Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Szerk: .., 2009-02-21 00:10:28
Azt el tudnád mondani légy szíves, hogy hogyan kell úgy színezni, hogy ne legyen csíkos? Mint például a mangádban, ott tök homogén a színezés.
Nekem a nagyobb felületeket nem sikerül így. Például itt a pólójánál nagyon nem jött össze : [Link]
Nekem a nagyobb felületeket nem sikerül így. Például itt a pólójánál nagyon nem jött össze : [Link]
Én apró vonásokkal szoktam színezni, és lehetőleg úgy, hogy mindig még nedves területhez színezek, mert ha egyszer már beszívódott, akkor nehéz nem csíkosra színezni,(igaz ehhez jó gyorsan kell színezni, főleg ha ilyen nagy felületről van szó, mint ami a te rajzodon van ) már amennyiben sima lapra dolgozol. Ezért írtam még korábban, hogy érdemes beszerezni egy Copic Marker tömböt, amibe 50 db speciális copic papír van, amin tutira nem csíkozódik, kevesebbet szív be, és sokkal szebb. Persze sima papíron is lehet nagyjából homogén árnyalatot elérni, csak nagy felületnél igen nehéz. Erre találták ki a Copic wide-ot aminek 21 mm-s hegye van.
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Azt el tudnád mondani légy szíves, hogy hogyan kell úgy színezni, hogy ne legyen csíkos? Mint például a mangádban, ott tök homogén a színezés.
Összehasonlítottam a markeremet a Copic oldalán találhatókkal és jelentem, hogy egyikre sem hasonlít.
A fejek nem cserélhetőek. Szögletes. A Copic feliraton és egy vonalkódon kívül nincs ráírva semmi érdekes.
A fejek nem cserélhetőek. Szögletes. A Copic feliraton és egy vonalkódon kívül nincs ráírva semmi érdekes.
Az érdekes, olyannal még nem találkoztam... Nem mintha, valami copic guru lennék, csak sok időt töltöttem nyálcsorgatással a copicos honlapokon
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Összehasonlítottam a markeremet a Copic oldalán találhatókkal és jelentem, hogy egyikre sem hasonlít.
Akkor az "csak" a sima Copic marker lesz Na annál viszont már más az ecsetszerű hegy, sokkal kisebb, mint a Ciaon, és nem csak 143+1-es a színskála hanem 161+1-es.
Jah és most, hogy nézem ebbe különböző formájú hegyeket is lehet rakni, nem csak az alapverziót.
Jah és most, hogy nézem ebbe különböző formájú hegyeket is lehet rakni, nem csak az alapverziót.
Szerk: Sen17 2009-02-20 20:00:48
Mármint itt most a Copic Sketch-re gondolsz? Gondolom
Na szóval annyi a különbség, hogy a Ciaot- inkább olyan beginner cuccként kezelik, olcsóbb is, de hogy ezen kívül mi a különbség az jó kérdés Jó még annyi, hogy a ciao kerek, a sketch meg inkább szögletes testtel rendelkezik, de maguk a hegyek ugyanolyanok. Szóval ez tényleg egy jó fogós kérdés... Igazából személy szerint még nem volt szerencsém, Sketchhez
Nem tudom, az enyémre csak az van ráírva, hogy Copic és négyszögletes.
Mellesleg még nem sikerült nem csíkosan színeznem vele.
Következő kérdésemet Senhez intézném: mi a különbség a Copic és a Copic Ciao között?
Mármint itt most a Copic Sketch-re gondolsz? Gondolom
Na szóval annyi a különbség, hogy a Ciaot- inkább olyan beginner cuccként kezelik, olcsóbb is, de hogy ezen kívül mi a különbség az jó kérdés Jó még annyi, hogy a ciao kerek, a sketch meg inkább szögletes testtel rendelkezik, de maguk a hegyek ugyanolyanok. Szóval ez tényleg egy jó fogós kérdés... Igazából személy szerint még nem volt szerencsém, Sketchhez
Épp, hogy a szemed nem szúrták ki a Multilinerek!
Ott voltak az asztalon, a forgós cucc mellett.
Ma voltam megint, és vettem egy Copic T3-ast, plusz egy 0.7-es Multilinert meg egy 0.35-ös hegy
Ma voltam megint, és vettem egy Copic T3-ast, plusz egy 0.7-es Multilinert meg egy 0.35-ös hegy
Jól van na, közben a bnőm vmi szénről beszélt nekem, amit meg kellett vennie, majd ha legközelebb arra járok, megnézem.
星さん
Épp, hogy a szemed nem szúrták ki a Multilinerek!
Ma voltam megint, és vettem egy Copic T3-ast, plusz egy 0.7-es Multilinert meg egy 0.35-ös hegyet.
Következő kérdésemet Senhez intézném: mi a különbség a Copic és a Copic Ciao között?
Ma voltam megint, és vettem egy Copic T3-ast, plusz egy 0.7-es Multilinert meg egy 0.35-ös hegyet.
Nahh, tegnap megejtettem a kitérőt a művész boltba, és ha leleményes voltam, és tényleg azt találtam meg, amit kerestem, akkor a pénztár mellett nagy, magas bigyóban tároljűk a sokszínű, kéthegy "toll"-akat, ugye? Csak a hegyet ott a környékén nem találtam hozzá, pedig elég alaposan körülnéztem....
Viszont találtam nagyon vicces "Rajzold meg a saját mangádat és alkoss manga-hatásokkal+ filckészletet.
Szerintem jobb ha rákérdezel az ilyesmire, saját tapasztalat, hogy a művészellátók eladói nem mozognak otthonosan copic ügyben
A pécsi boltban pl. én műveltem ki a személyzetet, mert azt se tudták, hogy a ciaot újra lehet tölteni, azt meg már mégkevésbé, hogy hogyan...
Ha meg biztosra akarsz menni a legjobb ha közvetlenül a neoartnál próbálkozol
Tedd azt, vegyél Brusht, hidd el, megéri!
Morduk: Persze.
Morduk: Persze.
Nahh, tegnap megejtettem a kitérőt a művész boltba, és ha leleményes voltam, és tényleg azt találtam meg, amit kerestem, akkor a pénztár mellett nagy, magas bigyóban tároljűk a sokszínű, kéthegy "toll"-akat, ugye? Csak a hegyet ott a környékén nem találtam hozzá, pedig elég alaposan körülnéztem....
Viszont találtam nagyon vicces "Rajzold meg a saját mangádat és alkoss manga-hatásokkal+ filckészletet.
星さん
クイックシルバー:Bocsi ii De ígérem, ha leszek msnen te leszel az első akinek írok
Kösziii
beküldve: 2009-02-18 21:01:52
(#1061) nos,mivel az erősen hiányos öltözet és az egyik szereplőhöz,naaagy fehér szárnya alapfeltétel,szal előfordulhat
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
ezek szerint,szeretsz annyira,hoy modelt állnál a könyv illusztrációjáhzo?
Miért érzem úgy, hogy ha igent mondanék, a következő kérdésed az lenne, hogy "meztelenül is?"