Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Kár, hogy nem CG, egy CG szerzői kiadványnak szerintem nagyon nagy sikere lesz majd Conon ha megjelenik majd ilyen.
Mindenesetre szerintem a Saigaminak nagyobb sikere lesz, mint az Angel Lightnak. Legalábbis szerintem klasszisokkal jobb a rajzolása.
Mindenesetre szerintem a Saigaminak nagyobb sikere lesz, mint az Angel Lightnak. Legalábbis szerintem klasszisokkal jobb a rajzolása.
Ja, és dA-on ment a wacs.
Igen CG-vel nyílván tetszetősebb lenne, de sajnos jelenleg ha akarnék se tudnék használni Manga Studiót a színezéshez, mert nincs videó kártya a gépemben, anélkül meg igencsak bajos...
Így marad a Copicos színezés, ami igaz nem olyan egyenletes, mintha géppel raknám rá a toneokat, de legalább nem lesz olyan "műanyagszagú" az egész
Hát, hogy mennyire lesz sikere, az majd kiderül Mindenesetre köszönöm
és köszi a waccsot
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Kár, hogy nem CG, egy CG szerzői kiadványnak szerintem nagyon nagy sikere lesz majd Conon ha megjelenik majd ilyen.
Ja, és dA-on ment a wacs.
Szerk: .., 2008-10-26 11:59:53
Tablettel?
És ha szabad kérdeznem hogy nyomtatod ki? És egyáltalán hogy tudod eladni Conon? Kapsz standot? Mesélj már erről a procedúráról légy szíves.
És ha szabad kérdeznem hogy nyomtatod ki? És egyáltalán hogy tudod eladni Conon? Kapsz standot? Mesélj már erről a procedúráról légy szíves.
nem tablettel, teljesen CG mentes lesz, csak a szöveget írom be géppel.
A nyomtatást az Ad Librum nyomdánál tervezem, ahol többek közt a Dharmák és az Angel Light is "készült". A procedúra - megrajzolom, digitalizálom, nyomdakésszé teszem, elviszem/küldöm a nyomdába, fizetek, és kapom a nyomtatott köteteket. Legalábbis, ha minden jól megy
Conon tavasz óta van művészsarok, ahol a szerzői kiadványok kerülnek árusításra. Most ősszel pl a kis terembe volt, az a zsúfolt asztal, tele magyar gyártmányú mangákkal
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Tablettel?
Van egy vevőd.
Kösziii! : *oda is vetődik XD*
Ha kiadod a Saigamit egy vásárlód már van rá *eddiginternetenolvastamindig*
Júúj nagyon kösziii! *virtuális nyakbavetődés*
A Saigamit adod ki?
Igen, teljesen újrarajzolva, és helyenként módosítok a történeten is
De az a fura hogy ha 1 magyar készít 1 mangát és kiadják, azt se veszi meg a kutya se...
A con-on ott porosodtak az asztalakon a Light angel vagy mi.
Én igenis támogatom a hazai amatőr rajzolókat,reménykedvén,hogy egyszer én is bekerülhetek majd valahova,megvettem a Keretbe zárt világot,és a DHARMA mindkét kötetét,és nagyon büszke voltam rájuk,hogy igenis,a magyar fiatalok megmutatják!
De be kell vallanom,hogy az Angel Lightből nem vittem.A történet lapos volt és sémás,a rajzok az én alkotói büszkeségemet sértették,és a honlap se bátorított...elovastam,kölcs nkértem valakitől,és szégyen-gyalázat örültem,hogy nem vettem meg.
Ha kiadod a Saigamit egy vásárlód már van rá *eddiginternetenolvastamindig*
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Szerk: Nona 2008-10-25 22:33:50
De az a fura hogy ha 1 magyar készít 1 mangát és kiadják, azt se veszi meg a kutya se...
Azért ezt nem mondanám... con után beszélgettem az Angel Light rajzolójával és a kinyomott 50 példányból 36-ot eladott. Szerintem ez egy ismeretlen, no name, amatőr mangához képest elég jó kereslet.
Az adott színvonalat bőven lehet überelni, sz'al én semmi esetre se írnám le a hazai mangarajzolókat. Persze lehet csak én vagyok bizakodó mindenesetre tavasszal én is egy szerzői kiadvánnyal megyek a conra
beküldve: 2008-10-25 14:53:17
(#536) Van egy ilyen játék devArton, hogy X-Challenege, ahol párokba sorsolják az emebreket, mindenkinek van egy karaktere és kell rajzolni egy képregényt, ahol a saját karid kicsinálja az ellenfél kariját.
Mindenkinek ajánlom az ilyesféle játékokat, nagyon fun.
Itt az én karakterem és az első fordulóm, hátha érdekel valakit: [Link]
Mindenkinek ajánlom az ilyesféle játékokat, nagyon fun.
Itt az én karakterem és az első fordulóm, hátha érdekel valakit: [Link]
beküldve: 2008-10-25 13:39:06
(#535) Már az 1.fejezet 7.oldalán tartok.Holnapra kész az 1.fejezet!
Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)