Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
öhm... és most Sen gátlástalan önreklámja következik
[Link]
Ez az 5. Képregény Fesztiválon megjelenő one shot mangám hátlapja, ismertetőstül, ha esetleg érdekel titeket, gyertek el a fesztre, ott megtaláltok De amúgy is gyertek, mert jó buli lesz
*Napi reklámblokk vége*
[Link]
Ez az 5. Képregény Fesztiválon megjelenő one shot mangám hátlapja, ismertetőstül, ha esetleg érdekel titeket, gyertek el a fesztre, ott megtaláltok De amúgy is gyertek, mert jó buli lesz
*Napi reklámblokk vége*
nekem nagyon tetszik a sztori... érdekelne is, csak sajnos nem leszek a feszten...ˇ_ˇ de az nagyon jó lenne, ha esetleg feltennéd valahova!!
Ne futkozz a szivaccsal, mert kiszúrod a szemed!!!
Bezony, nagyon jó, és most regizek. Sokat fogok tőled is tanulni asszem.
Ikrek, Lehet, v az alkotóik kicsit egyformán gondolkodnak
én még első oldallal babrálok. túlzottan figyelek a rajzokra asszem. és pont azér is elszúrom. na mind1. én még csak ajánló, előszó félét irtam hozzá a régi oldalamon, és az se a legjobb. és asszem a boritót is újracsinálom.
Ikrek, Lehet, v az alkotóik kicsit egyformán gondolkodnak
én még első oldallal babrálok. túlzottan figyelek a rajzokra asszem. és pont azér is elszúrom. na mind1. én még csak ajánló, előszó félét irtam hozzá a régi oldalamon, és az se a legjobb. és asszem a boritót is újracsinálom.
Ez nagyon jó. XD. Komolyan. Rajzokba nem kötök bele, de a történet elkezdése...üditő+fej, várj, és landolás. XD.
am épp rajzolgatok. és ha múltkor nézted a boritótervet, amit előttem, ak láttad h a lány nagyon hasonlit az én főszereplőmre. Már csak ha azt nézem h hosszú fekete haj, breton. Meg a viselkedése is kicsit. Bár az nem annyira.
Asszem vkinek gyakori látogatója leszek
am épp rajzolgatok. és ha múltkor nézted a boritótervet, amit előttem, ak láttad h a lány nagyon hasonlit az én főszereplőmre. Már csak ha azt nézem h hosszú fekete haj, breton. Meg a viselkedése is kicsit. Bár az nem annyira.
Nyúú köszi szépen*megvan hatva*
Hátigen a rajzok...azokra igyekszem még rágyúrni Pedig azt gondoltam h a sztori kezdés egy kicsit Xar
Néztem néztem, tetszik naon a kép és valóban hasonlítanak...lehet h titokban ikrek?
Gyakori látogató?! *eltört a mécses* szipp 1000 meg 1000 arigatou
Jéééééééééééé ez narancsos!
Ez nagyon jó. XD. Komolyan. Rajzokba nem kötök bele, de a történet elkezdése...üditő+fej, várj, és landolás. XD.
beküldve: 2009-04-15 18:14:11
(#1460) Húúú látom megszaporodtak itt a hozzászólások mióta utoljára itt voltam ...azóta én is új mangába kezdtem
Ha esetleg valakit érdekel itt megtekinthető:
[Link]
Boccs az oldal kinézetéért, ez az első oldal amit életemben csináltam
Ha esetleg valakit érdekel itt megtekinthető:
[Link]
Boccs az oldal kinézetéért, ez az első oldal amit életemben csináltam
Jéééééééééééé ez narancsos!
Szerk: Noriko 2009-04-15 18:34:20
beküldve: 2009-04-14 16:08:20
(#1459) A Bookline Képregény hetének keretében sikerült igen jutányos áron beszereznem A képregény mesterségét.
Már régebben belelapozgattam, de nem nyerte el a tetszésemet, viszont most úgy döntöttem, hogy megveszem, ha már ilyen pofátlanul olcsón adják.
Kellemesen csalódtam, zseniális a könyv, sok újat tanultam belőle. A gyakorlatok nagyon hasznosak, csinálgatom is őket.
Hmm, mostanában nem is olvastam mangát, sőt nem is rajzoltam ilyen stílusú dolgokat... Úgy tűnik hatással van a rajzolásomra a könyvek, amiket olvasok.
Már régebben belelapozgattam, de nem nyerte el a tetszésemet, viszont most úgy döntöttem, hogy megveszem, ha már ilyen pofátlanul olcsón adják.
Kellemesen csalódtam, zseniális a könyv, sok újat tanultam belőle. A gyakorlatok nagyon hasznosak, csinálgatom is őket.
Hmm, mostanában nem is olvastam mangát, sőt nem is rajzoltam ilyen stílusú dolgokat... Úgy tűnik hatással van a rajzolásomra a könyvek, amiket olvasok.
Húúúúúúúúúú azanyja , de profi vagy !
én biztos megyek a fesztiválra ! illetve .. áhgh nem biiiiiiiztos T
T
én biztos megyek a fesztiválra ! illetve .. áhgh nem biiiiiiiztos T
T
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2009-04-14 11:29:20
(#1457) öhm... és most Sen gátlástalan önreklámja következik
[Link]
*Napi reklámblokk vége*
[Link]
*Napi reklámblokk vége*
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
én mint világszép... De köszi. Szkenner híján le is fényképezheted őket, csak az nem biztos, hogy olyan jó lesz (nekem sincs szkennerem, a barátnőimet kérem meg)
Maturin? Én csak egy óriási teknőst ismerek ezen a néven, rá gondoltál?
Mit beszélsz ! szép vagy te ! szkenner híján , én is fényképezgettem .....amíg a macska meg nem szerelte szegény párát....T_T ( csak a szomszédomnak van szkennere T T.......)
Igen , igen ! Rá gondoltam ! A másik kedvencem !rajzolsz nekem egy Maturiiiiiint ??*boci szemek *
beküldve: 2009-04-12 21:21:05
(#1455) Én is fényképezem a képeimet. Ha kellően világos helyen fotózol és több képez is csinálsz plusz van türelmed kiválogatni a legjobbat meg formára alakítani akkor az is jó!
Sötétség nélkül nincs fény.
Denevérszárnyas és angyal szárnyas gótlolik 4ever !
wakka nii-chan mint kis ördög , és Világszép Fisi !
és nekem akk is az a kép a kedvencem !
rajzolj nekem egy Maturiiiiiint! Lécciiiiiiiiiiiiiiiiii!-0-
én mint világszép... De köszi. Szkenner híján le is fényképezheted őket, csak az nem biztos, hogy olyan jó lesz (nekem sincs szkennerem, a barátnőimet kérem meg)
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Ma láttuk Zabpehely új rajzfüzetét! #Đ Ott helyben csinált képet két angyalról meg Wakkáról, és rólam is! XD Remélem az is fölkerül valahova!!
Felkerülne , ha lenne mivel felrakni !-.-
Denevérszárnyas és angyal szárnyas gótlolik 4ever !
wakka nii-chan mint kis ördög , és Világszép Fisi !
és nekem akk is az a kép a kedvencem !
rajzolj nekem egy Maturiiiiiint! Lécciiiiiiiiiiiiiiiiii!-0-
Hosi-san: csúnya rajzfilm ! szegény Star Wars! Jó képregény !
Szerk: Zabpehely 2009-04-10 18:26:21
beküldve: 2009-04-10 15:21:41
(#1452) Tényleg egyszer Alucardot is rajzolhatnál. Úgy is azt mondtad, hogy szeretnél.
Az ne tartson vissza a begépeléstől (lehetőleg magyarul ) orochimaru a kígyót Alucard a kutyát favolja. Egy pók már nem oszt nem szoroz!
persze, magyarul lesz. isten őrizz, hogy még le is fordítsam. Most írtam hozzá, már tényleg mindjárt kész! És most dolgozom egy újabb képen, ami kissé "Alucard átváltozik kutyává" style. Legalábbis a meredt szeme hasonlít.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-04-10 13:30:38
(#1450) Az ne tartson vissza a begépeléstől (lehetőleg magyarul ) orochimaru a kígyót Alucard a kutyát favolja. Egy pók már nem oszt nem szoroz!