Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2008-10-24 16:13:13
(#519) Elfelejtkezdtem a régi mangámról! Én csináltam de még a történetet csinálom!
,,Hitler fején ugrálok!"
Kész:
1.oldal
2.oldal
*sóhaj* Azt megnézném....*sóhaj*1.oldal
2.oldal
Még ma lesz egy!! ha kész több fejezet eladom a conon
~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
beküldve: 2008-10-24 16:01:26
(#517) Kész:
1.oldal
2.oldal
1.oldal
2.oldal
Még ma lesz egy!! ha kész több fejezet eladom a conon
Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
Na, mostanra már biztos megkaptad, linkelj!
béna vok, nemtom hova kell felrakni őket
Jobb oldalt: Submit Deviation
Édes-Babos-Rámentészta, csalódtam benned, feladod, csak az agyadat kell egy kicsit megmozgatnod, sikerülni fog meglásd, a tehetséged megvan hozzá.
Csak egy a lényeg: Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
Csak egy a lényeg: Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
Nem nem: A jó pap is a holtig tanul.
Vagyis ez azt jelenti hogy sokat kell próbálni mert csak akkor
lehet király.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2008-10-24 15:47:10
Na, mostanra már biztos megkaptad, linkelj!
béna vok, nemtom hova kell felrakni őket
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
(ne az hogy leborítson egy üveg colát a szereplő).
Nem az a lényeg! Ha jól olvastál akkor más a lényeg!
,,Hitler fején ugrálok!"
Hmm, ebben van valami. Tetszik.
Mondjuk én nem egy gyereknek adnám a főszerepet, inkább valami idősebbnek és legyen seinen.
BTW Nostradamus jövendőlt olyat is, hogy a III. világháború egy turbános ember miatt fog kitörni, nem? És még ez sem teljesült be.
Knightslord: Na, sikerült?
Mondjuk én nem egy gyereknek adnám a főszerepet, inkább valami idősebbnek és legyen seinen.
BTW Nostradamus jövendőlt olyat is, hogy a III. világháború egy turbános ember miatt fog kitörni, nem? És még ez sem teljesült be.
Még kellene a visszaigazolós email, csak az a gond hogy még nem jött meg
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Kösz Mondjuk én nem egy gyereknek adnám a főszerepet, inkább valami idősebbnek és legyen seinen.
Tényleg el is felejtettem a 3.világháborút...!
~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
beküldve: 2008-10-24 10:56:57
(#507) Én este kitalálam 1 sztorit, ami elég furcsa lett...:
Arról szól h Nosztradamus jövendölései beteljesednek!
Már csak kettő jóslat volt hátra: Jézus eljövetele, a világ végét hozva maga után!
2000 körül 1 fiú(15 éves) észrevette, h különös dolog történik vele...
Titokba tartotta csodás isteni erejét, és ezzel elkezdődött Nostradamus újabb jövendölése !
(még sok mindent kitaláltam a történethez pl.
a katakonbákban 16. századi verses formába írt Nostradamus jóslatokat találtak)
Arról szól h Nosztradamus jövendölései beteljesednek!
Már csak kettő jóslat volt hátra: Jézus eljövetele, a világ végét hozva maga után!
2000 körül 1 fiú(15 éves) észrevette, h különös dolog történik vele...
Titokba tartotta csodás isteni erejét, és ezzel elkezdődött Nostradamus újabb jövendölése !
(még sok mindent kitaláltam a történethez pl.
a katakonbákban 16. századi verses formába írt Nostradamus jóslatokat találtak)
Most mondd,hogy ezt viccből raktad be,kérlek....
Van egy gyerekkori félelmem, miszerint nem viccből
De lesz ilyen manga!!!!!!!!!
még tervezgetés alat ál
Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
Most mondd,hogy ezt viccből raktad be,kérlek....
Van egy gyerekkori félelmem, miszerint nem viccből
no pussy, just the dicks