Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Aizen: köszi, hogy feltöltötted! Aranyosak.
Nincsmit és köszi.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-02-18 16:58:48
De, az Üllői úton vettem a bank mellett.
Ahol én voltam, ott a vékony hegyek 990 forintba kerültek. Asszem 0.05 mm-estől 0.2 mm-esig ennyi. A nagyobbak 69a forintba kerültek asszem.
Öööö... javíts ki, ha tévedek, de mindtha lentebb aztat írtad volna, h a nyóckerben vetted a lentebb említett speciális grafikai eszközt. A nyóckerben véletlenül nem az Üllői úton, ésn csak az ottanit ismerem, azon kívül csak az ötödik kerben....
星さん
beküldve: 2009-02-18 16:36:16
(#1026) Bence, Barbara-chan, itt a sok kép!
Inoue Orihime:
Klikk ide a nagyobb kép megtekintéséhez: [Link]
Egy segéd:
Klikk ide a nagyobb kép megtekintéséhez:
[Link]
Egy egyszerű rajz:
Klikk ide a nagyobb kép megtekintéséért:
[Link]
Ichimaru Gin:
[Link]
Yachiru:
[Link]
Ezek a rajzok nem egészen olyan "hű, de kidolgozott". Ezeket még kezdő koromban csináltam. - Mostani rajzolásomról nem tudok képet rakni, mivel a boszorkányos volt az utolsó.
Inoue Orihime:
Klikk ide a nagyobb kép megtekintéséhez: [Link]
Egy segéd:
[Link]
Egy egyszerű rajz:
[Link]
Ichimaru Gin:
[Link]
Yachiru:
[Link]
Lehet, hogy egy kicsit csúnya a kép, (biztos) rezgett a kezem, mikor fotóztam. Bocsi.
Ezek a rajzok nem egészen olyan "hű, de kidolgozott". Ezeket még kezdő koromban csináltam. - Mostani rajzolásomról nem tudok képet rakni, mivel a boszorkányos volt az utolsó.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-02-18 16:45:41
beküldve: 2009-02-18 16:28:23
(#1025) Fúú, egy hete nem rajzoltam semmi normálisat és ez most a Copic megvételével úgy kijött belőlem.
Este nagy szkennelés-party lesz!
Este nagy szkennelés-party lesz!
Ahol én voltam, ott a vékony hegyek 990 forintba kerültek. Asszem 0.05 mm-estől 0.2 mm-esig ennyi. A nagyobbak 69a forintba kerültek asszem.
asszem lesz mire spórolni *túl vastag neki a tűfilc*
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: .., 2009-02-18 16:16:57
de arra még nem kaptam választ hogy a hegyeket külön meg kell venni vagy adják ahhoz az egyhez?
Egyet veszel, ha akarsz többet, akkor külön vehetsz még hegyet.
*tudni akarja mennyit spóroljon*
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
de arra még nem kaptam választ hogy a hegyeket külön meg kell venni vagy adják ahhoz az egyhez?
Egyet veszel, ha akarsz többet, akkor külön vehetsz még hegyet.
beküldve: 2009-02-18 16:05:20
(#1020) hmm akkor lehet átnézek majd a szomszéd város dekor üzletébe hátha ott van, vagy hozatok majd barátnőmmel kecskemétről
na jó most vmit nem értek, ha veszek ilyen multilinert akkor csak egy darabot kell vennem és lehet venni hozzá külön ilyen hegyeket vagy adnak hozzá?
Elég egy darab tollat venned, lehet benne cserélni a fejeket.
Hajrá Aizen, akkor tölts fel valamit.
beküldve: 2009-02-18 16:00:32
(#1018) na jó most vmit nem értek, ha veszek ilyen multilinert akkor csak egy darabot kell vennem és lehet venni hozzá külön ilyen hegyeket vagy adnak hozzá?
*kiváncsian várja Aizen mester rajzait*
*kiváncsian várja Aizen mester rajzait*
Szerk: 屍鬼レゲ 2009-02-18 16:01:25
Megmutathatnád pár rajzodat, érdekelne.
Rendben, nemsokára kiteszek pár képet.
,,Hitler fején ugrálok!"
Igen, mivel a te hszedre válaszoltam.
Jah, tényleg!
Igen, szoktam rajzolni.
Megmutathatnád pár rajzodat, érdekelne.
Igen, mivel a te hszedre válaszoltam.
Jah, tényleg!
Igen, szoktam rajzolni.
,,Hitler fején ugrálok!"