Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Inkább azt mondjátok, ki min dolgozik MOST!
Jelenleg párhuzamosan rajzolom a Saigami 13. s egyben legújabb fejezetét, illetve mellette a Saigami ReMake projekt keretein belül a közel 3 éves első fejezeteket feljavítva, kissé módosítva újrarajzolom, mert hát khm... nagggyon gyökerül néznek ki
Egy példakép [Link]
amúgy megkérdezhetem te mivel dolgoztál hogy ilyen jóra sikerült feljavítani?:)
ja és tudnátok vmi neveket ajánlani?(fiúra és lányra is gondoltam)
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2009-02-16 10:46:36
beküldve: 2009-02-16 08:18:50
(#953) Csak egyet érteni tudok Night Angellel, kicsit még fejelesztgesd a cuccot. :)
Mellesleg én is (de sztem sokan mások is) így kezdték, de ha tényleg beleadsz mindent, akkor még valami átütően jó is kisülhet belőle. De ha alaposan körülnézel a környezetedben, biztosan találsz valamit, amivel egyedivé teheted.
Mellesleg én is (de sztem sokan mások is) így kezdték, de ha tényleg beleadsz mindent, akkor még valami átütően jó is kisülhet belőle. De ha alaposan körülnézel a környezetedben, biztosan találsz valamit, amivel egyedivé teheted.
星さん
Már kidolgoztam a borítór is, egyépként fegyvereket is kidolgoztam, ámde nem Thomsonnal fognak harcolni.
Aha.. eddig ez oké, de történeted is van? Mert hiába csinálsz csilli-villi borítót, meg gigaüberbicós atomfegyvereket, ha a történet sablonos, lapos, vagy esetleg plágium-szagú
További töri a 10 éves fiú (név:Tamin) beleszeret egy lányba (név:Noimi) azonbam a lánynak semmi kedve vele lenni. Edzi magát, hogy a lány felfigyeljen rá, de hamar rájon: nem az erő a meggyerő, a szív ami igazán szerethető. Tehát kedveseb lesz Noimival, és valahogy mégis összejön a dolog. Gondolok itt csokra.
Morduk, szerintem nagyon aranyos ahogy próbálkozol. Én is nagyon korán kezdtem, csak én az írást, és ne lohadjon a lelkesedésed attól amit most írok, de egy kicsit pongyola a történet...olyan megszokott, bár érezhető, hogy te még gyermek szemmel nézed. Persze ez nem is baj ennyi idősen, félre ne érts. Csak nekem kicsit fura.
És ha lehet egy tippem, a neveken még egy kicsit formálj, mert így olyan, mintha a férfi főhősödet Tominak hívnák, a nőit meg Noéminek.
Mindennek ellenére Becsülendő a próbálkozás...Gyakorlat teszi a mestert.
Szerk: Night Angel 2009-02-15 21:41:43
Már kidolgoztam a borítór is, egyépként fegyvereket is kidolgoztam, ámde nem Thomsonnal fognak harcolni.
Aha.. eddig ez oké, de történeted is van? Mert hiába csinálsz csilli-villi borítót, meg gigaüberbicós atomfegyvereket, ha a történet sablonos, lapos, vagy esetleg plágium-szagú
További töri a 10 éves fiú (név:Tamin) beleszeret egy lányba (név:Noimi) azonbam a lánynak semmi kedve vele lenni. Edzi magát, hogy a lány felfigyeljen rá, de hamar rájon: nem az erő a meggyerő, a szív ami igazán szerethető. Tehát kedveseb lesz Noimival, és valahogy mégis összejön a dolog. Gondolok itt csokra.
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Szerk: Sen17 2009-02-15 20:56:30
Hi! Én egy vidéki storyt találtam ki. Egy 10 éves gyerek a nagyszülei pajtájában talál egy varástárgyszerű medált. Amikor megfogja valami kiűti, és amikor felébred egy másik világban ébred. És akkár hogy is csipkedi bőrét (pirosra) mégsem sikerül feklébredni!
Ez eddig szép és jó, csak találj ki belőle valami egyedi sztorit.
Rengeteg manga van, ami erre az alapmotívumra épül, hogy a főszereplő rajta kívül álló okokból egy másik világban lyukad ki, szóval kemény dió lesz. (Tudom, az én mangám is ezzel a sémával kezdődik )
Szóval hajrá!
Akkora méretben rajzolsz, mint egy kinyomott manga?
Csak úgy közlésként, általában minden rajzoló nagyobb méretben rajzol, mint amekkora kinyomva lesz. A legjobb ha kétszer akkorában, mert így ki tudsz dolgozni minden apró részletet, és a kicsinyítéskor a vonalak letisztulnak, sokkal szebb lesz az összhatás. De ha alapból egy csökött mérettel indulsz...
Csak úgy közlésként, általában minden rajzoló nagyobb méretben rajzol, mint amekkora kinyomva lesz. A legjobb ha kétszer akkorában, mert így ki tudsz dolgozni minden apró részletet, és a kicsinyítéskor a vonalak letisztulnak, sokkal szebb lesz az összhatás. De ha alapból egy csökött mérettel indulsz...
Dehogyis! Ez már csak a rengeteg (nagy lapos) rajzolásnak a végeredménye lesz. Tehát, hogyha folytatom a Mangám rajzolását, akkor lekicsinyített lapra rajzolok, de ha csak úgy magamnak, egy Fanartot, akkor A4-es lapra szoktam rajzolgatni.
,,Hitler fején ugrálok!"
Hi! Én egy vidéki storyt találtam ki. Egy 10 éves gyerek a nagyszülei pajtájában talál egy varástárgyszerű medált. Amikor megfogja valami kiűti, és amikor felébred egy másik világban ébred. És akkár hogy is csipkedi bőrét (pirosra) mégsem sikerül feklébredni!
Eléggé klisésztori, de ha jól megcsinálod, akkor akár egész tetszetős is lehet.
Szerk.: Hopsz, Sen beelőzött.
Szerk: .., 2009-02-15 20:36:51
Ez eddig szép és jó, csak találj ki belőle valami egyedi sztorit.
Rengeteg manga van, ami erre az alapmotívumra épül, hogy a főszereplő rajta kívül álló okokból egy másik világban lyukad ki, szóval kemény dió lesz. (Tudom, az én mangám is ezzel a sémával kezdődik )
Szóval hajrá!
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
beküldve: 2009-02-15 20:15:38
(#945) Hi! Én egy vidéki storyt találtam ki. Egy 10 éves gyerek a nagyszülei pajtájában talál egy varástárgyszerű medált. Amikor megfogja valami kiűti, és amikor felébred egy másik világban ébred. És akkár hogy is csipkedi bőrét (pirosra) mégsem sikerül feklébredni!
4. A lap méretezése
Nem kell más, csak egy grafit, egy vonalzó, egy Manga és egy lap. Tegyük le a lapot az asztalra, a Mangát rá a lapra. A vonalzót a Manga középpontjára hellyezük el. Jegyezzük meg, hogy hol volt a vonalzó. Tegyük arrébb a vonalzót. Vegyük fel a Mangát (tegyük is arrébb). A vonalzót kb. ugyanoda tegyük vissza, mint mikor a Manga is le volt rakva. Remélem ezután tudjátok...
.
Az hagyján, hogy ez számomra is kusza, de én még az értelmét és megkérdőjelezném. Akkora méretben rajzolsz, mint egy kinyomott manga?
Értem, ez afféle kényszerkommentelés...
Nem. Nem. Csak mikor átnéztem, akkor láttam, hogy egyet kihagytam és jött a kedvenc filmem...
,,Hitler fején ugrálok!"
Mellesleg a lap méretezése című rész eléggé kuszára sikeredett, egy kukkot sem értek belőle.
Tudom... Csak siettem...
Értem, ez afféle kényszerkommentelés...
Mellesleg a lap méretezése című rész eléggé kuszára sikeredett, egy kukkot sem értek belőle.
Tudom... Csak siettem...
,,Hitler fején ugrálok!"
Mi értelme van kidolgozni a storyboardot? Így pont hogy elveszti a lényegét...