Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Köszi Sen 17!majd azt hiszem megkereslek mailen,de nemsoká újra kő telepítenem,addig nem érdemes felinstallálni a progit
Kiome/SEn Arashi
beküldve: 2009-02-02 20:24:50
(#847) Egyértelmüen meg lehet élni, csak nem a hagyományos bemegyek reggel 8-ra a munkahelyre, hónap végén meg kapom a fizut jellegben, hanem mindig akad valami rész munka amit el kell vállalni és ott a rengeted pályázat - alig bírom a sok szar pályázati e-mail-t kitörölni a postaládámból...~__~ . persze ennek nagy része nem féltétlenül tetszetős munka és az se biztos hogy ha az ember fia/lánya hülyére akarja keresni magát, akkor azt kis hazánkban fogja megtenni..
vagy ha az illetőnek nem füllik a foga a rendszertelenséghez , akkor elmegy rajztanárnak.
vagy ha az illetőnek nem füllik a foga a rendszertelenséghez , akkor elmegy rajztanárnak.
És amúgy azzal (sajnos) én is egyetértek, hogy rajzolásból nem lehet megélni a mai Magyarországon, mindenképp csak kiegészítő keresetként(már ha keres vele az ember) vagy hobbi munkaként lehet benne gondolkodni.
Azért vannak olyanok, akik meg tudnak élni belőle.
Ja de nem Magyarországon XD
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Jó persze, egy kicsit talán túlságosan általánosítottam, de ahhoz nagy mák kell, hogy valaki tényleg jókor legyen jó időben jó ötletekkel és tehetséggel, hogy kifogjon valami olyat amiből később meg is tud élni. Mert rengeteg tehetséges ember van, csak hát a művészélet nem könnyű és tényleg kemény dió jó pénzt csinálni belőle.
Persze semmi sem lehetetlen
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
És amúgy azzal (sajnos) én is egyetértek, hogy rajzolásból nem lehet megélni a mai Magyarországon, mindenképp csak kiegészítő keresetként(már ha keres vele az ember) vagy hobbi munkaként lehet benne gondolkodni.
Sen17: örömmel fogadnám a tanácsaidat!!!(nÁLAm biztos többet tudsz!!!)
Rendben
Msnen lenne talán a legegyszerűbb, ha gondolod vegyél fel, vagy ha nem ott, akkor mailben próbálok meg majd magyarázni. Nekem mindegy, amelyikből úgy gondolod, hogy könnyebben megérted
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Sen17: örömmel fogadnám a tanácsaidat!!!(nÁLAm biztos többet tudsz!!!)
Hosi San:ahha...de mutassá nekünk valamit, mert sajnos nem tom megnézni a képeidet itt...nem tom nem küldtél-e vagy csak nem vettem észre:) honlapcímet se találtam, de szeretném mindenkinek az alkotásait megnézni,ha lehet
hisz mangarajzolásról van szó...
Amúgy engem már mondtam nem kényszerből nem engedtek művészsuliba, hanem ÉN nem látok sajna benne hazánkban elég lehetőséget(megélhetésre:()
Jah: közben alkottam:
[Link]
Íme!
Hosi San:ahha...de mutassá nekünk valamit, mert sajnos nem tom megnézni a képeidet itt...nem tom nem küldtél-e vagy csak nem vettem észre:) honlapcímet se találtam, de szeretném mindenkinek az alkotásait megnézni,ha lehet
hisz mangarajzolásról van szó...
Amúgy engem már mondtam nem kényszerből nem engedtek művészsuliba, hanem ÉN nem látok sajna benne hazánkban elég lehetőséget(megélhetésre:()
Jah: közben alkottam:
[Link]
Íme!
Kiome/SEn Arashi
Szerk: Kiome 2009-02-02 19:06:03
És tudjátok használni???
Én tudom
Persze nem überprofi szinten, és van amire még én se jöttem rá rendesen, de az alapokat, vagy legalább az én módszereimet megtaníthatom ha gondolod
A szülő témához meg annyit, hogy ugyan az iskolaválasztásomat nem befolyásolták, de sosem rajongtak a hobbim iránt, viszont engem meg nem érdekelt amit mondanak, aztán 16 évesen már kénytelen voltam külön élni szóval azóta már aztán tényleg senki sem szól bele... Én azt mondom, hogy ne engedjétek a szüleiteknek, hogy a saját vágyaikat rátok erőltessék, mindenki járja a neki való utat, mert ha most meghunyászkodsz, és nem azt csinálod, amit te akarsz, akkor később lehet, hogy pont te is olyan leszel, mint a szüleid, hogy a saját csemetéiden akarod kiélni magad, mert téged nem hagytak, amikor az ő korukban voltál
Ez így van. Mondjuk én még mindig otthon lakom, de anyám már nem szól bele a dolgaimba, erre pedig akkor döbbentem végleg rá, amikor nem kapott szívrohamot, amikor közöltem vele, hogy nem megyek egyetemre.
星さん
És megmutatod nekünk,milyeneket is kő ott rajzolni? hátha tanulhatunk belőle
Hol, a modelliskolában vagy a katolikus gimnáziumban?
A Modell Divatiskolában a rajzolás szakfüggő, de animációval, mangával vagy egyéb ilyesmivel kapcsolatos dolog nincsen. Textilrajzolás meg tervezés van, de ahhoz az embernek extra elvont agya kell legyen, hogy elfogadhatónak meg egyedinek ítéljék.
A kaotikus ööö katolikus sikoláról meg nem nyilatkozok, mert nincs mit.
星さん
És tudjátok használni???
Én tudom
Persze nem überprofi szinten, és van amire még én se jöttem rá rendesen, de az alapokat, vagy legalább az én módszereimet megtaníthatom ha gondolod
A szülő témához meg annyit, hogy ugyan az iskolaválasztásomat nem befolyásolták, de sosem rajongtak a hobbim iránt, viszont engem meg nem érdekelt amit mondanak, aztán 16 évesen már kénytelen voltam külön élni szóval azóta már aztán tényleg senki sem szól bele... Én azt mondom, hogy ne engedjétek a szüleiteknek, hogy a saját vágyaikat rátok erőltessék, mindenki járja a neki való utat, mert ha most meghunyászkodsz, és nem azt csinálod, amit te akarsz, akkor később lehet, hogy pont te is olyan leszel, mint a szüleid, hogy a saját csemetéiden akarod kiélni magad, mert téged nem hagytak, amikor az ő korukban voltál
Szerk: Sen17 2009-02-02 18:15:15
És tudjátok használni???
Én nem, Photoshoppot használok.
Sen17 szokott Manga Studiot használni.
És megmutatod nekünk,milyeneket is kő ott rajzolni? hátha tanulhatunk belőle
Kiome/SEn Arashi