Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Most írtam egy novellát, ami jó brutál lett. már majdnem kész.
jujj majd ha kész lesz akkor el lehet olvasni?
Persze, csak előbb még be kell gépelnem. Illetve, ha kész lesz, de az még pár nap. A begépelés meg több. De meglesz! Az első befejezett művem. DE tényleg kissé brutális (Garm pókká változva harcol....)
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
jujj majd ha kész lesz akkor el lehet olvasni?
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-04-09 22:08:06
A suli nem vonz mindenkit...
senkit. Néha még a tanárok is utálják.
Na de nem offolok tovább :)
Ma láttuk Zabpehely új rajzfüzetét! #Đ Ott helyben csinált képet két angyalról meg Wakkáról, és rólam is! XD Remélem az is fölkerül valahova!!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Aha értem..
Nos neked is suli náthád van???
Már nem, de általánosban meg gimiben végig ilyen sztorit akartam írni. volt egy komplett regény-tervem :)
Értem... Hát igen-igen...
A suli nem vonz mindenkit...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Aha értem..
Már nem, de általánosban meg gimiben végig ilyen sztorit akartam írni. volt egy komplett regény-tervem :)
Szentem nagyon szépek! Mien storyt találtál ki???
Érdekelne!
Hosszú és bonyolult. Párszor elkezdtem írni, a leghosszabb 160 oldal volt és egy körülményes bevezetőre sikeredett. ott hagytam abba, hogy egy iskolát cakkumpakk lemészárolnak. Mindig akartam egy ilyen részt írni, de végül nem felelt meg az elvárásaimnak.
Aha értem..
Érdekelne!
Hosszú és bonyolult. Párszor elkezdtem írni, a leghosszabb 160 oldal volt és egy körülményes bevezetőre sikeredett. ott hagytam abba, hogy egy iskolát cakkumpakk lemészárolnak. Mindig akartam egy ilyen részt írni, de végül nem felelt meg az elvárásaimnak.
Zabpehely: pont az a beképzelt Light-fejű?
Gondoltam !
Hehe ! Denis a komisz !
Én mind2őt naon szeressem !
Hehe ! Denis a komisz !
kivéve a 3. Sztár Várszt , lyan rooosz !
Háááát... ööö... egy picit. De annyira zért nem. :) Szerintem. Én inkább a SW rajzfilmsorozatától vagyok rosszul, ami mostanában megy a tévében. Annyira bánt a grafika, h 5 perc után a sírógörcs kerülget...
星さん
És ez hogy jött az előzményekhez? Márhogy baba meg ilyenek....
Úgy hogy naon kúl Star Trek részek mentek épp a Viasat 6-on !
De mit keres ott Denis a komisz ?
Úgy, hogy azt hittem, h a Star Trekhez hasonlítod a gyerek által ihletett sztorit, és arra írtam, h inkább Dennis a komisz.
Én amúgy inkább Star Wars párti vagyok, a Star Treket nem szeretem.
Gondoltam !
Hehe ! Denis a komisz !
kivéve a 3. Sztár Várszt , lyan rooosz !
wakka : idő urai ? valószínűleg annyira klasszikus , h még nem is léteztem amikor ment !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-04-09 14:09:29
Ha már klasszikus sci-fi akkor az idő urai.. iszomyat poén, főleg dvd-n trivia track-kel (vagy mivel)
Úgy, hogy azt hittem, h a Star Trekhez hasonlítod a gyerek által ihletett sztorit, és arra írtam, h inkább Dennis a komisz.
Én amúgy inkább Star Wars párti vagyok, a Star Treket nem szeretem.
星さん
Eris : neked biztos eszdbe jut majd valami szuper ! am meg én rutinosan benevezek a helyben rajzolósra és rutinosan kiesek!
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-04-09 11:16:33
beküldve: 2009-04-09 09:50:05
(#1437) Hajaj. Szálldosnak az ihletek készülnek a képek conra. Én meg csak ülök és fogalmam sincs, hogy mit rajzolhatnék. Küldjek el egy Alucardos képet? Csináljak újat? Egyáltalán fanartot küldjek be vagy saját karakter? Vagy ez totál költői?
Sötétség nélkül nincs fény.
[Link] Garm és a hiénája
[Link] Garm és a kék masnis gót csaj
[Link] garm és bátyja, na ezen még van mit finomítani (a 3éves húgom úgy hívja őket, "bácsik nagy puskával" )
[Link] Garm és a kék masnis gót csaj
[Link] garm és bátyja, na ezen még van mit finomítani (a 3éves húgom úgy hívja őket, "bácsik nagy puskával" )
Érdekelne!
Fúúúúúúúúú azanyja micsoda Star trek részek!!!
Jahogyjahogyjaaaaaaa !!!!!tudod az űrlények nem fejlettebbek ...^^"
Jahogyjahogyjaaaaaaa !!!!!tudod az űrlények nem fejlettebbek ...^^"
Ha nem is StarTrek, de egy kidolgozottabb Dennis, a komisz biztosan.... :)
Na ezt nem értem ! és ez az oka annak hogy nem értem !( űrlény xo)
történet :
uff! na hadd gondolkozzam!
Zoe : igen a homloka elég furi! és ( szerintem ) egy borítóhoz képest kifejezéstelenek az arcok.De tényleg szép lett ! Biztos sokat dolgoztál vele!
星さん