Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Lol! Kicsit szörnyella de frászos - a Disney cenzúra nélkül!
Expresszív x)
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2009-07-30 15:30:43
(#2007)
Szerk: Menyus 2009-07-30 15:33:07
Ténleg a deviantART-on hogy csinálnak az emberek ilyen szép képeket? Segítséggel vagy ők maguk csinálják?
Photoshop is awsum. Nem nehéz egy ilyen képet csinálni, bárki tudna aki egy picit is tud rajzolni. Persze a baj az, hogy én például utálom a photoshopot mert too damn nb to learn it.
Meg lusta vok
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Nem lehet OFFolni de ha nagyon szeretnéd akkor írhatok normálisan is...
Nem úgy értettem. "Nem offolunk" mint amiről beszélünk, az igenis topiktéma része. Csak szóltam hogy nem kell szürke.
Nem lehet OFFolni de ha nagyon szeretnéd akkor írhatok normálisan is...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Igen, az fontos. Bár a fickó nem "manapság" de attólmég igazad van =)
A pasas életrajza se semmi.
[Link]
Kiadott amúgy How to Draw Manga videót is, le van töltve, onnan ismertem meg a nevét.
A pasas életrajza se semmi.
[Link]
Kiadott amúgy How to Draw Manga videót is, le van töltve, onnan ismertem meg a nevét.
Csak gondoltam letisztázom a dolgot =)
Na hogy beszélgessünk is valamiről: Régóta szemezgetek a dologgal, és most próbálom megtanulni - Fred Perry rajzstílusát. kíváncsi vagyok, más mit gondol róla. Tipikus "amerikai manga", de szerintem jó.
Szerintetek milyen?
Na hogy beszélgessünk is valamiről: Régóta szemezgetek a dologgal, és most próbálom megtanulni - Fred Perry rajzstílusát. kíváncsi vagyok, más mit gondol róla. Tipikus "amerikai manga", de szerintem jó.
Szerintetek milyen?
Hmmm... érdekes - nekem tetszik. Van stílusa, ami manapság már nagyon fontos!
A kockaságról meg annyit, hogy sztem a kockák inkább nézik, mint készítik a képeket!
Akkor is. 5-6 óra alatt sem lehet ilyen tökéletes dolgokat össze rakni... Szerintem csak olyan kockák h photoshoppal összerakják...
Végtelen idejük van a rajzolásra, akár napokig is toszogathatják Photoshopon a színeket. Teljesen más mangát rajzolni, mint egy manga képet megrajzolni. Idő, nem tudás kérdése ez.
Nem offolunk, ne írd szürkével =)
Edit: tied a 2000. komment.
Szerk: Nagashi 2009-07-29 23:17:07
Akkor is. 5-6 óra alatt sem lehet ilyen tökéletes dolgokat össze rakni... Szerintem csak olyan kockák h photoshoppal összerakják...
Vannak olyan emberek akik olyanokat rajzolnak h még a profi veteránokat is megszégyenítik... Ezek vagy kockák vagy baromi tehetséges emberek...
Azért van különbség amikor van két heted egy húszoldalas képregényfejezetre és amikor valaki dolgozgathat 5-6 órát egyetlen képen. Ez nem tehetség, ez főleg több szabadidő kérdése.
http://www.antarctic-press.com/html/version_01/viewgallery.php?id=814
Inkább linkelj úgy sokkal kényelmesebb... Várjál akkor belinkelem!
Íme: [Link]
Szerk: Morduk 2009-07-29 22:55:53
Csak gondoltam letisztázom a dolgot =)
Na hogy beszélgessünk is valamiről: Régóta szemezgetek a dologgal, és most próbálom megtanulni - Fred Perry rajzstílusát. Nem is tudtam hogy a fickó ilyen jókat rajzol ("mozgásban" látni a karaktereit egészen más élmény volt, mint az egyedüli képeket) és kíváncsi vagyok, más mit gondol róla. Tipikus "amerikai manga", de szerintem jó.
[Link]
Szerintetek milyen?
Na hogy beszélgessünk is valamiről: Régóta szemezgetek a dologgal, és most próbálom megtanulni - Fred Perry rajzstílusát. Nem is tudtam hogy a fickó ilyen jókat rajzol ("mozgásban" látni a karaktereit egészen más élmény volt, mint az egyedüli képeket) és kíváncsi vagyok, más mit gondol róla. Tipikus "amerikai manga", de szerintem jó.
[Link]
Szerintetek milyen?
Szerk: Nagashi 2009-07-29 22:56:50
Vannak olyan emberek akik olyanokat rajzolnak h még a profi veteránokat is megszégyenítik... Ezek vagy kockák vagy baromi tehetséges emberek...
Szerk: Morduk 2009-07-29 22:53:38