ügyes rajzoló kéne hozzá(teszem azt bence,bár ő nem tud jó csajokat rajzolni...)
Önként jelentkező,eme örténelmi mű megírására?
Lögd! Lehet hogy beszállok.. Jó fegyveres embereket és csatarészekben jó vagyok.. De a manga szemeket kicsit gyakorolni kel.. Olyan Dragon ballos szemstílusom van. De végülis nem vagyok rossz rajzoló.. 5-ös voltam rajzból, meg nézétek meg (egyszer) a scobby-doo újság rajzait.. Ennyi indok elég? Önként jelentkező,eme örténelmi mű megírására?
Nah,azért egy "kicsit" túloztam,de tényleg jó sztori x3
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Húha, hát ez eléggé brutális egy 10 éveshez képest...
Amúgy nem is rossz, de hogy jön össze a vadnyugat a kisérletekkel? És csak nekem ugrik be az Aminaga névről Kaminaga?
Amúgy nem is rossz, de hogy jön össze a vadnyugat a kisérletekkel? És csak nekem ugrik be az Aminaga névről Kaminaga?
Végül is a laporatóriumot egy nagyvárosba képzeltem, mert utaznak mindenfelé....
beküldve: 2009-02-18 19:50:45
(#1040) ha már mindenképpen egy fórum-manga kéne, csináljuk meg az én sztorimat.(viszonylag) komoly vallásos szál,ecchi történetmenet,néhol harcrészek, fasza sztori.( ez nem cska az én véleményem ) bár ügyes rajzoló kéne hozzá(teszem azt bence,bár ő nem tud jó csajokat rajzolni...)
Nah,azért egy "kicsit" túloztam,de tényleg jó sztori x3
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-02-18 19:46:32
(#1039) Tényleg nem rossz ötlet!Én könyvet (próbálok) írni .Nem animés ,de a nevek totál azok szoval vicces lesz...(Inkább fantasztikus könyv)
meh....
Húha, hát ez eléggé brutális egy 10 éveshez képest...
Sen, na a köröm az ami nekem nem nagyon van.
De azért sikerült kiszednem, köszi.
Egyébként te tök gyakran fent vagy itt, msnen miért nem szoktál lenni?
Nekem se sok van, ezért írtam az érmét is XD
Msn? Hát az a baj, hogyha fent vagyok mindenki megtalál és akkor tuti rámegy az egész délutánom/estém, vagy amilyen napszak van. Én meg szeretem hasznosan eltölteni az időmet, szóval msnre általában csak akkor megyek fel ha valami fontos, vagy ha nagyon ráérek.
Fórumra meg bármilyen tevékenység folytatása közben fel lehet jönni, anélkül, hogy itt ragadnék
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Tedd azt, vegyél Brusht, hidd el, megéri!
Morduk: Persze.
Morduk: Persze.
Az ötlet Westernes... Egy falusi fiú (Aminaga) már kisfiú korában fegyvert kap, hogy megvédje apja tehénjeit. Egy nap beleesik egy mérgezett kútba ahonnan kihúzzák.. Nagy szerencsével túl éli, de az élete gyökeresen megváltozik... Hisz amikor túlzott veszélyben érzi magát szemei teljesen elfeketülnek, és tüskék törnek ki testéből... Másik éne egy démon, aki megvédi, és (a végen) egy kisérletnek köszönhetően kiszabadul Aminaga testéből, és szabaton járkál... Aminaga nagyon hasonlít a Trigun főszereplőjére, bár kissé másak a vonásai, és a ruhája nem olyan páncélos. És persze van egy segédje is (Aku-tuti változik) aki mindig szerez egy jeepet ha szükség van rá... Tetszik?? (remélem egy kicsit legalább)
beküldve: 2009-02-18 18:41:36
(#1034) Van egy nagyon jó új ötletem! Megoszthatom?
De, az Üllői úton vettem a bank mellett.
Aizen: köszi, hogy feltöltötted! Aranyosak.
Aizen: köszi, hogy feltöltötted! Aranyosak.
Akkor oda lehet, én is beugrom, ha eljött újra a fizetésnap (ami még 19 kemény nap!! :( )
星さん
beküldve: 2009-02-18 17:20:21
(#1030) Úgy döntöttem nem este szkennelek, hanem most.
Íme az első Copicos rajzom:
Mellesleg Kisamét már régóta le szerettem volna rajzolni és a mai nap eléggé alkalomhoz illő volt, úgyhogy éreztem, hogy most kell lerajzolnom.
Íme az első Copicos rajzom:
Mellesleg Kisamét már régóta le szerettem volna rajzolni és a mai nap eléggé alkalomhoz illő volt, úgyhogy éreztem, hogy most kell lerajzolnom.
Szerk: .., 2009-02-18 17:20:55