Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Egyet se búsulj Zoé, én pl tök gyökér lennélk szerintem a manga rajzoláshoz, úgyhogy én is csak irogatok
Sen, alig várom a 13. fejezetet.
Sen, alig várom a 13. fejezetet.
Szerk: Night Angel 2009-02-06 18:37:14
beküldve: 2009-02-06 17:46:46
(#891)
Szerk: Zoé 2009-02-06 17:49:39
beküldve: 2009-02-06 17:39:28
(#890) A manga rajzolás nem könnyű. sokan azt hiszik- ne vegye senki célzásnak-, hogy ezek csak elrontanak, és csak pazarolja egy csomó ember rá a tehetségét. -nem tom, hogy hányszor hallgattam végig, h minek rajzólsz ilyeneket- Mintha közük lenne hozzá.
Amúgy ti itt kb hány évesek vagytok?
Nem mutat valaki pár rajzot?
Amúgy ti itt kb hány évesek vagytok?
Nem mutat valaki pár rajzot?
Kerüld a multipostokat plz.
Amúgy meg a "csak úgy elkezdek mangát rajzolni" dologból nem szokott kisülni semmi jó.
Amúgy meg a "csak úgy elkezdek mangát rajzolni" dologból nem szokott kisülni semmi jó.
Bocsi, h beleszólok, nem mintha hű de értenék hozzá, de először csak rajzolj. A "sztori" meg majd jön valahogyan. Csak nézd meg jobban a rajzaidat. Hátha úgy bejön valami.
Bár nem állítom, hogy könnyű írni. Elkezdeni még csak el lehet, de folytatni...
Hülyeség bocsánatot kérned, kinőttem már abból a korból, hogy minden kritikát sértésnek vegyek :)
Igen, én is így gondoltam, de nem ment. Túl vizuális típus vagyok és képekben gondolkodok. Eddig is csak két irományom volt, mindkettő másfél oldalas novella. Az is fantasy/sci-fi vonalon. Márpedig sztori is kéne mert nem DragonBallZ-t csinálunk /elnézést ha valakit sértettem a hasonlattal/
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Jut eszembe, a jelen lévők közül ki rajzol mangát...és milyen elérhetőségei vannak, meg lehet tekinteni?
Izé... én szeretnék. Csak nem akarok már valami ezerszer lerágott csontot. A rajz részével mások szerint nem lenne problémám. Meg valami kicsit komolyabbra gondoltam, valami shounen és seinen határán mozgó dologra. Csak a sztori nem akar nagyon kialakulni.
Bocsi, h beleszólok, nem mintha hű de értenék hozzá, de először csak rajzólj. A "sztori" meg majd jön valahogyan. Csak nézd meg jobban a rajzaidat. Hátha úgy bejön valami.
Bár nem állitom, hogy könnyű irni. Elkezdeni még csak el lehet, de folytatni...
Jut eszembe, a jelen lévők közül ki rajzol mangát...és milyen elérhetőségei vannak, meg lehet tekinteni?
Izé... én szeretnék. Csak nem akarok már valami ezerszer lerágott csontot. A rajz részével mások szerint nem lenne problémám. Meg valami kicsit komolyabbra gondoltam, valami shounen és seinen határán mozgó dologra. Csak a sztori nem akar nagyon kialakulni.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2009-02-06 13:54:58
Én próbálkozom, de nem vagyok eléggé fölnőve hozzá. -plusz, nem látok valami sok animét- sajna. Irni még szeretek
-ha nem is képregényt- . Csak elvesztem az irás és a rajz között.
Szerk: Zoé 2009-02-06 13:36:23
Jelenleg párhuzamosan rajzolom a Saigami 13. s egyben legújabb fejezetét, illetve mellette a Saigami ReMake projekt keretein belül a közel 3 éves első fejezeteket feljavítva, kissé módosítva újrarajzolom, mert hát khm... nagggyon gyökerül néznek ki
Egy példakép [Link]
Sztem tök jól néznek ki, és legalább szépen ki vannak dolgozva, nem úgy mint nálam némelyik oldal...
星さん
Inkább azt mondjátok, ki min dolgozik MOST!
Jelenleg párhuzamosan rajzolom a Saigami 13. s egyben legújabb fejezetét, illetve mellette a Saigami ReMake projekt keretein belül a közel 3 éves első fejezeteket feljavítva, kissé módosítva újrarajzolom, mert hát khm... nagggyon gyökerül néznek ki
Egy példakép [Link]
Júúúúj, felújítást én is csináloooook!! Meg újat is rajzolok én is!! meg mellette szkennelt változatokon írom át a szöveget közolvashatóra
星さん
Inkább azt mondjátok, ki min dolgozik MOST!
Egy példakép [Link]
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Ééééééééén!! Van 4 is!! Meg még tervbe van véve 3...
星さん