Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2009-02-16 22:26:49
(#984) Sziasztok!
Elszeretnék kezdeni mangát rajzolni Bleach, Lineage , Dragonball fajtákban.
Tudnátok segiteni, hogy mivel kéne elkezdeni a rajzolást, milyen rajzeszközökkel érdemes stb..?
Köszi!
Elszeretnék kezdeni mangát rajzolni Bleach, Lineage , Dragonball fajtákban.
Tudnátok segiteni, hogy mivel kéne elkezdeni a rajzolást, milyen rajzeszközökkel érdemes stb..?
Köszi!
hát nem magyart az 100
japán,francia,német,angol passzXD
nem egy szokásos névre gondoltam
amúgy kössz, hogy leírtad mit használsz már csak egy kérdés:ezeket mennyiért vesztegetik és tescoba lehet kapni, mert gondolom kis írószerbe mezei városba nem hinném
amúgy kössz, hogy leírtad mit használsz már csak egy kérdés:ezeket mennyiért vesztegetik és tescoba lehet kapni, mert gondolom kis írószerbe mezei városba nem hinném
Hát ez még mindig több ezer név lehet, meghagyom a többieknek ezt, én magamnak se vagyok túl jó nevekben
Tescoban? XD Szerintem kizárólag művészellátóban lehet hozzájuk jutni, és azokból se mindenhol.
A Multilinert én 1800-ért vettem, darabját (de cserélhető a hegy és a betét is benne!)a Ciaot pedig 1150/ db (ez is utántölthető elvileg) de Pesten olcsóbban be leet őket szerezni, oylan 1500, 900 körüli áron.
クイックシルバー - Én nem találkoztam a szerzői kiadással belőle, csak a fejezetekkel amik fentvoltak az oldalon. Kire gondoltál?
amúgy névnél olyanra gondoltam hogy nem az általánosabbak mint pl sakura hanem vmi nem eléggé gyakori pl chrno(nem jutott jobb eszébe plnakXD)
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Pedig SakuraConon már meg is lehetett venni.
Pl. csak hogy a legszembetűnőbbet említsem: a főszereplő egy az egyben úgy néz ki, mint Rena a Higurashiból. És volt képe a szerzőnek még a nevet is megtartania, az Angel Lightban is ugyanúgy Rena a neve...
Tudom, hogy lehetett kapni, csak nem voltam a művészsarok közelében
Hmm.. A Higurashit nem ismerem igazán, nyilván ezért nem tűnt fel, de most, hogy így kigugliztam pár képet... jujj... hát no comment...
Morduk, クイックシルバー egy szóval nem mondta, hogy nem tudsz történetet írni, csak asszociált a címről egy létező műre, ugyanúgy mint én is. Ennyi erővel akkor a Final Fantasy X készítői is felköthették volna magukat önsajnálatukban a Zanarkand után.
Attől még, hogy milyen helységnevet választasz marhára nem függ a sztori mibenléte és minősége, de tény, hogy az általad írt név egybecseng a Szamarkanddal (ami egyébként egy létező helységnév is, szóval tök normális, ha a közembernek ez jut eszébe). És, ha már itt tartunk, akkor pl. az én mangámban is van egy városnév, Zaosz, ami pl. egy az egybe egybecseng a létező Laosszal, de ettől még semmi sem függ. Főleg nem az, hogy tudok-e történetet írni vagy sem...
Szóval ne csinálj bolhából elefántot pls.
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
クイックシルバー - Én nem találkoztam a szerzői kiadással belőle, csak a fejezetekkel amik fentvoltak az oldalon. Kire gondoltál?
Pedig SakuraConon már meg is lehetett venni.
Pl. csak hogy a legszembetűnőbbet említsem: a főszereplő egy az egyben úgy néz ki, mint Rena a Higurashiból. És volt képe a szerzőnek még a nevet is megtartania, az Angel Lightban is ugyanúgy Rena a neve...
hát nem magyart az 100
Hát ez még mindig több ezer név lehet, meghagyom a többieknek ezt, én magamnak se vagyok túl jó nevekben
Tescoban? XD Szerintem kizárólag művészellátóban lehet hozzájuk jutni, és azokból se mindenhol.
A Multilinert én 1800-ért vettem, darabját (de cserélhető a hegy és a betét is benne!)a Ciaot pedig 1150/ db (ez is utántölthető elvileg) de Pesten olcsóbban be leet őket szerezni, oylan 1500, 900 körüli áron.
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Ezzel arra célzol, hogy tegyek le arról, hogy valaha is tudok írni egy normál storyt.
Micsoda? Még a témához se szóltam hozzá gyakorlatilag, nem hogy ítélkezzek...
Nekem is a Szamarkandi Amulett jutott az eszembe.
Egyébként az előbb én konkrétan az Angel Lightra gondoltam.
Ezzel arra célzol, hogy tegyek le arról, hogy valaha is tudok írni egy normál storyt.
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Nekem is a Szamarkandi Amulett jutott az eszembe.
ez nagyon jó, bár amiről feljavítottad na kb jó ha olyan lesz az enyém ha egyszer neki látok, de előszőr tuticsak ilyen pálcika ember vázlat majd részletesebb kidolgozás^^"
amúgy megkérdezhetem te mivel dolgoztál hogy ilyen jóra sikerült feljavítani?:)
ja és tudnátok vmi neveket ajánlani?(fiúra és lányra is gondoltam)
amúgy megkérdezhetem te mivel dolgoztál hogy ilyen jóra sikerült feljavítani?:)
ja és tudnátok vmi neveket ajánlani?(fiúra és lányra is gondoltam)
Köszi
Mivel is dolgoztam, lássuk csak. A/4-es Dipa műszaki karton, noname rotring, majd a kihúzáshoz Copic Multiliner SP(0,03; 0,1; 0,3; és 0,5-ös heggyel) a színezéshez pedig Copic Ciaot (C-3 és C-5) használtam.
Am... nevek... mire gondoltál? Keleties, angolos, magyaros, egyéb nyelvjárásos, fikciós...? Mert így akár mondhatok bármit a Bélától kezdve a Jürgenig
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Nagyon szépen kérlek, hogy ne idézz mindent, mert teljesen átláthatatlan lesz a fórum!
9/28 NEVER FORGET
A városi fiú (Amichi-lehet hogy változik) meglátogatja vidéki nagyszüleit. Amikor elérkezik hozzájuk, nagypapája közli vele új álattal gazdagodott az Ichumi család. Amikor nagyapja kimegy az istálóbol hogy vizet hozzon az új lovaknak, Amichi (a név lehet hogy változik) észre vesz egy régi ereklyét, és felpróbálja. De amikor nyakába veszi hirtelen magába húzza, és egy másik idegen világ falvában találja magát. És hilyába próbál felébredni nem sikerül. Itt arra gondoltam, hogy találkozik egy öreg mágussal (Randalf) aki kitanítja a fiút a harc minden csínyára-binyára. A címnek ezt gondoltam: Amichi
-Az amargandi varázs ereklye
Na mit szóltok???
Na mit szóltok???
Azt a Randalfot ugye te sem gondoltad komolyan?
A címről meg nekem konkrétan a "Szamarkandi Amulett" jutott eszembe, bár sose olvastam...
Az odáig oké, hogy kidolgoztad az elejét, medál, meg átkerül, de onnantól hol van a sztori? Mert gondolom(vagy legalábbis remélem) te se úgy tervezed, hogy az egész a főhős varázslótanonckodásáról fog szólni...
クイックシルバー - Melyik szerzői kiadásra gondoltál? Ez érdekelne
Én harcot írtam nem varászlást.
A városi fiú (Amichi-lehet hogy változik) meglátogatja vidéki nagyszüleit. Amikor elérkezik hozzájuk, nagypapája közli vele új álattal gazdagodott az Ichumi család. Amikor nagyapja kimegy az istálóbol hogy vizet hozzon az új lovaknak, Amichi (a név lehet hogy változik) észre vesz egy régi ereklyét, és felpróbálja. De amikor nyakába veszi hirtelen magába húzza, és egy másik idegen világ falvában találja magát. És hilyába próbál felébredni nem sikerül. Itt arra gondoltam, hogy találkozik egy öreg mágussal (Randalf) aki kitanítja a fiút a harc minden csínyára-binyára. A címnek ezt gondoltam: Amichi
Na mit szóltok???
Na mit szóltok???
Azt a Randalfot ugye te sem gondoltad komolyan?
A címről meg nekem konkrétan a "Szamarkandi Amulett" jutott eszembe, bár sose olvastam...
Az odáig oké, hogy kidolgoztad az elejét, medál, meg átkerül, de onnantól hol van a sztori? Mert gondolom(vagy legalábbis remélem) te se úgy tervezed, hogy az egész a főhős varázslótanonckodásáról fog szólni...
クイックシルバー - Melyik szerzői kiadásra gondoltál? Ez érdekelne
öreg mágussal (Randalf)
Uuu, most lehet, hogy gonosz leszek, de nekem első olvasatra Gandalf jut erről az eszembe... Gyűrűk ura rajongó vagy?
Egyáltalán nem. Csak úgy jött
öreg mágussal (Randalf)
Uuu, most lehet, hogy gonosz leszek, de nekem első olvasatra Gandalf jut erről az eszembe... Gyűrűk ura rajongó vagy?
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2009-02-16 21:32:20
(#970) A városi fiú (Amichi-lehet hogy változik) meglátogatja vidéki nagyszüleit. Amikor elérkezik hozzájuk, nagypapája közli vele új álattal gazdagodott az Ichumi család. Amikor nagyapja kimegy az istálóbol hogy vizet hozzon az új lovaknak, Amichi (a név lehet hogy változik) észre vesz egy régi ereklyét, és felpróbálja. De amikor nyakába veszi hirtelen magába húzza, és egy másik idegen világ falvában találja magát. És hilyába próbál felébredni nem sikerül. Itt arra gondoltam, hogy találkozik egy öreg mágussal (Randalf) aki kitanítja a fiút a harc minden csínyára-binyára. A címnek ezt gondoltam: Amichi
Na mit szóltok???
Na mit szóltok???