Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Én már olyat is láttam, ahol ugyanígy lopott kari volt és még volt képe kiadni a rajzolónak "szerzői" kiadásként...
Nem különösebben szerencsés beidézni több bekezdésnyi szöveget, majd írni alá egy sort.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Amcs a főhős egy kissé hasonlított kakasira (Naruto) de végülis nagyon csiszolni kell. Ha max a story változik vagy a nevek de a karakterek 100% hogy maradnak. (Bocsesz de a vázlatot nem mutathatom meg, nem guberálom vissza.
De az már egy jó pont, ha észreveszed, hogy a karid hasonlít egy már létező figurára XD Láttam már olyan magyar manga próbálkozást, ahol a rajzoló egy az egybe rajzolt egy Sasuke kinézetű karit(asszem csak a szemei voltak mások) és amikor ezzel támadták élből tagadott mindent Az ilyen nem egészséges
Egyébként szerintem is lehet a karakter köré köríteni a történetet, ha nem is az egészet. de ha már tudsz hozzá kötni egy-két epizódot, az már alapot adhat egy kibontakozó sztorinak
Írom az ötletet.....
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Amcs a főhős egy kissé hasonlított kakasira (Naruto) de végülis nagyon csiszolni kell. Ha max a story változik vagy a nevek de a karakterek 100% hogy maradnak. (Bocsesz de a vázlatot nem mutathatom meg, nem guberálom vissza.
De az már egy jó pont, ha észreveszed, hogy a karid hasonlít egy már létező figurára XD Láttam már olyan magyar manga próbálkozást, ahol a rajzoló egy az egybe rajzolt egy Sasuke kinézetű karit(asszem csak a szemei voltak mások) és amikor ezzel támadták élből tagadott mindent Az ilyen nem egészséges
Egyébként szerintem is lehet a karakter köré köríteni a történetet, ha nem is az egészet. de ha már tudsz hozzá kötni egy-két epizódot, az már alapot adhat egy kibontakozó sztorinak
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
beküldve: 2009-02-16 21:16:48
(#965) Amcs a főhős egy kissé hasonlított kakasira (Naruto) de végülis nagyon csiszolni kell. Ha max a story változik vagy a nevek de a karakterek 100% hogy maradnak. (Bocsesz de a vázlatot nem mutathatom meg, nem guberálom vissza.
Szerintem az már elég jó, ha a karektereidet lefixálod, aztán próbáld meg elképzelni milyen helyzet illene leginkább hozzájuk például....bár mangarajzolásban nem mondhatom, hogy jártas lennék, de én már volt, hogy úgy írtam, h előbb volt fix karakterem és késöbb konkrét story...persze lehet, hogy ez csak magánügyi gondom volt akkor mikor így sikerült XD
beküldve: 2009-02-16 21:12:23
(#963) Megyek fürödni addig gondolkodom a storyn.
beküldve: 2009-02-16 21:10:17
(#962) Amcs a főhős egy kissé hasonlított kakasira (Naruto) de végülis nagyon csiszolni kell. Ha max a story változik vagy a nevek de a karakterek 100% hogy maradnak. (Bocsesz de a vázlatot nem mutathatom meg, nem guberálom vissza.
Egyépként csináltam egy vázlatot az előbbi ötletemről, és ahogy elkészült a kezem alól repült is a kukába.
Megesik, hogy egyes dolgokat újra kell gondolni, de ha jó az alap, akkor azon lehet csak szimplán korrigálni...persze lehet, hogy a végére teljesen más sül ki belőle...(személyes tapasztalat )
beküldve: 2009-02-16 21:06:47
(#960) Egyépként csináltam egy vázlatot az előbbi ötletemről, és ahogy elkészült a kezem alól repült is a kukába.
Morduk örülök, hogy jól viseled. Abból néha hasznos dolgokat lehet megtudni, jó és rosz kritika egyaránt lehet építő jellegű.
És hát az olvasói visszajelzés az egyik legfontosabb dolog mindig.
És hát az olvasói visszajelzés az egyik legfontosabb dolog mindig.
Hmm...nevek kitalálásában szívesen segítek, csak kb. annyit árulj el, hogy miről is lenne szó.
én is én is.
Hmm...nevek kitalálásában szívesen segítek, csak kb. annyit árulj el, hogy miről is lenne szó.
Szerk: Night Angel 2009-02-16 21:02:31
Már kidolgoztam a borítór is, egyépként fegyvereket is kidolgoztam, ámde nem Thomsonnal fognak harcolni.
Aha.. eddig ez oké, de történeted is van? Mert hiába csinálsz csilli-villi borítót, meg gigaüberbicós atomfegyvereket, ha a történet sablonos, lapos, vagy esetleg plágium-szagú
További töri a 10 éves fiú (név:Tamin) beleszeret egy lányba (név:Noimi) azonbam a lánynak semmi kedve vele lenni. Edzi magát, hogy a lány felfigyeljen rá, de hamar rájon: nem az erő a meggyerő, a szív ami igazán szerethető. Tehát kedveseb lesz Noimival, és valahogy mégis összejön a dolog. Gondolok itt csokra.
Morduk, szerintem nagyon aranyos ahogy próbálkozol. Én is nagyon korán kezdtem, csak én az írást, és ne lohadjon a lelkesedésed attól amit most írok, de egy kicsit pongyola a történet...olyan megszokott, bár érezhető, hogy te még gyermek szemmel nézed. Persze ez nem is baj ennyi idősen, félre ne érts. Csak nekem kicsit fura.
És ha lehet egy tippem, a neveken még egy kicsit formálj, mert így olyan, mintha a férfi főhősödet Tominak hívnák, a nőit meg Noéminek.
Mindennek ellenére Becsülendő a próbálkozás...Gyakorlat teszi a mestert.
Nyugi nem vagyok sértődős, és szerintem is így van, ezen el kéne gondolkodni.
ez nagyon jó, bár amiről feljavítottad na kb jó ha olyan lesz az enyém ha egyszer neki látok, de előszőr tuticsak ilyen pálcika ember vázlat majd részletesebb kidolgozás^^"
amúgy megkérdezhetem te mivel dolgoztál hogy ilyen jóra sikerült feljavítani?:)
ja és tudnátok vmi neveket ajánlani?(fiúra és lányra is gondoltam)
amúgy megkérdezhetem te mivel dolgoztál hogy ilyen jóra sikerült feljavítani?:)
ja és tudnátok vmi neveket ajánlani?(fiúra és lányra is gondoltam)
Köszi
Mivel is dolgoztam, lássuk csak. A/4-es Dipa műszaki karton, noname rotring, majd a kihúzáshoz Copic Multiliner SP(0,03; 0,1; 0,3; és 0,5-ös heggyel) a színezéshez pedig Copic Ciaot (C-3 és C-5) használtam.
Am... nevek... mire gondoltál? Keleties, angolos, magyaros, egyéb nyelvjárásos, fikciós...? Mert így akár mondhatok bármit a Bélától kezdve a Jürgenig
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.