Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Pedig durva jó a téma ha hiszed ha nem.
Megkérdezed farterodat, hogy mi volt a stájgsz, amikor sorkatona volt és egyből annyi sztorit fog kipakolni, hogy csak úgy kapkodod a fejed a sok képregény ötlet hallatán...
Nos, mivel közbiztonsági/határvédelmi suliba jártam, sz'tem több katonát ismerek, mint apám. Épp ezért elég sokat tudok a katonaságról ahhoz, hogy ne szimpatizáljak egy a HM-et fényező pályázattal...
Mondjuk a díjak tényleg nagyon csábítóak
Az én verzíómban inkább esnek pofára mintsem, hogy fényezésre kerüljenek... a humor a lényeg amitől az egyszeri olvasó megkedveli ezt a világot, nem pedig a gagyi propaganda, ami inkább szánalmas, mintsem hívogató..
Megkérdezed farterodat, hogy mi volt a stájgsz, amikor sorkatona volt és egyből annyi sztorit fog kipakolni, hogy csak úgy kapkodod a fejed a sok képregény ötlet hallatán...
Nos, mivel közbiztonsági/határvédelmi suliba jártam, sz'tem több katonát ismerek, mint apám. Épp ezért elég sokat tudok a katonaságról ahhoz, hogy ne szimpatizáljak egy a HM-et fényező pályázattal...
Mondjuk a díjak tényleg nagyon csábítóak
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Szerk: Sen17 2009-03-19 16:32:35
Jah lehet, a dátumokra nem emlékszem, nem nagyon merültem bele, nem igazán hozott tűzbe a dolog De a szeptemberi határidő tényleg durván sok. Addig egy kötetet össze lehet dobni...
Szerk: wakka 2009-03-19 16:04:37
Az európai véscs már nem aktuális ha jól emlékszem, de az "önkéntes haderő életét bemutató cucc" még szeptemberig(!) hatályban van. Nem tudom mit lehet azzal annyit tökölni, mikor már majdnem kocc kész vagyok vele....
Jah lehet, a dátumokra nem emlékszem, nem nagyon merültem bele, nem igazán hozott tűzbe a dolog De a szeptemberi határidő tényleg durván sok. Addig egy kötetet össze lehet dobni...
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Az európai véscs már nem aktuális ha jól emlékszem, de az "önkéntes haderő életét bemutató cucc" még szeptemberig(!) hatályban van. Nem tudom mit lehet azzal annyit tökölni, mikor már majdnem kocc kész vagyok vele....
Szerk: wakka 2009-03-19 08:50:42
Perzse hogy lehetsz,bár nem toom ez miből fog állni... hidd el hogy nem szeretnél olyan pólóban járni,amin én vagyok De remélem visszajársz és olvasgatsz, és érdekelni fog a folytatás
És Sen17! Meg fogom nézni! Köszi!
akkor majd a rajzaidat hordom pólón( olyan csúnya amúgy sem lehetsz mint én !)és majd fogok lődörögni az oldaladon , cak most úgy bele jöttem a fórumozásba !!!
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Perzse hogy lehetsz,bár nem toom ez miből fog állni... hidd el hogy nem szeretnél olyan pólóban járni,amin én vagyok De remélem visszajársz és olvasgatsz, és érdekelni fog a folytatás
Kiome/SEn Arashi
Szerk: Kiome 2009-03-19 06:59:20
Szóval én azt nem értem,hogy jó sokan jöttek és csak egy páran írtak a Vk-ba....mindegy!
Vissza a témához.... tudtok valami jó kis pályázatot,ilyen manga-bigyókhoz?... én sose találok semmi érdekeset...
Nálam is ez a helyzet, hiába volt már tizenakárhányezer lázogató átlag napi 20+ nem mindig nyilatkoznak, max a visszajáró vendégek. De ez vele jár, nem mindenki közlékeny...
Elvileg van most két valami pályázat,(az már más kérdés, hogy kinen érdekes ) az egyik a honvédelmi minisztériummal kapcsolatos, a másik meg valami európai uniós feelinget fényezős. Ajánlom a képregény.net oldalt, ott felkerül minden aktuális képregényes pályázat, illetve sok más érdekesség is
Köszönöm!!!!!!!!!!!
akkor lehetek aznumber van fanod?,
Nah jó látszik hogy te még mindig egy nálam magasabb szinten vagy....
Szóval én azt nem értem,hogy jó sokan jöttek és csak egy páran írtak a Vk-ba....mindegy!
Vissza a témához.... tudtok valami jó kis pályázatot,ilyen manga-bigyókhoz?... én sose találok semmi érdekeset...
Lassan megyek hónap visszanézek...
Csőőőőő!
Csőőőőő!
Honnan veszed?? LOL
Az emberek nem értenek a művészethez... ne bánkódj.
A képregény kiadás mostanában hanyatlóban van , de nemsokára (remélem) itt az új DHARMA és a Keretbezárt világba már lehet jelentkezni... szóval hajrá!
Gyere máskor is....
Köszi, de nekem akkor is te maradol a mester! Olvasgassatok csak:) nem súrún járnak felém,most is azon filózok,hogy ilyen gyér amit csinálok, vagy mi van???????
nem toom amúgy szerintem is jobb szabad kézzel rajzolni, ezt a progit nem látom be arányilag...
nem toom amúgy szerintem is jobb szabad kézzel rajzolni, ezt a progit nem látom be arányilag...
mindenki a dumizzunkba van . így hát ne félj , nekem így is te vagy a kedvenc hungakám
Nah jó látszik hogy te még mindig egy nálam magasabb szinten vagy....
Csőőőőő!
Csőőőőő!
Kiome/SEn Arashi
Szerk: Kiome 2009-03-18 20:34:43
Köszi, de nekem akkor is te maradol a mester! Olvasgassatok csak:) nem súrún járnak felém,most is azon filózok,hogy ilyen gyér amit csinálok, vagy mi van???????
Honnan veszed, hogy egyáltalán tudok rajzolni??
Nem gyér a nép csak mindenki egy másik hotelszobában van... come to daddy... mármint a Dumizzunk topic-ba^-^ ne szégyellj!!