Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Én is firkálom a könyveim , de tollal XD
Hadd ajánljam a Tanár úr kérem-ből a kőporozott rozmár esetét... XDD
*köhög ,röhög majd megfullad*
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Ki is radirozod? Addig soha nem érek el. Hagyom az utókornak. Az szent h rámutatnak és azt mondják : na ez biztos az ő könyve volt. -tudom, mer már állitottak meg idén ezzel a folyóson 6-ok h az én könyvemet kapta ez meg ez...XD
Zabpehely: van 1 zongora, 1 gitár-de ott könyv is van, van 1 furulyazenekarra, 1 szolfézs és 1 a régi kottáknak -szal nem 1
Zabpehely: van 1 zongora, 1 gitár-de ott könyv is van, van 1 furulyazenekarra, 1 szolfézs és 1 a régi kottáknak -szal nem 1
te jóóóó ég , hogy viselszel ennyi muzikalitást?? :(
Tolall????? Hát el lehet viselni. Én is furulyázom, és kürtözöm.
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Hadd ajánljam a Tanár úr kérem-ből a kőporozott rozmár esetét... XDD
Ki is radirozod? Addig soha nem érek el. Hagyom az utókornak. Az szent h rámutatnak és azt mondják : na ez biztos az ő könyve volt. -tudom, mer már állitottak meg idén ezzel a folyóson 6-ok h az én könyvemet kapta ez meg ez...XD
te jóóóó ég , hogy viselszel ennyi muzikalitást?? :(
Szerk: Zoé 2009-03-18 19:12:58
Nekem a fuvola tanárom danonászik jó hangosan ,hogy megmutassa hogyan kell azt a hoyis hívjákot hangsújozni
de am jófej . ha iet tudsz csinálni ien körülmények között , akkor anyomodba se érek !
de am jófej . ha iet tudsz csinálni ien körülmények között , akkor anyomodba se érek !
Nyomomba se érsz? Ezt most nér mondod? Én ha rajzolok, ak földrengés is lehet, azt se veszem észre. V ha olvasok. Fene se figyelte h mit ordit a drága tantonéni. -csak nem volt időm nagyon kidolgozni, csak ráraktam a kottatartó mappámra egy lapot leültem, és elkezdtem rajzolni.
Kiome:nagyon jóóóóóóóóóóó. sok szerencsét hozzá és türelmet.
NEKED VAN SAJÁT KOTTATARTÓ MAPPÁD? (Az én kottáim csupa szamárfülXD). ráadásul téged meg se lehet zavarni...
Nekem a fuvola tanárom danonászik jó hangosan ,hogy megmutassa hogyan kell azt a hoyis hívjákot hangsújozni
Nyomomba se érsz? Ezt most nér mondod? Én ha rajzolok, ak földrengés is lehet, azt se veszem észre. V ha olvasok. Fene se figyelte h mit ordit a drága tantonéni. -csak nem volt időm nagyon kidolgozni, csak ráraktam a kottatartó mappámra egy lapot leültem, és elkezdtem rajzolni.
Haha én egyszer matekórán fogtam, és elkezdtem olvasni. Már tudtam az anyagot, és a tanárom magyarázott
és mivel nem nekem
Előhúztam egy könyvet a satyómból, és csá!Én amolyan járva olvasó vagyok.És hát persze ezzerel rajzolok mangát a könyvem szélébe, és egyszerűen kiradírozom, hogy ne vegyék észre. Nemsokára nekikezdek a twilithhoz.Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Kiome:nagyon jóóóóóóóóóóó. sok szerencsét hozzá és türelmet.
Szerk: Zoé 2009-03-18 19:03:48
Wau! Ez aztán szép, dőt egyenesen GYÖNYÖRŰ!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Pirospont a segédvonalak meghagyásáért? WTF!?
Easy padavan. Ha majd neked is hányingered lesz a sok csili-vili rajztól meg fogod érteni...
én is szeretem,ha látszik,hogyan kezdte el rajzolni az illető a szóban forgó képet
Én nem egészen azért csípem az ilyen "szőrös" dolgokat. Inkább azért mert ezeken látszik, hogy ember rajzolta nem egy elb@szott számítógép. Így sokkal emberközelibbek a rajzok, persze azért ezt se kell túlzásba vinni, mivel ami szar az ígyis úgyis szar.
jee! végre olvashatunk valami hellsingest!
a rajzokat illetően nem vagyok valami nagy szakértő de ha kiváncsi vagy rá...
a rajzokat illetően nem vagyok valami nagy szakértő de ha kiváncsi vagy rá...
sztem a válla kissé hátra ment
és a szárnyak kidolgozatlanok , de nekem tetszik
és a szárnyak kidolgozatlanok , de nekem tetszik
Örülök ha tetszik, mer nekem nem. de zgr órán mikor a tanárnő hol a srácot szólitgatja -1000-el ordit- hol meg engem h mit csinálok a háta mögött és mér nem olvasgatom a kottát, ennél többre nem vaok képes.
A vállát ráfogom arra h nagyon kihúzta magát, a szárnyára meg időm és türelmem se volt, mer végzett a srác és mehettem én halni.
Easy padavan. Ha majd neked is hányingered lesz a sok csili-vili rajztól meg fogod érteni...
én is szeretem,ha látszik,hogyan kezdte el rajzolni az illető a szóban forgó képet
:D
A csaj irtó cuki alul, jó "combos" karja van - pont az esetem XD
A tipó nem valami telitalálat, jobban bírom a fehér körvonalas fekete, képregényesebb betűket.
A bubik sem valami tetszetősek, ugyanakkor pirospont a segédvonalak meghagyásáért!
Ja és ajánlom a háttér nevezetü dolgot ;)
A tipó nem valami telitalálat, jobban bírom a fehér körvonalas fekete, képregényesebb betűket.
A bubik sem valami tetszetősek, ugyanakkor pirospont a segédvonalak meghagyásáért!
Ja és ajánlom a háttér nevezetü dolgot ;)