Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2009-02-17 19:34:05
(#999) Szóval... írtam ma, hogy megosztom Veletek, ha kész leszek a MultiLiner-rel készült rajzokkal. Közben némi technikai malőr lelassított
[Link]
[Link]
Egyikre sem vagyok büszke... Sőt... De ezek még mindig csak próbálkozások... Meg kell szoknom ezt a csodaeszközt! (amit tényleg ajánlok Mindenkinek, mert NAGYON JÓÓÓ!)
De azért érdekelne a Ti véleményetek is!
tönkrement a lámpám
, és még a sanner-éssel is gondok adódtak... De itt vannak:[Link]
[Link]
Egyikre sem vagyok büszke... Sőt... De ezek még mindig csak próbálkozások... Meg kell szoknom ezt a csodaeszközt! (amit tényleg ajánlok Mindenkinek, mert NAGYON JÓÓÓ!)
De azért érdekelne a Ti véleményetek is!
Én az egyik kedves barátommal együtt írtunk egy történetet,vagyis még nincs kész (az még azért odébb van ).
De szeretnék belőle mangát csinálni.Azért szeretném minél hamarabb elkezdeni csak egyenlőre még a történeten dolgozunk.
Aztán majd egy teljesen saját mangát szeretnék készíteni,de elötte ki kell találnom maga a történetet is.
Rajzolni nem nagyon tudok, úgyhogy azt még gyakorolnom kell De sebaj a gyakorlat teszi a mestert
Remélem nektek minden rendben megy.
Azért én sikeres munkát kívánok mindenkinek
De szeretnék belőle mangát csinálni.Azért szeretném minél hamarabb elkezdeni csak egyenlőre még a történeten dolgozunk.
Aztán majd egy teljesen saját mangát szeretnék készíteni,de elötte ki kell találnom maga a történetet is.
Rajzolni nem nagyon tudok, úgyhogy azt még gyakorolnom kell De sebaj a gyakorlat teszi a mestert
Előbb azt javasolm, fejezzétek be, vagy úgy jártok mint én: 2 mangám még mindig nincs kész, pedig elég hosszúak lettek (vagyis többszáz oldal), és már belevágtam egy újabba, tovább négybe pedig tervezek belevágni.
Mért nem tudom magamat megsokszorozni?! Minden sokkal könnyebb lenneeee!!! :'-I
Köszönöm szépen a figyelmeztetést
Hát akkor mindenféle képpen befogjuk ezt fejezni aztán utána majd jöhet egy másik
Azta akkor elég sokat dolgozhattál azon a két mangán ha több mint 100 oldalas lett,azért én gratulálnák
És amúgy milyen fajta történeteket írsz?
Bocsi,de most mennem kell.További szép napot kívánok mindenkinek.
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
Szerk: Yume Tsuki 2009-02-17 17:05:53
Előbb azt javasolm, fejezzétek be, vagy úgy jártok mint én: 2 mangám még mindig nincs kész, pedig elég hosszúak lettek (vagyis többszáz oldal), és már belevágtam egy újabba, tovább négybe pedig tervezek belevágni.
lol nekem 3 story van a fejembe és elkéne kezdeni megrajzolni csak sajna nem vagyok megelégedve a rajzolásommal Mért nem tudom magamat megsokszorozni?! Minden sokkal könnyebb lenneeee!!! :'-I
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Én az egyik kedves barátommal együtt írtunk egy történetet,vagyis még nincs kész (az még azért odébb van ).
星さん
beküldve: 2009-02-17 16:23:59
(#995) Én az egyik kedves barátommal együtt írtunk egy történetet,vagyis még nincs kész (az még azért odébb van ).
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
Már majdnem azt hittem, hogy nincs még egy ember rajtam kívül akinek szemet szúrtak volna kultúránk rejtőzködő értékei mindig tanulok valami újat...
A témában leginkább a Baranyai mondák c. kötet, valamint Benedek Elek A vitéz szabólegény-e mozgat meg a XIX. századi szokásleírások mellett.
Nekem csak a régi ütött-kopott Móra kötet van meg, de úgyis tervezem, hogy márciustól a pihenőidőmben beköltözöm a Szabó Ervin könyvtárba, és majd ott is kutakodom kicsit
星さん
*apropó már csak tónusozás van hátra a fentiek inspirálta 28 oldalas képregényemből-hehe (^----^)*
Aztamindenit! Gratulálok! Csak így tovább!
jaja grat
*ő is felbuzdult és suliba a storyjának már 3 karakterát kb megalkotta *
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
*apropó már csak tónusozás van hátra a fentiek inspirálta 28 oldalas képregényemből-hehe (^----^)*
Aztamindenit! Gratulálok! Csak így tovább!
Nekem pl. már évek óta érik a fejemben a magyar történelem (!) megmangásítása, felbuzdulva a francia példán (Asterix). Ha az ember utána néz, és valamilyen mítikus dolgot akar, akkor ott vannak még a régi magyar mondák (pl. Móra Ferenc is gyűjtögetett belőlük), némi átalakítással és fantáziával bármit kihozhatsz belőlük :)
Már majdnem azt hittem, hogy nincs még egy ember rajtam kívül akinek szemet szúrtak volna kultúránk rejtőzködő értékei mindig tanulok valami újat...
A témában leginkább a Baranyai mondák c. kötet, valamint Benedek Elek A vitéz szabólegény-e mozgat meg a XIX. századi szokásleírások mellett.
beküldve: 2009-02-17 11:52:03
(#990) Nyah de rég volt, hogy írtam ide.
De nem volt miről írni... Mondjuk ahogy látom, nélkülem is épp elég hsz született e témában! Ennek nagyon örülök!
Vasárnap vettem egy MultiLiner-t - alant volt erről szó - és mondhatom: NAH EZ MÁR DÖFI! Máris jobban néznek ki a rajzok! Sajnos még képet nem tudok mutatni, mert egyelőre csak vázlatokat csináltam vele, amolyan próbarajzokat, hogy egyáltalán ráérezzek, hogy kell használni. Majd ha lesz kész rajz, megosztom Veletek azt is!
Addig is mindenkinek sok sikert, és eredményes alkotást kívánok!
De nem volt miről írni... Mondjuk ahogy látom, nélkülem is épp elég hsz született e témában! Ennek nagyon örülök!
Vasárnap vettem egy MultiLiner-t - alant volt erről szó - és mondhatom: NAH EZ MÁR DÖFI! Máris jobban néznek ki a rajzok! Sajnos még képet nem tudok mutatni, mert egyelőre csak vázlatokat csináltam vele, amolyan próbarajzokat, hogy egyáltalán ráérezzek, hogy kell használni. Majd ha lesz kész rajz, megosztom Veletek azt is!
Addig is mindenkinek sok sikert, és eredményes alkotást kívánok!
Ezzel arra célzol, hogy tegyek le arról, hogy valaha is tudok írni egy normál storyt.
Szerintem ez nem ezt jelenti, de a korábban olvasottak alapján nekem is eléggé sablonosan hangzik a sztori, már ne is haragudj. Egy kicsit tényleg át kellene gondolni.
Megpróbálhatnád például J.K. Rowling módzserét, aki úgy vágott bele a 7 részesre kerekedett Harry Potter sorozatnak, hogy a kedvenc kávézójában napokon keresztül feljegyzéseket készített egy Harry Potter nevű fiúról.
Vagy ott van a Gyűrűk Ura írója (szégyen és gyalázat, hogy a neve most nem jut eszembe), aki peig mondákat, mitológiai történeteket kezdett el összegyűjteni.
Nekem pl. már évek óta érik a fejemben a magyar történelem (!) megmangásítása, felbuzdulva a francia példán (Asterix). Ha az ember utána néz, és valamilyen mítikus dolgot akar, akkor ott vannak még a régi magyar mondák (pl. Móra Ferenc is gyűjtögetett belőlük), némi átalakítással és fantáziával bármit kihozhatsz belőlük :)
星さん
Sziasztok!
Elszeretnék kezdeni mangát rajzolni Bleach, Lineage , Dragonball fajtákban.
Tudnátok segiteni, hogy mivel kéne elkezdeni a rajzolást, milyen rajzeszközökkel érdemes stb..?
Köszi!
Tudnátok segiteni, hogy mivel kéne elkezdeni a rajzolást, milyen rajzeszközökkel érdemes stb..?
Köszi!
Fajtákban? Akkor most mire gondoltál? Mert az oké, hogy blícs meg DB, mint shounen fight de, hogy jön ehhez az egészhez a Lineage?
A rajzolást meg célszerű tervezéssel kezdeni, karik, történet, storyboard, ilyesmi. Ha kicsit visszaolvasol, sokan leírtuk, hogy mi konkrétan, hogyan állunk neki a rajzolásnak.
Milyen rajzeszközökkel érdemes? Hát elsősorban olyannal ami a papíron marad XD Totál rajtad múlik, hogy mivel rajzolsz, ami neked tetszik, kényelmes és megfizethető.. Mert most mondhatom én pl, hogy copic-kal érdemes, mert én azt használok és nagyon jó, ha neked nem jön be, vagy elérhetetlen (mert azért nem egy olcsó játék sajnos )
XD Azzi ez ütött XD *röhög* komolyan ki kéne próbálni ezt a módszert
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Szerk: Sen17 2009-02-16 23:16:37
Sziasztok!
Köszi!
Köszi!
Milyen eszközök? Hurkapálca kátrányba mártva, ha lehet, ne préselt, hanem faragott pálcát vegyél, mert annak a vége nem maszatol.
Ha Lineage-et akarsz, akkor az paintben érdemes (ha jól tudom ez valami GAME) Aztán nyomtasd ki és árnyékold fekete szemceruzával.
bocs
no pussy, just the dicks
WTF?