Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2009-07-20 15:25:48
(#1933) Sziasztok! Lenne hozzátok egy nagyo-nagyon súlyos kérdésem. Mi az a lineart?
Gyűlölni egyet jelent a halállal, szeretni egyet jelent az élettel.
beküldve: 2009-07-20 14:44:16
(#1932) Mondjuk a malehez is kéne valami.. Mondjuk egy macska? Garfield?
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Én most kezdtem el egyet, gyönyörű fényképszerűnek képzeltem (haha) na most még ilyen: [Link]
A KUTYA b*meg, a kutya!! X'DDDDD
Nagyon kész!!
a kézzel rajzolt képeket macerás visszaszerezni...o-ó...
Pedig nem De ha nekem nem hisztek, nézzetek át a conos fórum rajzverseny topicjába. [Link]
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Szerk: Moderátor 2009-07-23 11:55:32
beküldve: 2009-07-19 21:11:17
(#1927) Az az első, a számítógépes eddig jól néz ki!
Eris: Most, hogy mondod: tényleg, a kézzel rajzolt képeket macerás visszaszerezni...o-ó......
Eris: Most, hogy mondod: tényleg, a kézzel rajzolt képeket macerás visszaszerezni...o-ó......
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Csak olvasd el a szabályzatot! Sajnos kategóriánként csak egyet lehet....
Okés! Köszi!
beküldve: 2009-07-19 20:23:37
(#1925) Énis indulok rajzversenyen, fanart, original, és cg kategóriában.
A fanartom semmi különleges, az originalomra nagyon büszke vagyok, mert sokat sz_rakodtam vele, és egész jó lett, a cg pedig majd a színektől lesz szép, egyelőre nem mondd tul sokat.
Mégis ha valaki kiváncsi rájuk, az megnézheti őket itt: [Link]
A fanartom semmi különleges, az originalomra nagyon büszke vagyok, mert sokat sz_rakodtam vele, és egész jó lett, a cg pedig majd a színektől lesz szép, egyelőre nem mondd tul sokat.
Mégis ha valaki kiváncsi rájuk, az megnézheti őket itt: [Link]
Szerk: tre846 2009-07-19 20:23:46
Küldhetsz másolatot is a rajzodról ha annyira félted.
Én eddig az összes helyben rajzolt munkámat visszakaptam, csak időbe telik míg kipostázzák. De egyébként ott helyben a conon is visszakérheted őket, és akkor tutira nem amortizálja le a posta.
Jah és nyugodtan csinálhatsz crossover fanartot, nem te lennél az első
Én eddig az összes helyben rajzolt munkámat visszakaptam, csak időbe telik míg kipostázzák. De egyébként ott helyben a conon is visszakérheted őket, és akkor tutira nem amortizálja le a posta.
Jah és nyugodtan csinálhatsz crossover fanartot, nem te lennél az első
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
beküldve: 2009-07-19 19:49:04
(#1923) Hmm. Én is gondolkodtam rajta, hogy fanart kategóriába valami Hellsingeset kéna,az már úgy is megy. Csak egy gond van. Ha túl jól sikerül, nem biztos, hogy szívem lenne megválni tőle, mert attól félnék, hogy salátaként kapom vissza. Sőt ha itt tartunk a helybenrajzolós munkámat sem láttam azóta, hogy beadtam. Jah és mit szolnának, ha fanart rajzban több történetből keverve lennének a szereplők?
Sötétség nélkül nincs fény.
hmmmm... akkor ott a helyem!
Csak olvasd el a szabályzatot! Sajnos kategóriánként csak egyet lehet....
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-07-19 14:03:02
(#1921) Fan : én általában sima, egyszerű 2B-s széncerkát használok !!! Mondjuk én leginkább árnyékolni szoktam...
a színes rajzokhoz nem tudom !!!!
a színes rajzokhoz nem tudom !!!!
beküldve: 2009-07-19 13:45:13
(#1920) Általában mivel szoktatok rajzolni? úgy értem milyen cerka fajtával vagy is milyen sítlus.. Hajjj nemtudom kifejezni magam.
Már csak egy hónap van, siess!
A tegnapihoz képest jelentősen javult a rajzom, de nem, tölötm föl. Legyen csak meglepetés, hogy abból a sz@rból milen jó lett!
És megvan az egyik hagyományos kategóriás rajzötletem is. Hellsinges lesz, és cuki. <paradoxon Csak sikerüljön!
A tegnapihoz képest jelentősen javult a rajzom, de nem, tölötm föl. Legyen csak meglepetés, hogy abból a sz@rból milen jó lett!
És megvan az egyik hagyományos kategóriás rajzötletem is. Hellsinges lesz, és cuki. <paradoxon Csak sikerüljön!