• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Oldalak: ... 158 159 160 161 162 163 164 165 166 ... <<>>
beküldve: 2009-07-29 21:45:49
(#1995) Válasz Nagashi (#1994) üzenetére
Rudi
Rudi
[ Rászokóban ]
Az nem egy egyszerű képmegoszó, hanem tárhely a művészeknek.
Amit nem te csináltál, feljelenti aki megnézi, és akkor a moderátorok leszedik.
Ami dArton van, azt mind a feltöltő készítette, és esetleg a feltöltő több embert is jelenthet - de ez ritka, csoportos művészek inkább külön-külön accountokat tartanak maguknak, és inkább alapítanak maguknak társaságot.

Nem állt szándékomban lekicsinyelni a DA-ot, én is nagyon szeretem... Bár sztem ugyanazt mondjuk csak más szavakkal

új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2009-07-29 21:36:25
(#1994) Válasz Rudi (#1993) üzenetére
Nagashi
Nagashi
[ Megszállott ]
Az nem egy egyszerű képmegoszó, hanem tárhely a művészeknek.
Amit nem te csináltál, feljelenti aki megnézi, és akkor a moderátorok leszedik.
Ami dArton van, azt mind a feltöltő készítette, és esetleg a feltöltő több embert is jelenthet - de ez ritka, csoportos művészek inkább külön-külön accountokat tartanak maguknak, és inkább alapítanak maguknak társaságot.

"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2009-07-29 21:24:15
(#1993) Válasz Morduk (#1991) üzenetére
Rudi
Rudi
[ Rászokóban ]

Ténleg a deviantART-on hogy csinálnak az emberek ilyen szép képeket? Segítséggel vagy ők maguk csinálják?

A deviantartnak semmi köze nincs a képekhez - az csak egy hely ahova felrakják az emberek a képeket, hogy megosszák másokkal... az pedig az emberektől függ, hogy milyen munkákat raknak fel - segítséggel vagy anélkül... de ahogy tudom az itteni fórumosok mind maguk csinálják a képeket... javítsatok ki ha tévedek!

beküldve: 2009-07-29 21:22:36
(#1992) Válasz Morduk (#1991) üzenetére
Nagashi
Nagashi
[ Megszállott ]

Természetesen maguktól...ha valaki tényleg profin kezeli a photoshopot a színezéshez, annak a lehetőségek végtelenek.

"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2009-07-29 20:56:49
(#1991) Válasz Nagashi (#1979) üzenetére
Morduk
Morduk
[ True mangafan ]

Ténleg a deviantART-on hogy csinálnak az emberek ilyen szép képeket? Segítséggel vagy ők maguk csinálják?

Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-07-29 20:30:45
(#1990)
Eris
Eris
[ Megszállott ]
Úgy érzem ez egy ütős karakter lesz.

Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2009-07-29 19:11:06
(#1989) Válasz Kiome (#1988) üzenetére
Morduk
Morduk
[ True mangafan ]
Ja elnézést... Azt hittem ez a végeredmény.. Különben ha csak fitórkáltad az 5/5-ös eredmény!

beküldve: 2009-07-29 18:58:06
(#1988)
Kiome
Kiome
[ Addiktgyanús ]
ez nem is manga,csak lefirkáltam, hogy szokjam az arca arányát és a legmegfelelőpbb szemet adjam neki meg a jellemet átadjam a karakternek..de amúgy köszi a dícséretet

Kiome/SEn Arashi
beküldve: 2009-07-29 18:51:00
(#1987) Válasz Kiome (#1986) üzenetére
Morduk
Morduk
[ True mangafan ]
Nem tudom nekem nem nagyon tetszik, mert elég öregnek tűnik.. És nem látszik hogy manga!

beküldve: 2009-07-29 18:42:54
(#1986)
Kiome
Kiome
[ Addiktgyanús ]
Mostanában ezt a csávót akarom megfogni a mangáimban...úgy tűnik meg is fáztam...hátha betegen jobban fantáziálgatok
[Link]

Kiome/SEn Arashi
beküldve: 2009-07-29 12:31:55
(#1985) Válasz Hella (#1983) üzenetére
Naoto
Naoto
[ Új arc ]
WOW!
Köszi a véleményed Hella!

A reggeli képet azért láthatod összedobottnak, mert az is
ugyanis a lány mellett nem volt sárkány, a keze is máshogy állt,(mert a térdére támaszkodott) de nagyon elrontottam a lábát, felhúztam magam, és odabiggyesztettem egy sárkányt mondván, hogy az majd kitakarja igazad van, elsietem a rajzolást
De Igyekezni fogok, hogy ne kapkodva rajzoljak, és jobban ki fogom dolgozni a képeket!
Köszi mégegyszer!

beküldve: 2009-07-29 12:16:01
(#1984)
Rudi
Rudi
[ Rászokóban ]
nah én is elkészültem a beküldendő rajzommal - nem tom, sztem csak a CG kategóriában indulok - számomra úgyis csak az a fontos... Remélem rendben be fog érkezni... Azt esetleg megkérdezhetem - ugye postai úton is meg neten keresztül is el kell küldeni, igaz?

Itt a link a képhez:

[Link]

beküldve: 2009-07-29 10:51:30
(#1983)
Hella
Hella
[ Rászokóban ]
Naozo: A rajzaid jók. DE! Sietősen rajzolsz, mikor ránézek a rajzodra olyan érzésem van, mintha futás közbe gyorsan firkantottad volna. Egy szép rajzba több időt kell belefektetni.

A színes árnybírós rajzodon látszik a legjobban mire is gondolok. A háttér elég csúnyácska lett, mivel vonalazva színeztél, nem egyenletesen nyomtad rá a ceruzádat. Nem baj, ha a hátteret hanyagabbul dolgozza ki az ember, mint az embert/fő karaktert, de ekkora minőségbeli különbség ne legyen. E mellett a rajz nem színes, hanem színezett. Egy szín nem egy darab árnyalatból áll. Ha a háttered piros, akkor találjunk benne egy kis sárgát is, lilát is. Attól lesz a kép izgalmas.

A "reggeli rajz" is jó lett bizonyos szempontból. Azonban ismért használom kell a de szócskát. Hol a lány többi testrésze? Én most bele tudom magyarázni, hogy a sárkány feje, teste kitakarja, viszont ha jobban belegondolok, akkor a lánynak gumiból kellene lennie, hogy oda tudjam képzelni. Vagy nincs alsó testrésze?! E mellet nem is derül ki, a rajzot milyen állásból kell nézni. Mert se fektetve, se állítva nem tudom rendesen elképzelni. A lány frizurája ad egy kis kiindulási pontot, de akkor sem jó a lány testtartása. S ezen a rajzon érezni a legjobban a kapkodásod eredményét. Összedobottságot érzek a rajzon.

A második árnybírós rajzod lett talán a legjobb. Szép a "lény" alakja, a vonalak finomak. Már csak egy kis árnyékolás hiányzik róla amitől 3D hatása lenne, de az most nem olyan egetrengető hiba. :)

Pár szóban a rajzaidról: nagyon jó úton haladsz, ha kicsit több időt fektetnél bele, vagy több türelmet, máris értékesebb rajzokat készítenél.

beküldve: 2009-07-29 08:12:24
(#1981)
Naoto
Naoto
[ Új arc ]
Hali!
Egy ideje rajzolgatok már, de ez az első alkalom, hogy más is látja a rajzomat a családomon és a szűk baráti körömön kívül .... (kicsit izgulok, hogy mit fogtok szólni )
Szeretnék mangát is rajzolni

ezt ma reggel rajzoltam:
[Link]
[Link]

Ez pedig két Árnybírós rajzom...
[Link]
[Link]

érdekelne a véleményetek

*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*

Szerk: Moderátor 2009-07-29 11:06:51
beküldve: 2009-07-28 13:07:04
(#1980) Válasz Morduk (#1977) üzenetére
..,
..,
[ True mangafan ]

/Avatar és aláírás: honnan van/

A te aláírásod elég tré így webfordítással...

Oldalak: ... 158 159 160 161 162 163 164 165 166 ... <<>>