Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2009-03-10 18:22:42
(#1194) Van egy űrös ötletem: A Galaxy Roaming fedélzete tele van űrkatédokkal, katonákkal, hadvezérekkel, hajókkal. Három fiatal bekerül egy osztagba, ahol eggyütt járőröznek, és persze kalandokat élnek át. és a végén a főszereplő (mint a narutóból Naruto) Jeff Kingstone lesz a Galaxy Roaming kapitánya
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-03-09 22:54:01
(#1193) Megosztanám Veletek egy rajzom. Nem most készült... néhány hónapja... De érdekelne a véleményetek, legyen az jó vagy rossz!
[Link]
[Link]
Shaman King rajongóknak ajánlom leginkább. Nosztalgiáztam egy néhány éve írt ficemen... *régi szép idők sóhaj*
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-10 00:30:45
Egyszóval (ami nem is egy szó) mindenképpen szükséges a felhasznált témának az okát (gondolkodásmód) is bemutatni, ahhoz, hogy legyen értelme a következményekkel (háború) zsonglőrködni (gyilok, stratégia, emberi sorsok, stb...), mivel csak az alapján lehet megitélni a látottakat.
Én feltételezem, hogy a Nyájas Olvasó azért veszi a kezébe majd a képregényem, mert érdekli a téma és jártas is benne valamennyire.
Nem értelek titeket. Példának okáért ezer meg ezer olyan II. VH-s film van, amiben szinte egy szó sem esik az ideológiákról.
Persze, mert a mainstream szarok nem kockáztathtaják a sikerüket azzal, hogy véletlenül olyasmi mellett foglaljanak állást , ami miatt nemhogy kihagynák a szappan lelkületüek, de még meg is dádáznák az arra hivatottak. példa:
töritanár: Hitler egy büdös g*ci volt, de azért jól tette, hogy írtotta a buzikat...
Csak hát ezt nem adná írásba ugyebár...
Egyszóval (ami nem is egy szó) mindenképpen szükséges a felhasznált témának az okát (gondolkodásmód) is bemutatni, ahhoz, hogy legyen értelme a következményekkel (háború) zsonglőrködni (gyilok, stratégia, emberi sorsok, stb...), mivel csak az alapján lehet megitélni a látottakat.
beküldve: 2009-03-09 21:34:13
(#1190) Nem értelek titeket. Példának okáért ezer meg ezer olyan II. VH-s film van, amiben szinte egy szó sem esik az ideológiákról.
Van egy olyan érzésem, hogy az eszmerendszerükről nem lesz szó benne. Nem ilyen szempontból lesz az egész.
Azért merem remélni, hogy nem csak a tankok és bakák gyakják majd egymást benne némi légi támogatással fűszer gyanánt, mert abból nem érzem, hogy különösebben hiány lenne. A legjobb választás a személyiség alakulás (nem feltétlenül fejlődés) valamelyik irányba, amiben szerintem vitális szerepe van a különböző ideológiáknak.
Ezzel én is egyetértek. Ideológiák nélkül 2. VH-s sztorit alkotni... hát elég képtelennek tűnik. Persze nem feltétlenül kell a történet központjában állnia, de akárhogy is nézzük kikerülhetetlenek, mert gyakorlatilag mindenhol ott voltak, bármilyen szempontból is közelítjük meg a történteket/ avagy közelíted majd te meg a történeted.
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Nincs belőle hiány?? Én még egy ilyesféle II. VH-s mangával sem találkoztam.
Amúgy inkább hatalmi harc meg ilyesmik lesznek. De még semmi konkrét. Majd eldől.
Amúgy inkább hatalmi harc meg ilyesmik lesznek. De még semmi konkrét. Majd eldől.
Van egy olyan érzésem, hogy az eszmerendszerükről nem lesz szó benne. Nem ilyen szempontból lesz az egész.
Azért merem remélni, hogy nem csak a tankok és bakák gyakják majd egymást benne némi légi támogatással fűszer gyanánt, mert abból nem érzem, hogy különösebben hiány lenne. A legjobb választás a személyiség alakulás (nem feltétlenül fejlődés) valamelyik irányba, amiben szerintem vitális szerepe van a különböző ideológiáknak.
Sejtettem.
Nem szeretem az amerikai stílusú dolgokat ebben az esetben.
Igazándiból itt arra voltam kíváncsi,hogy az eszméik a rövidkédben milyen módon lesznek beállítva,de ez spoiler lehet,úgyhogy csak várom a fejleményeket...
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Én valami komolyabb hangvételűre gondoltam.
Az tuti, hogy nem ilyen "mindennácigonosz, csakafőhősésacsapatanem" , amerikai stílusú cucc lesz. Egyezünk meg abban, hogy emberek.
Mellesleg jó és rossz között sosem éles a határvonal.
Az tuti, hogy nem ilyen "mindennácigonosz, csakafőhősésacsapatanem" , amerikai stílusú cucc lesz. Egyezünk meg abban, hogy emberek.
Mellesleg jó és rossz között sosem éles a határvonal.
Szerk: .., 2009-03-09 20:07:21
Elhatároztam, hogy megpróbálok egy rövidreszabott II. világháborús képregényt rajzolni (ha már nincs egy normális II.VH-s képregény/manga se...)
De van,csak az yaoi XD
Amúgy viccen kívül,nagyon piszkálja a csőröm,hogy a nácik pozitív,avagy negatív karakterek lesznek,vagy mindenki döntse el magában az elolvasás után? ˇ^^
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Azta...értem szóval ööö...izé...
Míg fel nem világosítanak a devivel kapcsolataban, íme a linkem:kicsi galéria:
[Link]
Míg fel nem világosítanak a devivel kapcsolataban, íme a linkem:kicsi galéria:
[Link]
Nagyon jól rajzolsz! Ügyi vagy, és csak így tovább! Nekem majd egyszer lesz egy mangám, amit majd Japánban is ismerni fognak! A címe: Singuliertrio
Nekem is ilyen álmaim vannak csak más manga címmel!
Olyan nincs, hogy olyan nincs!
beküldve: 2009-03-09 18:39:44
(#1181) Elhatároztam, hogy megpróbálok egy rövidreszabott II. világháborús képregényt rajzolni (ha már nincs egy normális II.VH-s képregény/manga se...). El is kezdtem bőszen szereplőket rajzolni, eddigi eredmények (valszeg csak egy fog szerepelni a képregényben):
A bal oldalon látható a gagyi sapka, a jobb oldalon látható a véglegesített karakter.
Ez meg egy másik.
A bal oldalon látható a gagyi sapka, a jobb oldalon látható a véglegesített karakter.
Ez meg egy másik.
Szerk: .., 2009-03-09 18:47:15
[Link]
Íme legújabb alkotásom remélem tetszik!!!A kritikákat várom!!!!!!!!!!!!!!
Íme legújabb alkotásom remélem tetszik!!!A kritikákat várom!!!!!!!!!!!!!!
Fú nagyon pöpecül néz ki, grat! A mellét egy kicsit én is furcsálltam, sz'tem egy kicsit látszania kéne még ha takarásban is van, de ettől függetlenül tényleg nagyon ott van!
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.