Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Elég gyerekes ez a "csinálj jobbat, MOST" hozzáállás.
Ha érdekelnek gondolataim a képregényről, vegyél fel MSNre, én szívesen vitatkozom. =)
"csinálj jobbat, MOST" <- na ettől felforrt az agyvizem! Én nem vagyok ennyire gyerekes! Kikérem magamnak. Egy ilyet még én se engedhetek el a fülem mellett.
De akkor legyen, felveszlek msn-re. Habár évente ha kétszer belépek oda... mindegy. Az msn címed azonos az emaileddel?
Nah közben én is kész lettem az animeconra készítendő rajzom vázlatával. :)
[Link]
*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Fáradt vagyok én már ehhez Joda mester megyek aludni,majd holnap vitázunk tovább...nah jó nem..
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Túl durva tréfa volt? =D
Edit: "melyikőtök"
Wat?
Ebből én vagyok az egyik, ki a másik?
Már nem tudom melyikőtök ír mit de ez a rohadt ajtós szöveg fájt Nyaljad ki....ha tényleg te szórakozol...király vagy Öreg! ilyen hamar rámtalálni,mert beszóltam így megfélemlíteni..
Nem tudok elképzelni mást, mint hogy saját kulcsával akart bejönni, nem akart felébreszteni. (Késő van)
Ha betörő, akkor rosszkor használta a telefonálós trükköt (ellenőrzi, hogy otthon vannak e) mert a csengés felébreszti a lakókat...
Mindenesetre kapcsold fel a villanyokat, indíts el egy tévét vagy rakj be zenét, és tényleg tarts kéznél kést. Vagy hívd a rendőrséget azért, amire valók. =)
Edit: Béke van? Akkor jó. Akkor nem szórakozok a rohadt ajtóddal tovább.
lesz ez még jobb is, ígérem,olyan hogy hozzá se tudj szólni!
Ok, leesett. eddig sem voltunk másik oldalon,csak nem látod be,hogy a karakternek összhangban kell lennie a háttérrel és fordítva, a szövegről ne essen szó, randán írok eltolja az összképet.
Mert itt volt szó összhangról? *teker*
Tudom hogy összhangban kell lenniük, ezért kell rajzstílushoz passzoló betűtípust is választani, tudom ezt. De nem jó ötlet azért lebénítani a másikat is, mert az egyik nem megy, inkább dolgozni kellene az elsőn, nem?
Amint meg írtad, kézírás nem megy, akkor ne csináld azzal =)
Na mindegy, te meg azt lásd be, amit én írtam. Vagy legalább tégy úgy
Edit: Komolyan beszéltél a betörőről? Kapcsolj lámpát és csapj valami zajt, akkor tudja hogy otthon és ébren vagy és nem jön be. És adj valami életjelet, hogy nyugodt szívvel mehessek Jedi Academyzni. =D
Szóval annyira még nem vagy vele te se tisztába mit,hogy...oké..
Mert azért eltöltöttem vele nem is kevés ídőt ma,szóval nem mondhatod,hogy nem mert mérges leszek!
Nah jó,most kezdhetek félni??itt kapircolja a lakatomat...valaki...
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Akkor ettől nézett ki úgy, mintha sebtiben csináltad volna.
Ezért mondtam azt, amit.
Amúgy a kockás inget/paplant meg ilyeneket gyorsabb valóságban megrajzolni, mint az összes gyűrődést végigszenvedni a programmal.
Lehet hogy van még remény, hogy egy oldalra kerülünk..?
Jah, szóval nem elkapkodott: egyenlőre ez a stílus az(ez az elnagyolt) amit ezzel a programmal meg took csinálni, nagyobb kidolgozottsággal eleve más stílusban kezdek el rajzolni:)
mer pl elkezdtem egy ilyet is, de ehhez a stílushoz szerintem már profinak kellene legyek:
[Link]
Figyelj én azt nem tudom eldönteni,hogy te helyesen ítélkedsz-e de nem értem,továbbra sem,hogy ennyiből hogy tudsz ilyeneket leszűrni..
Kissé érthetetlen az információhiány miatt, és azt mondtam rá, hogy elkapkodott, mert úgy is néz ki. Több időráfordítással szép, kidolgozott oldal lehetne belőle.
Ezt írtam, mert ezt gondolom.
Én pontokba szedtem a véleményemet a képregényedről, de a te fejedben már ott tartunk hogy én az egész művészetet félreértem, képtelen vagyok értékelni a szépet és nem tudok semmit az önkifejezésről.
De azért olvasd el amit eggyel lejjebb írtam.
Minden embernek a lelkében dal van és a saját lelkét hallja minden dalban, és akinek szép a lelkében az ének az hallja a mások énekét is szépnek./Arany J./
Lehet hogy te csak olvasod ezeket a képregényeket és ilyen szemmel nézed őket,ahogy most leírod.. és ez szerintem rossz lehet..
A novelláról:olvastam én már olyan mangát amiben egy helyben kucorgott valaki és csak gondolkodott, de elolvastam mert érdekeltek a gondolatai, lehet hogy Ő nem érzi elégnek az írást , szüksége van arcokra, arckifejezésekre...
azzal sem értek egyet továbbra sem,hogy ilyet írtál mert 2 oldalla leírtál..te azt írtad,hogy olvashatatlan, érthetetlen és elkapkodott a 2 oldal, de tudod egyáltalán hogy miről fog szólni? szerintem nem, és én nem mernék ilyeneket írni a te műveidről, míg utánna nem olvastam, de kérdem én:ha téged az én művészetem annyira nem érdekel,hogy utánna sem olvasol,hogy akarsz nekem építő kritikát adni??
És ezzel le is zártam a vitát remélem.Amúgy nem akarok vitázni veled, csak nem ismered a műveket, se a művészt, pedig ha ezt akarod csinálni(kritika írás segítés,mint szakértő) akkor nyitottabbnak kellene lenned.
Én azért rakom fel ide a friss műveimet, hogy aki belenéz, kedvet kapjon megismerni engem,Hirot, Ukashagit, Takahashit, amit csinálok, nem azért, hogy hirtelen 3 képből ilyen kritikát adjon.
És Andzsinszan igazad van a buborékokkal,de nem jövök ráfele hogy kell ebben bubit csinálni és továbbra se tudok szépen írni...szerintem sosem fogok.
Nagashi a te kis ikonod tényleg idegesítő a Drawn Togetherben de a kedvencem,úgyhogy eddig is béke volt. Remélem.. és nem állítalak be tudatlannak de ugye te se gondolod hogy itt mindannyiunktól többet tudsz...feltéve ha nem te vagy a kis bigyó, mert ha mégis, az azért nagyon vágta a dolgokat...akkor nem szótam semmit...