Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2009-03-20 14:53:10
(#1329) Tsunade!!
Mondjak valami ütőset???
Huhh! Akna szétszerelés! Macska mosás centrifugában. Alvás örködés helyett az örtöronyban. Töltény sazétszerelés puskaporgyűjtés és felgyújtása.
Mondjak valami ütőset???
Huhh! Akna szétszerelés! Macska mosás centrifugában. Alvás örködés helyett az örtöronyban. Töltény sazétszerelés puskaporgyűjtés és felgyújtása.
Sötétség nélkül nincs fény.
LOL! Naruto Saci nénihez képest kismiska....
az biza ! éljenek az erős nők !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2009-03-20 09:50:05
(#1326) na ezt hallgasd wakka: saci néni aki ( rokon de nem tom milyen )most házvezető nő ,van bakelit lemez lejátszója , sok régi és érdekes könyve stb. . de hajdan ...
kezdjük is a történetet 16 éves korában egy falusi kis bálocskán ahol Fenetudjahogyhívjákkal táncolt ,aki történetesen katona volt . és miközben táncikáltak az ő anyja és F anyja kitálálták h őket az isten is egy másnak teremtette őket . ez volt az ő első férje , csak hogy ... ivott. bizony , bizony minden pénzt elivott , úgyhogy nem volt 1 hosszú menet . aztán megint falun az 1ik barátnője valami kapitányról áradozott és meg hívták őt is vmi össze jövire , aholis ez a kapitány megkérte a kezét . de ez is ivott , tök üres volt a lakása És tudjátok mi volt mind2 mentsége ? az h nem lehet ú katonának lenni h nem iszol . erre az én erős és okos Saci néném asszonta : egen? akk bebízonyítom hogy nincs igazatok! és be is bizonyította : munkás őr lett , még hozzá rengeteg kitüntetéssel!
kezdjük is a történetet 16 éves korában egy falusi kis bálocskán ahol Fenetudjahogyhívjákkal táncolt ,aki történetesen katona volt . és miközben táncikáltak az ő anyja és F anyja kitálálták h őket az isten is egy másnak teremtette őket . ez volt az ő első férje , csak hogy ... ivott. bizony , bizony minden pénzt elivott , úgyhogy nem volt 1 hosszú menet . aztán megint falun az 1ik barátnője valami kapitányról áradozott és meg hívták őt is vmi össze jövire , aholis ez a kapitány megkérte a kezét . de ez is ivott , tök üres volt a lakása És tudjátok mi volt mind2 mentsége ? az h nem lehet ú katonának lenni h nem iszol . erre az én erős és okos Saci néném asszonta : egen? akk bebízonyítom hogy nincs igazatok! és be is bizonyította : munkás őr lett , még hozzá rengeteg kitüntetéssel!
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2009-03-19 19:50:40
(#1325) Áhh.... Régóta vannak ötleteim és vannak kari vázlataim, de hiába. Még nem áltam neki komolyan mangát rajzolni.
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Nem rossz, csak kicsit epizodikus... "Nálunk" a penészes szalámit kellett megborotválni...
lökjél valami ütőset lécci! Hátha ihletet kap valaki...
A nagybátyám volt katona, és amikor hatalmi pozícióban volt, a katonákkal felolvastatott cikkeket a Népszabadságból, de nem egyszerűen: a pontnál taps, a vesszőnél egyet ugrani, a kérdőjelnél fekvőtámasz. A falon a lambériát meg fogkefével mosatta le. Ez elég jó? XD
星さん
A fene, pedig azok is jó kis sztorik. Apá már egy rakatot előadott belőlük!
Na nem offolok tovább.
Na nem offolok tovább.
Ez abszolúte nem offolás, na lökjél valami ütőset lécci! Hátha ihletet kap valaki...
beküldve: 2009-03-19 19:14:03
(#1321) A fene, pedig azok is jó kis sztorik. Apá már egy rakatot előadott belőlük!
Na nem offolok tovább.
Na nem offolok tovább.
Csak nem az olyan kis sztorikra gondolsz, hogy rakjunk sünt az alvó szobatársunk hasára és dobjuk ki a bakancsát az ablakon?
Nem.
beküldve: 2009-03-19 19:06:28
(#1319) Csak nem az olyan kis sztorikra gondolsz, hogy rakjunk sünt az alvó szobatársunk hasára és dobjuk ki a bakancsát az ablakon?
XD De a tiszt is csak katona
Mindenesetre hajrá! Kíváncsi vagyok mit alkotsz
Ja persze, mondd a diáknak, hogy a tanár is ember..
Én is kíváncsi leszek mennyire fogom elbaltázni a színezést.
Nyílván ezt a témát humorral érdemes csak feldolgozni, különben elcsépelté válik. Csak ugye a pályázatban leírták a következőt is: "a honvédség és a katonai pálya népszerűsítése szempontként jelentkezik" Ergo nem biztos, hogy tolerálják a katonák pofáraejtését
áááá!! Nem a katonák esnek pofára ,hanem a tiszek, így átérezzül a cool-ságukat...
XD De a tiszt is csak katona
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Nyílván ezt a témát humorral érdemes csak feldolgozni, különben elcsépelté válik. Csak ugye a pályázatban leírták a következőt is: "a honvédség és a katonai pálya népszerűsítése szempontként jelentkezik" Ergo nem biztos, hogy tolerálják a katonák pofáraejtését
áááá!! Nem a katonák esnek pofára ,hanem a tiszek, így átérezzül a cool-ságukat...
Az én verzíómban inkább esnek pofára mintsem, hogy fényezésre kerüljenek... a humor a lényeg amitől az egyszeri olvasó megkedveli ezt a világot, nem pedig a gagyi propaganda, ami inkább szánalmas, mintsem hívogató..
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.