Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2009-04-07 14:17:34
(#1419) Áll. a Wacom a legjobb tábla, de olyat én még nem nagyon láttam. Nekem egy 6x8 Genius-om van, lehet,. hogy nem egy szuper darab, de nekem nem mérnöki munkára kell.
Nekem 9,5X13-as van és még így is kicsinek tűnik az iskolai A4-es méretüekhez képest... X__x
Jahogy ja! Ha az a lényeg, hogy élettelennek tűnjön akkor nem szóltam semmit.
Nekem is kéne már egy tábla. A stúdióban garázdálkodhatok de akkor sose érek a jelenetem végére. Egérrel meg olyan rajzolni mint falábbal táncolni.
Nekem is kéne már egy tábla. A stúdióban garázdálkodhatok de akkor sose érek a jelenetem végére. Egérrel meg olyan rajzolni mint falábbal táncolni.
Áll. a Wacom a legjobb tábla, de olyat én még nem nagyon láttam. Nekem egy 6x8 Genius-om van, lehet,. hogy nem egy szuper darab, de nekem nem mérnöki munkára kell.

Amúgy láttam 4x5 Genius táblát 10 ezerért, ami nem annyira kicsi, azzal már lehet dolgozni. Rajzolás közben én mindig fölnagyítom a képet, úgyhogy igazából elég lett volna nekem is akkora, csak akkor még nem volt.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-04-07 12:39:26
(#1416) Jahogy ja! Ha az a lényeg, hogy élettelennek tűnjön akkor nem szóltam semmit.
Sötétség nélkül nincs fény.
Fisi: a dumizzunkban is leirtam, de most komolyan. Az a kép olyan, mitha mindjárt életrekelne, és az a felemás szempár...Brrr.
Hideg kiráz. Olyan gyilkos pillantása van.

Köszi!

Eris: direkt az a lényeg, hogy a jobb szeme olyan élettelen (bár így sajnos nagyobbnak tűnik) Egy másik képen kísérleteztem sötétebb szemszínnel, de nagyon mesterséges lett.

Sen17: Igen, kb másfél éve vettem a táblámat. Azóta nagyon összebarátkoztunk.

Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Fúúúúúúúúú azanyja micsoda Star trek részek!!!
igen én is így gondolom !
Jahogyjahogyjaaaaaaa
!!!!!tudod az űrlények nem fejlettebbek ...^^"
és semmilyen történetet nem tudok megírni , elkezdtem dew aztán rájövök micsoda hülyeség vagy egsszerűen nem tom befejeznii!!!!!!!!

igen én is így gondolom !

Jahogyjahogyjaaaaaaa

és semmilyen történetet nem tudok megírni , elkezdtem dew aztán rájövök micsoda hülyeség vagy egsszerűen nem tom befejeznii!!!!!!!!

Ha nem is StarTrek, de egy kidolgozottabb Dennis, a komisz biztosan.... :)
Nem gondoltál még arra, ho lehet, csak neked nem tetszik a történet, amit írsz, mert túlságosan kritikus vagy önmagaddal szemben? Mutasd meg valakinek, akiben 100%ig megbízol, hogy mit szól hozzá (és az sem árt, ha őszinte), és ha szerinte jó, akkor folytasd, és kérdezd meg, hogy szerinte min kellene javítani v h kéne folytatni. :)
星さん
beküldve: 2009-04-07 11:31:04
(#1413) Uhhhúúú. Rajzfilm!!! Én most azt tanulom, hogy hogyan kell olyat csinálni. Már egy swaját jeleneten dolgozom, csak épp nem könnyű a jelenet.
Stop motion rajzokból??? MEGALOL!! XDDDD
Bazz... ezt úgy hívják hogy rajzfilm.
Stop motion bábanimációt pont a múlthéten csináltunk és megtanultuk, hogy kegyetlenül le kell mindent fixálni ami nem mozog, nehogy eltolja a beállítást. Majd ha kész leszek az utómunkával azt is felrakom, hogy legyen min szörnyülködni...
Bazz... ezt úgy hívják hogy rajzfilm.

Stop motion bábanimációt pont a múlthéten csináltunk és megtanultuk, hogy kegyetlenül le kell mindent fixálni ami nem mozog, nehogy eltolja a beállítást. Majd ha kész leszek az utómunkával azt is felrakom, hogy legyen min szörnyülködni...

Szerintem ez a topik már rég túlnőtte magát, jó ez mindenféle művészkedés topiknak is.
Mellesleg örülök, hogy végre látok valamit tőled. És tetszik is. Nem próbáltam még stop-motiont csinálni rajzokból, viszont LEGO figurák főszereplésével már csináltam készítettem jópárat.
A legjobban sikerült: [Link]
Mellesleg örülök, hogy végre látok valamit tőled. És tetszik is. Nem próbáltam még stop-motiont csinálni rajzokból, viszont LEGO figurák főszereplésével már csináltam készítettem jópárat.
A legjobban sikerült: [Link]
Hmmmm mi is a téma errefelé...? Mangarajzolás? De hol itt a manga? (Csak ajánlani tudom az intenzív árnyékolós stílust, nekem is nagy kedvencem). Ha már így szétoffoljuk a topic-ot (XD) akkor tessék ezt meglesni:[Link]
beküldve: 2009-04-06 22:04:08
(#1408) beküldve: 2009-04-06 18:25:38
(#1407) Fisi nekem tetszik de én a kék szeméhez kicsit sötétebb árnyalatot választanék és abba tennék világosabb fényeket. Ugye nem akarsz most megölni???
beküldve: 2009-04-06 17:51:27
(#1406) Most kezdek rájönni, hogy nem tok boritót csinálni
Fisi: a dumizzunkban is leirtam, de most komolyan. Az a kép olyan, mitha mindjárt életrekelne, és az a felemás szempár...Brrr.
Meg...meg...kicsit valahogy Light jut róla eszembe
Sen: köszi
Itt van kitől tanulni

Sen: köszi

Szerk: Zoé 2009-04-06 18:28:40
beküldve: 2009-04-06 17:38:50
(#1405) Tegnap találtam a szekrényemben egy Ravensburger festegető cuccost. Ilyen jóféle lap van, aminek a területei be vannak számozva és vannak festékek, amik szintén be vannak számozva, így tudom, hogy melyik szín hova kerül majd. Nagyon minőségi a cucc, vagy 5 éve a szekrényemben áll és a kibontott festékek nem száradtak ki. És víz nélkül lehet a festéket használni. A kész kép elvileg egy Ferrarit ábrázol a háttérben vágtázó lovakkal. Elég jól haladok vele, bár igazán pepecs munka, de élvezem. Valszeg fogok csinálni egy WIP képsort is.