Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

Én deviantartom: [Link]
Manga nincs rajta, csak pár Warcraft cucc meg néhány apróság.
igen..nem tudom kitől kitől kérdezte, hogy nem menne-e fel DArt-ra. ( én mondtam, hogy fel szoktam menni akiknek van )
Azután külön sorba írtam, hogy neked, Nagashi-nak küldtem az e-mailt.
/Avatar és aláírás: honnan van/
Edit: Jó címre küldted te azt? Még nem jött meg...tán lassú a posta?
http://instantrimshot.com/
Hmm. Az emailt nem kaptam meg de nekem is van freemail címem, ha akarod oda elküldheted mégegyszer.
Féljünk a moderátortól xDDDD
*Felesleges idézet törölve. És aki nem megrögzött troll, annak nem kell félnie tőlem. A moderátor*
Dehogynem
Nálad is sűrűn vagyok. A Kakashi-s képeid nagyon jók, best-elem őket. És a mangád is durvának tűnik.
e-mailt küldtem.
De ha nem küldi el ( freemailos vagyok ) akkor msn cím az adatlapomon

(Na most ég a fejem! Ön reklám ezerrel!

Küldtél mailt? Hová?
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Na, ez már valami.
Kis kritika a Hollowról ránézés alapján, ha megengeded.
A fejek néha eltorzulnak, a testek rendben vannak, bár a bő ruha miatt nincs sok mindent nézni az anatómián, de a pózok és a rövidülések jók. Néha a szemek bandzsítanak.
A panelvezetés kicsit kuszának néz ki - harcról van szó, kardpárbajról. Namármost, a karakterek csapkodás közben beszélnek, majdnem minden panelen összeér a kardjuk. Ha nem mutatod meg időnként, hogy suhintanak, akkor úgy néz ki, mintha a kardjuk folyamatosan összeérne, csak az emberek mozognának körülöttük.
Hiányolom a bemutató képeket is, amik jelzik a karakterek helyzetét egymáshoz harc közben. Egyszóval kellene szerintem néhány szünet-panel, ahol a karakterek esetleg csak szuszognak, vagy távolabbról nézve, ordítva suhintanak. Viszont a kameraállások kellően mozgalmasak és a dolgok jól vannak elhelyezve, és kellő kicsinyítés mellett az oldalak is szépek.
A kontúrok viszont túl vastagok, és hiányolom a rendes tónusozást. A keresztezős (ikszelős) tónusok nem állnak jól a shounennek, szóval szerintem állj át tusos tollrajzra (vékonyabb, pontosabb vonalak, enyhén változó vonal) és ha akarsz, tónusozz gépen, persze ez csak tanács.
A szövegek viszont kifejezetten zavaróak voltak. A betűtípus nem passzol a rajzstílushoz, és jóval vékonyabb, mint maga a kontúrok - ilyen betűkkel nem tudnád lekicsinyíteni. Ami pedig hiba: "*mászik*". Ne írd, hogy mászik, hanem jelezd, mutasd be, hogy mászik, kicsoda, hol. Ez elég gyakori hiba kezdőknél, mint például AnimeStarsban kiadott próbálkozásoknál. Olyat pedig ember nem mond, hogy "Valami ostromolja a tetőt" inkább azt, hogy "valaki van odafenn.".
A weboldal viszont nagyon rossz, nem a te hibádból (bár a zene zavaró) hanem inkább a szolgáltatóéból. Ha komollyá válik a képregényed, inkább készíts egy oldalt ComicPress-el, de én átállnék másra, amilyen hamar csak tudok, mert mlapnak borzalmas képnézegetője van.
Remélem nem voltam bunkó és segítőkész kritikát adtam... Ígéretes a munkád, sok sikert.
Tudtamén

Jó lett. Csak gratulálni tudok...meg ámulni...
Ahha!! Megnéztem az egészet

Elképesztő meg...meg...
Menyus: Hah! Szeretnék én tudni annyit mint te...nekem az is elég lenne...(neeem! nem azt mondom h nem jól rajzolsz...nem vagyok a szavak mestere

Ahogy itt bóklásztam...ti sem vagytok kezdők és ez jó! Bár nem érek fel Fiszi-hez azért az ő munkáit nagyon csodálom és sűrűn látogatom Deviantarton.
És persze akinek van Dev-je felmegyek hozzá szivesen
De a többiek munkái sem semmik