Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
van itt nálam fiatalabb?
Mondanám, hogy fiatalabb vagyok nálad, de örülök neki, hogy ez egyszer, valahol nem igy van. ---és ha nem mondtam volna már meg a korom.
beküldve: 2009-02-07 15:20:15
(#908) Addig örüljetek, "kiscsibéim", amíg ilyen fiatalok vagytok... *összeroskad évei számának súlya alatt*
*megbökdös a járókeretével, hogy te csak ne szólj semmit:P*
Rajzfelrakás: hát én szereztem ócóér' scannert. /nyomtat, másol,ír-olvas 10K-ért/ Azon digitizélem a rajzokat aztán megy fel devre, képfeltöltésre, photobucketre, jóégtudjahová.
Köszi. Bár nem mintha sokat értettem volna belőle, de nem a te hibád. Semmi tudásom nincs ezekhez. Az biztos, hogy nem fogok igy egy rajzot sem mutatni senkinek. Ami nem is baj. -legalább nem tudják, hogy ahhoz sem értek annyira.-
Ja, és a 20 évesek még nem olyan idősek.
Addig örüljetek, "kiscsibéim", amíg ilyen fiatalok vagytok... *összeroskad évei számának súlya alatt*
*megbökdös a járókeretével, hogy te csak ne szólj semmit:P*
Rajzfelrakás: hát én szereztem ócóér' scannert. /nyomtat, másol,ír-olvas 10K-ért/ Azon digitizélem a rajzokat aztán megy fel devre, képfeltöltésre, photobucketre, jóégtudjahová.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2009-02-07 14:32:17
(#905) Majd megérted, ha ilyen vénség leszel, mint én - vagy a többi 20 felé tartó, vagy 20-at már elhagyó...
De no OFF, befogtam!
(19... de ha visszaolvastál volna, nem kellett volna mégegyszer leírnom... )
De no OFF, befogtam!
(19... de ha visszaolvastál volna, nem kellett volna mégegyszer leírnom... )
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-02-07 14:33:36
Addig örüljetek, "kiscsibéim", amíg ilyen fiatalok vagytok... *összeroskad évei számának súlya alatt*
ezt nem értem !mi abba a jó?
amúgy te hány éves vagy?
Szerk: Dan 2009-02-07 14:30:32
beküldve: 2009-02-07 14:28:58
(#903) Addig örüljetek, "kiscsibéim", amíg ilyen fiatalok vagytok... *összeroskad évei számának súlya alatt*
Szerk: Dan 2009-02-07 14:26:58
beküldve: 2009-02-07 14:22:26
(#901) Ez nem ér. Én csak 14 vagyok. Mondja már valaki, akarom mondani irja, hogy kisebb nálam.
Amúgy egy hülye kérdés: hogyan rakjátok föl a rajzaitokat? Nekem van pár, de nem tudom föltenni ide sem. Nem értek hozzá. Csak a számitógépemen vannak.
Amúgy egy hülye kérdés: hogyan rakjátok föl a rajzaitokat? Nekem van pár, de nem tudom föltenni ide sem. Nem értek hozzá. Csak a számitógépemen vannak.
beküldve: 2009-02-07 14:02:38
(#900) beküldve: 2009-02-07 13:35:03
(#899) hát akkor már: 22 vagyok.
*megy vissza a sarokba a járókeretért*
Jóisten, nem is, mindjárt 23, ááá!
igazából manga jellegű rajzom még csak egy van, be lett linkelve, de profilnál lévő deves linken is nézhető.*megy vissza a sarokba a járókeretért*
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Csatlakozom az előttem szólókhoz.
Én is 19 éves vagyok - idén leszek 20.
Ééés... Nekem is be lett linkelve már pár rajzom. Olvass vissza egy kicsit. Ha meg egyszerűbb így, akkor a www.jasminefairy.gportal.hu -n megtalálod néhány rajzomat.
Én is 19 éves vagyok - idén leszek 20.
Ééés... Nekem is be lett linkelve már pár rajzom. Olvass vissza egy kicsit. Ha meg egyszerűbb így, akkor a www.jasminefairy.gportal.hu -n megtalálod néhány rajzomat.
Hoshi san megéztem amit küldtél és ködzönöm. Az első, ami eszembe jutott a rajzaidról, hogy NAGYON ARANYOSAK a karakterek :) És teteszenek a vicces képek. Elég ügyes vagy, csak így tovább.
Egyébként én is 19 vagyok...lassacskán 20.
Egyébként én is 19 vagyok...lassacskán 20.
Szerk: Night Angel 2009-02-07 10:34:21
Én készítettem már egy pár mangát:
[Link]
Kellemes olvasgatást!!!
Ha képelet szeretnétek nézni a Galériámban:
[Link] találtok pár képet.
[Link]
Kellemes olvasgatást!!!
Ha képelet szeretnétek nézni a Galériámban:
[Link] találtok pár képet.
Kiome/SEn Arashi
Szerk: Kiome 2009-02-07 08:10:27
Csak unatkoztam.
Akkor inkább rajzolj
Egyébként a kérdésedre válaszolva kb. 19 vagyok, pár rajzért meg esetleg lapozgass vissza, elég sok lett már belinkelve ebbe a topicba
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.