Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Örülök bátyó, köszike . Hálából nem rakok neked több csapdát a szobádba. XD Ok?
Am mióta van neked új avád? De fura. Bár illik hozzád
Igazán kedves... XD
Nagyon örvendek, hogy sikerült észrevenni.... XDD Amióta nincs net a lakásban, azóta ez van... na jó, azért nem annyira régóta.
am félek a satirozástól .
Én meg a szenesembertől, de majd kinövöd.
Örülök bátyó, köszike . Hálából nem rakok neked több csapdát a szobádba. XD Ok?
*xben vannak az újjai*
Kiome: am félek a satirozástól .
*xben vannak az újjai*
Kiome: am félek a satirozástól .
Szerk: Zoé 2009-06-05 17:29:39
De ezt én rajzoltam... , Kiome meg Z.p.-nek irta h jó az Inus rajza...Hogy van ez?
Ne szójjá be, inkább örüjjé hogy a bátyád töri magát érted.
Gondolom vki félre informálta magát, egyébként meg gondolom ő is zúzna valami hasonló kvalitásút, nem kell félteni.^--^
De ezt én rajzoltam... , Kiome meg Z.p.-nek irta h jó az Inus rajza...Hogy van ez?
Ja összekeverte véletlenül. Én meg azt hittem láthatok végre Z.p.-től rajzot...
Ja összekeverte véletlenül. Én meg azt hittem láthatok végre Z.p.-től rajzot...
Szerk: Zoé 2009-06-05 17:23:36
Szerintem is a kisfiúsban több a fantázia...
Most készül az egyik harcolós varázslós,verekedős mangám és lehet ő lesz a főszereplő:
[Link]
Most készül az egyik harcolós varázslós,verekedős mangám és lehet ő lesz a főszereplő:
[Link]
Kiome/SEn Arashi
Ez olyan egyértelmű. Fiú~
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-06-05 15:57:20
(#1636) Én is készítettem pár karaktert,amit nem tudok hova berakni,és a rövidhajú figurából egyszerűen nem tudom eldönteni,hogy fiút vagy lányt csináljak...szerintetek??????[Link]
[Link]
[Link]
Kiome/SEn Arashi
Köszi Hanon!:)
Hát... Nekem kicsit nagyon rózsaszín, de ez nem probléma, az én lelkivilágom a beteg. Az arcok és a hajak nagyon szépek - bár némelyik lány design-ja erősen hajaz a Sailor Moon karaktereire... - de az első képen szembetűnik a lábak leegyszerűsítése. Túl... ívelt, senkinek sem formál a lába köze fordított U betűt. Ha mégis van ilyen ember mutassátok meg és majd jól megbámulom.
Bár ez legyen a legkisebb probléma, lehet ez egy amolyan stílusjegy is, mint mondjuk Yazawa Ai mangáiban az aránytalanul UFO szerű emberek, hatalmas homlokkal, hosszú nyakigláb testtel - és mégis szeretjük.
beküldve: 2009-06-05 14:22:50
(#1634) Én, mióta nem találom a Balme! szerű mangámat, azóta úgy döntöttem hogy ejtem a témát, de helyette belefogok, valami kevésbé komoly hangvételűbe. De először is majd csak egy prototípust csinálok belőle. De ezt majd jobban megőrzöm valahol XD
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Ez a kis Inu-yasha nagyon aranyos lett!!!
Az árnyékolással sincs szerintme nagyobb baj, esetleg a kicsit sotétebb részeket NAGYON sötétre satírozva jobban kiemelheted a különbségeket, mer látom én hogy jó helyen árnyékolsz, te se mered még rányomni,igaz? én is így voltam ezzel,aztán rámszóltak hogy nyomjam rá, azóta nem mondom hogy jobban megy,de látszik...
Küldjé még ilyen kis állatos-emberes összerakott figurákat!!!Haláliak!!
Az árnyékolással sincs szerintme nagyobb baj, esetleg a kicsit sotétebb részeket NAGYON sötétre satírozva jobban kiemelheted a különbségeket, mer látom én hogy jó helyen árnyékolsz, te se mered még rányomni,igaz? én is így voltam ezzel,aztán rámszóltak hogy nyomjam rá, azóta nem mondom hogy jobban megy,de látszik...
Küldjé még ilyen kis állatos-emberes összerakott figurákat!!!Haláliak!!
Kiome/SEn Arashi
beküldve: 2009-06-05 13:16:33
(#1631) Nekem kicsit Ichigo jut róla eszembe. Van valami alapja? Az én egyik karakteremet is Williamnnek hívják.
Sötétség nélkül nincs fény.
Iszonyatosan hasonlít a stílusod Senére.
Tényleg? XD
Egyébként, Holci, nekem nagyon bejön a kari (lehet az említett hasonló stílus miatt? ) akárhogy is, szép munka, várom belőle a mangát!
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.