Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Akkor azt hiszem ismerem, hogy melyik verseny lesz az... De nem biztos.
Majd úgyis írsz - ? -arról, hogy mi lett végül, meg remélem majd látunk rajzokat, amik a versenyre készültek.
Majd úgyis írsz - ? -arról, hogy mi lett végül, meg remélem majd látunk rajzokat, amik a versenyre készültek.
Értem. Mi a feladat? Vagy még azt sem lehet tudni?
sci-fi témájú comicot kő rajzúni
a történet naggyábol megvan ,meg pár vázlat is,de ezt nem akarom elsietni
Szerk: Dan 2009-02-07 18:10:11
beküldve: 2009-02-07 17:41:16
(#919) dan: Sok sikert a versenyhez!
Uzumaki Naruto: Ha valami nem megy, akkor vagy arrébb teszed, és folytatod a többivel, vagy keresel olyan motivációt, ami segíthet. Nekem legalábbis ez be szokott jönni. Aztán az is lehet, hogy sosem oldod meg a problémát - akkor kénytelen vagy eldobni az ötletet, bármennyire is fáj, és helyette mást kitalálni. De én tudom, hogy nem adod fel Naruto! Hajrá!
Uzumaki Naruto: Ha valami nem megy, akkor vagy arrébb teszed, és folytatod a többivel, vagy keresel olyan motivációt, ami segíthet. Nekem legalábbis ez be szokott jönni. Aztán az is lehet, hogy sosem oldod meg a problémát - akkor kénytelen vagy eldobni az ötletet, bármennyire is fáj, és helyette mást kitalálni. De én tudom, hogy nem adod fel Naruto! Hajrá!
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-02-07 17:53:40
beküldve: 2009-02-07 17:34:39
(#918) Nekem szoktak 5leteim lenni csak vannak olyan rajzok amiket egyáltalán nem tok elkészíteni!Pedig fő alkotóeleme lenne a történetnek!
Azt hiszem ez már túl sok az OFF-ból...
Tessék visszakanyarodni a topic eredeti témájához. (gyengébbek kedvéért: "Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket")
Tessék visszakanyarodni a topic eredeti témájához. (gyengébbek kedvéért: "Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket")
bocs,amm én most versenyre fogok be küldeni
beküldve: 2009-02-07 17:33:22
(#916) Azt hiszem ez már túl sok az OFF-ból...
Egy kérdéssel meg is próbálkozom a "visszakanyarodással" ... Oké, hogy sokan itt rajzolgatunk - egyesek kivételesen jól - és még mangákat - már konkrét fejezeteket, kötetvázlatokat - készítünk... De gondolkozott már valaki KOMOLYAN azon, hogy keres kiadót, aki kiadná a művét?
Egy kérdéssel meg is próbálkozom a "visszakanyarodással" ... Oké, hogy sokan itt rajzolgatunk - egyesek kivételesen jól - és még mangákat - már konkrét fejezeteket, kötetvázlatokat - készítünk... De gondolkozott már valaki KOMOLYAN azon, hogy keres kiadót, aki kiadná a művét?
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-02-07 17:37:31
van itt nálam fiatalabb?
Mondanám, hogy fiatalabb vagyok nálad, de örülök neki, hogy ez egyszer, valahol nem igy van. ---és ha nem mondtam volna már meg a korom.
mikor szulettéé?
Nézd meg...-profil
van itt nálam fiatalabb?
Mondanám, hogy fiatalabb vagyok nálad, de örülök neki, hogy ez egyszer, valahol nem igy van. ---és ha nem mondtam volna már meg a korom.
mikor szulettéé?