Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2009-02-18 20:53:26
(#1059) ezek szerint,szeretsz annyira,hoy modelt állnál a könyv illusztrációjáhzo?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
na,ne bántsatokilyen vagyok oszt kész x3 engem így tessék szeretni és kéééész x3.
Ha ez megvigasztal: én mindig oltogatással fejezem ki a szeretetemet
egyik legjobb barátnőmmel úgy köszönünk egymásnak, hogy: "nee, már megint itt vagy?
Szerk: Yaven 2009-02-18 20:55:12
Az ötlet Westernes... Egy falusi fiú (Aminaga) már kisfiú korában fegyvert kap, hogy megvédje apja tehénjeit. Egy nap beleesik egy mérgezett kútba ahonnan kihúzzák.. Nagy szerencsével túl éli, de az élete gyökeresen megváltozik... Hisz amikor túlzott veszélyben érzi magát szemei teljesen elfeketülnek, és tüskék törnek ki testéből... Másik éne egy démon, aki megvédi, és (a végen) egy kisérletnek köszönhetően kiszabadul Aminaga testéből, és szabaton járkál... Aminaga nagyon hasonlít a Trigun főszereplőjére, bár kissé másak a vonásai, és a ruhája nem olyan páncélos. És persze van egy segédje is (Aku-tuti változik) aki mindig szerez egy jeepet ha szükség van rá... Tetszik?? (remélem egy kicsit legalább)
Lényegesen jobban hangzik mint az első történet, csak ezt talán még macerásabb lesz egyedivé tenni, mivel a "démon van bennem" séma elég felkapott mostanában...
Egy tipp: ha bemutatsz egy karaktert, ne kezd úgy, hogy olyan mint a tudjátokki abból az animéből, csak kicsit átalakítva, mert azzal rögtön plágiumgyanússá teszed magad Szóval tessék egyedi karaktert alkotni, nem átalakítgatni létezőket és azt használni.
Egyébként meg hajrá!
クイックシルバー:Bocsi ii De ígérem, ha leszek msnen te leszel az első akinek írok
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Szerk: Sen17 2009-02-18 20:43:41
na,ne bántsatokilyen vagyok oszt kész x3 engem így tessék szeretni és kéééész x3.
Olvastam..... vedd úgy, hogy letéptem....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-02-18 20:33:34
(#1055) na,ne bántsatokilyen vagyok oszt kész x3 engem így tessék szeretni és kéééész x3.
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Exiled ilyen és kész. Ne tessék bántani.
No offenz -ne értsd félre- csak fura, hogy a nála 2 évvel fiatalabbnak mondja, hogy kicsi még az ilyenhez.
Szerk: Yaven 2009-02-18 20:24:23
ennek a harc csak a vége felé jönne el,addig meg eléggé ecchis lenne a sztori(eléggé? a vázolat kritikái szerint hentai is lehetne...),azt meg nem akarom,hogy egy fiatal keébe kerüljön( ezt jól megaszontam...ha ezt dragda melátja,letépi a fejem..)
Hú, a betyárját! Tudom, hogy 13 évesen fura az ember (visszaemlékezve én sem voltam egy könnyű eset), de a fiúk nem később "érnek"? Mármint tényleg 1996-ban születtél, vagy az csak elirás volt a profilodon?
*még most sem tért teljesen magához*
Később érnek ,de az Ilyenek hamarabb érdeklik őket...
meh....
ennek a harc csak a vége felé jönne el,addig meg eléggé ecchis lenne a sztori(eléggé? a vázolat kritikái szerint hentai is lehetne...),azt meg nem akarom,hogy egy fiatal keébe kerüljön( ezt jól megaszontam...ha ezt dragda melátja,letépi a fejem..)
Hú, a betyárját! Tudom, hogy 13 évesen fura az ember (visszaemlékezve én sem voltam egy könnyű eset), de a fiúk nem később "érnek"? Mármint tényleg 1996-ban születtél, vagy az csak elirás volt a profilodon?
*még most sem tért teljesen magához*
beküldve: 2009-02-18 20:07:16
(#1049) Megyek dolgozok az Aminagán....
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Nekem se sok van, ezért írtam az érmét is XD
Msn? Hát az a baj, hogyha fent vagyok mindenki megtalál és akkor tuti rámegy az egész délutánom/estém, vagy amilyen napszak van. Én meg szeretem hasznosan eltölteni az időmet, szóval msnre általában csak akkor megyek fel ha valami fontos, vagy ha nagyon ráérek.
Fórumra meg bármilyen tevékenység folytatása közben fel lehet jönni, anélkül, hogy itt ragadnék
...
meh....
Ne duplapostolj, legközelebb szerkesztés.
szerk: 4-5 évesen horror filmekkel nőttem fel...
bocsánat a duplapostolásért
Véletlen volt...Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Nekem se sok van, ezért írtam az érmét is XD
Msn? Hát az a baj, hogyha fent vagyok mindenki megtalál és akkor tuti rámegy az egész délutánom/estém, vagy amilyen napszak van. Én meg szeretem hasznosan eltölteni az időmet, szóval msnre általában csak akkor megyek fel ha valami fontos, vagy ha nagyon ráérek.
Fórumra meg bármilyen tevékenység folytatása közben fel lehet jönni, anélkül, hogy itt ragadnék
Kár
hát,ha azt nézzük,hogy én meg 7 évesen amcsipitét,meg hangyák a gatyábant néztem...akkor ez semmi
Igen...mondjuk én meg Sakáltanyát 7 évesen...
Baniaa:Nem rossz...Én azokat máig sem bírom.Nincs bajom a vérrel vagy ilyenek ,de nem jön be a brutalitás csak rajzolva :PP
meh....
Szerk: Maryke 2009-02-18 19:59:52