Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Ú ez nagyon kemény szöveg. Ma nem végzek vele...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szóval senki nem csinál képregényt .. ?
Amúgy én is dolgozom egy mangán. Pár oldalasra tervezem és ha kész szeretném beküldeni a Dharmaba, vagy a Keretbe zárt világ antológia gyűjteménybe. A tervezett mangám egy korábban megírt novellámat/elbeszélésemet dolgozná fel, amelynek címe: Az a bizonyos hely. Ha érdekel, itt el is tudod olvasni: [Link]
nem akarok gonosz lenni de ez off (mint ez is)
Hú öregem. Nem tudom ki vagy, bár jelen pillanat nem is érdekel, de ez már több a soknál! Te most megjátszod a hülyét, vagy tényleg nem tudom mit jelent az OFF kifejezés?! Az számít off-nak, ha most valaki ideírná, "Imádom Grimmjow szinkrohnagját, egyszerűen imádni való, és amikor mordul egyet, ah... ". Ez most csak egy béna példa, DE mivel a szinkronszínészkedés egyáltalán nem kapcsolódik a rajzoláshoz pont megfelelő. Az, hogy valaki milyen RAJZon dolgozik, ide tartozik, mivel a RAJZoláshoz kapcsolódik. Vagy, ha a deviantart-ot felhozza valaki témának, az is idekapcsolódik, mert rajzok találhatóak azon oldalon.
Könyörgöm, mégegyszer be ne nyögd itt, hogy "ez off, mint ez is..." és hasonlók!!!!!!!! Köszi.
Szerk: Hella 2009-07-30 21:22:26
Mi lenne, ha hagynád, hogy az emberek beszélgessenek is? A postja igenis a témához tartozik, annak ellenére, hogy nem viszi előrébb a beszélgetést. Amíg egy post érintőlegesen is akár, de témához tartozik, az még nem off.
Szóval senki nem csinál képregényt, csak ilyen egy-egy emberes rajzokat? Kár : /
Szal Én senki vagyok! Ezt megjegyeztem!
Nah jól van nem leszek szemét avagy megpróbálok nem szemét lenni! Bocsánat emberek a trollkodásért!
Szerk: Morduk 2009-07-30 19:57:01
Mi lenne, ha hagynád, hogy az emberek beszélgessenek is? A postja igenis a témához tartozik, annak ellenére, hogy nem viszi előrébb a beszélgetést. Amíg egy post érintőlegesen is akár, de témához tartozik, az még nem off.
Szóval senki nem csinál képregényt, csak ilyen egy-egy emberes rajzokat? Kár : /
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Azt kérdeztem, hogy van e itt valaki, aki nem csak egy-egy emberkét rajzol, hanem valódi mangán, képregényen dolgozik.
Én! A neve Snow Petals és a kiadásról tárgyalok már a Vadvirágok könyvkiadóval - de még semmi se biztos... majd meglássuk, mindenestre egy extra fejezettel kezdem aminek introduction extra a címe és a főszereplőket mutatja be
Itt van a borítója:
[Link]
Remélem tetszik!
Szerk: Rudi 2009-07-30 19:45:53
nem akarok gonosz lenni de ez off (mint ez is)
beküldve: 2009-07-30 19:28:05
(#2016) ugy általában vagy conra?
ugy általában én akár dolgozom négy-ötön is egyszerre most conra pedig hárommal készülök
ugy általában én akár dolgozom négy-ötön is egyszerre most conra pedig hárommal készülök
Teljesen félreértettél =)
Azt kérdeztem, hogy van e itt valaki, aki nem csak egy-egy emberkét rajzol, hanem valódi mangán, képregényen dolgozik.
beküldve: 2009-07-30 18:57:19
(#2014) ugy általában vagy conra?
beküldve: 2009-07-30 18:52:44
(#2013) Van itt valaki rajtam és Menyuson kívül, aki többön dolgozik egy-egy képnél?