Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2009-04-07 14:17:34
(#1419) Áll. a Wacom a legjobb tábla, de olyat én még nem nagyon láttam. Nekem egy 6x8 Genius-om van, lehet,. hogy nem egy szuper darab, de nekem nem mérnöki munkára kell.
Nekem 9,5X13-as van és még így is kicsinek tűnik az iskolai A4-es méretüekhez képest... X__x
Jahogy ja! Ha az a lényeg, hogy élettelennek tűnjön akkor nem szóltam semmit.
Nekem is kéne már egy tábla. A stúdióban garázdálkodhatok de akkor sose érek a jelenetem végére. Egérrel meg olyan rajzolni mint falábbal táncolni.
Nekem is kéne már egy tábla. A stúdióban garázdálkodhatok de akkor sose érek a jelenetem végére. Egérrel meg olyan rajzolni mint falábbal táncolni.
Áll. a Wacom a legjobb tábla, de olyat én még nem nagyon láttam. Nekem egy 6x8 Genius-om van, lehet,. hogy nem egy szuper darab, de nekem nem mérnöki munkára kell. A körvonalakat meg úgyis mindig kézzel csinálom.
Amúgy láttam 4x5 Genius táblát 10 ezerért, ami nem annyira kicsi, azzal már lehet dolgozni. Rajzolás közben én mindig fölnagyítom a képet, úgyhogy igazából elég lett volna nekem is akkora, csak akkor még nem volt.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-04-07 12:39:26
(#1416) Jahogy ja! Ha az a lényeg, hogy élettelennek tűnjön akkor nem szóltam semmit.
Sötétség nélkül nincs fény.
Fisi: a dumizzunkban is leirtam, de most komolyan. Az a kép olyan, mitha mindjárt életrekelne, és az a felemás szempár...Brrr.
Hideg kiráz. Olyan gyilkos pillantása van. Meg...meg...kicsit valahogy Light jut róla eszembe
Köszi! Olyan kis ártatlan ezen a képen. Tud igazán brutál lenni (majd ha befejezem és legépelem a novellát...ami már nincs is annyira messze) A haja elég lightos (úúúúú, micsoda rossz vicc!!!!!), meg ez a beképzelt fejtartás...
Eris: direkt az a lényeg, hogy a jobb szeme olyan élettelen (bár így sajnos nagyobbnak tűnik) Egy másik képen kísérleteztem sötétebb szemszínnel, de nagyon mesterséges lett.
Sen17: Igen, kb másfél éve vettem a táblámat. Azóta nagyon összebarátkoztunk.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Fúúúúúúúúú azanyja micsoda Star trek részek!!!
igen én is így gondolom !
Jahogyjahogyjaaaaaaa !!!!!tudod az űrlények nem fejlettebbek ...^^"
és semmilyen történetet nem tudok megírni , elkezdtem dew aztán rájövök micsoda hülyeség vagy egsszerűen nem tom befejeznii!!!!!!!!
igen én is így gondolom !
Jahogyjahogyjaaaaaaa !!!!!tudod az űrlények nem fejlettebbek ...^^"
és semmilyen történetet nem tudok megírni , elkezdtem dew aztán rájövök micsoda hülyeség vagy egsszerűen nem tom befejeznii!!!!!!!!
Ha nem is StarTrek, de egy kidolgozottabb Dennis, a komisz biztosan.... :)
Nem gondoltál még arra, ho lehet, csak neked nem tetszik a történet, amit írsz, mert túlságosan kritikus vagy önmagaddal szemben? Mutasd meg valakinek, akiben 100%ig megbízol, hogy mit szól hozzá (és az sem árt, ha őszinte), és ha szerinte jó, akkor folytasd, és kérdezd meg, hogy szerinte min kellene javítani v h kéne folytatni. :)
星さん
beküldve: 2009-04-07 11:31:04
(#1413) Uhhhúúú. Rajzfilm!!! Én most azt tanulom, hogy hogyan kell olyat csinálni. Már egy swaját jeleneten dolgozom, csak épp nem könnyű a jelenet.
Stop motion rajzokból??? MEGALOL!! XDDDD
Bazz... ezt úgy hívják hogy rajzfilm.
Stop motion bábanimációt pont a múlthéten csináltunk és megtanultuk, hogy kegyetlenül le kell mindent fixálni ami nem mozog, nehogy eltolja a beállítást. Majd ha kész leszek az utómunkával azt is felrakom, hogy legyen min szörnyülködni...
Bazz... ezt úgy hívják hogy rajzfilm.
Stop motion bábanimációt pont a múlthéten csináltunk és megtanultuk, hogy kegyetlenül le kell mindent fixálni ami nem mozog, nehogy eltolja a beállítást. Majd ha kész leszek az utómunkával azt is felrakom, hogy legyen min szörnyülködni...
Szerintem ez a topik már rég túlnőtte magát, jó ez mindenféle művészkedés topiknak is.
Mellesleg örülök, hogy végre látok valamit tőled. És tetszik is. Nem próbáltam még stop-motiont csinálni rajzokból, viszont LEGO figurák főszereplésével már csináltam készítettem jópárat.
A legjobban sikerült: [Link]
Mellesleg örülök, hogy végre látok valamit tőled. És tetszik is. Nem próbáltam még stop-motiont csinálni rajzokból, viszont LEGO figurák főszereplésével már csináltam készítettem jópárat.
A legjobban sikerült: [Link]
Hmmmm mi is a téma errefelé...? Mangarajzolás? De hol itt a manga? (Csak ajánlani tudom az intenzív árnyékolós stílust, nekem is nagy kedvencem). Ha már így szétoffoljuk a topic-ot (XD) akkor tessék ezt meglesni:[Link]
beküldve: 2009-04-06 22:04:08
(#1408) beküldve: 2009-04-06 18:25:38
(#1407) Fisi nekem tetszik de én a kék szeméhez kicsit sötétebb árnyalatot választanék és abba tennék világosabb fényeket. Ugye nem akarsz most megölni???
beküldve: 2009-04-06 17:51:27
(#1406) Most kezdek rájönni, hogy nem tok boritót csinálni
Fisi: a dumizzunkban is leirtam, de most komolyan. Az a kép olyan, mitha mindjárt életrekelne, és az a felemás szempár...Brrr.
Hideg kiráz. Olyan gyilkos pillantása van. Meg...meg...kicsit valahogy Light jut róla eszembe
Sen: köszi Itt van kitől tanulni
Sen: köszi Itt van kitől tanulni
Szerk: Zoé 2009-04-06 18:28:40
beküldve: 2009-04-06 17:38:50
(#1405) Tegnap találtam a szekrényemben egy Ravensburger festegető cuccost. Ilyen jóféle lap van, aminek a területei be vannak számozva és vannak festékek, amik szintén be vannak számozva, így tudom, hogy melyik szín hova kerül majd. Nagyon minőségi a cucc, vagy 5 éve a szekrényemben áll és a kibontott festékek nem száradtak ki. És víz nélkül lehet a festéket használni. A kész kép elvileg egy Ferrarit ábrázol a háttérben vágtázó lovakkal. Elég jól haladok vele, bár igazán pepecs munka, de élvezem. Valszeg fogok csinálni egy WIP képsort is.