Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Nincs fény sötétség nélkül
Büszkén mutatom be az első CG rajzomat:[Link]
Gratuláció, nagyon szép munka lett! Mint már írtam. De akkor a végleges verziót nem láttam még. Akkor asszem a háttér még nem volt készen. De nagyon klassz lett
Nekem csupán egy CG-s rajzom készült, Nókomment inkább. xD
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Szerk: Daimoon 2008-10-30 11:48:40
Büszkén mutatom be az első CG rajzomat:[Link]
Azta, ez nagyon jó első CG-hez képest. Az a holt szem nagyon bejön, főleg a háttér jó még.
Tényleg első?o.O *szégyelli,de nem tud szépen CG-vel dolgozni*
Amúgy tök jó lett,a haja valamiért még külön tetszik ^^Meg az arca másik oldalán annyira halott az a szem,az is jóó.
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-10-29 23:11:14
(#575) Sen:és a szerzői kiadványodat hány kötetesre tervezed?Két vékonyabb?És újrarajzolod az egészet?Az rengeteg munka lesz,de az elszántságod nagyon csodálom...majd dedikálod nekem?
Hát, hogy őszinte legyek, fogalmam sincs. Mármint ugyebár még messze nincs befejezve a történet, hasból meg nem akarok mondani semmit. No meg ez azért elég relatív is, attól függően, hogy milyen hosszú is egy kötet. Az első olyan 100-120 oldalas lesz max, mivel sajnos többre nem lenne tavaszig időm, főleg nem anyagi keretem Persze ha mondjuk átlag 200 oldalas köteteket produkálnék, akkor a tervezett kötetszám is a felére csökkenne...
Igen, újrarajzolom az egészet, ha törik, ha szakad, lehet ugyan, hogy sok munka, de a kezdeti kivitelezéssel nem lenne bőr a képemen bármit is letenni az asztalra, ha már belevágok a dologban, akkor a lehető legjobbat akarom kihozni magamból, ennyi a minimum szerintem, ha az ember már ilyenbe vágja a fejszéjét. No meg, addig is csak fejlődök
Hű, *__* persze ha szeretnéd szívesen dedikálom
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Mostmár tényleg vennem kéne ilyen cuccost.
Igazából ez a legjobb "cuccos" tehát ha komolyan gondolod,mindenképp megéri,sokáig húzza,aztán ott a cserélgethetős is,amiről Sen írt,az hosszabb távon jobb befektetés,így a pénzügyi világválságban XD
Csak jól találd ki melyik színek kellenek,és aztán avval sokat tudsz variálni,és ha szépen használod tényleg nagyon profin néz ki.
Sen:és a szerzői kiadványodat hány kötetesre tervezed?Két vékonyabb?És újrarajzolod az egészet?Az rengeteg munka lesz,de az elszántságod nagyon csodálom...majd dedikálod nekem?
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
de istentelenül drága...vertem a nyálam 12 darabos készletre,de az is 21 ezer valahányszáz forint körül mozgott,így hát maradt a szép álom.
Az szép... majd 3heti kolesz pénzem O.O...
Meddig elég sacperkábé egy ilyen "filc"? Mert ha sokáig húzza akkor lehet befektetek egyre. (Legfeljebb nem veszem meg az 50. felsőmet... egy ideig.)
Én Stabilot használok, de elég hamar beadja a kulcsot, ráadásul nagyon oda kell figyelni, hogy ne legyen csíkos a fekete rész. Csőtusról váltottam, szép egyenletes volt a fekete, jól lehetett árnyékolni vele, csak folyt mint az állat. xS
Arra én is kíváncsi lennék, hogy meddig elég, nekem ez az első két darabom, remélem sokáig húzzák vagy éhen halok
Hű hát a stabilot mindenképp érdemes lenne leváltanod, nagyon nem jó biznisz... A tus ugyan baromi jól néz ki de rohadt macerás, én pl. folyton elkentem a sebességvonalakat, meg volt olyan, hogy ki is borítottam
Szóval kihúzáshoz én mindenképp csak ajánlani tudom a Copic multilner SP-t, mert jó nem olcsó, de csak egyszer kell megvenni, utána elég a betétet cserélni benne, sőt akár még hegyet is lehet, ha elhasználódik/megsérül. Szóval állati praktikus, és a Stabilo tűfilccel ellentétben vízálló is.
És a legcsodásabb benne a vastagságok magas skálája *_* 0,03-tól 0,8-ig minden ami csak létezik
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Szerk: Sen17 2008-10-27 23:46:37
de istentelenül drága...vertem a nyálam 12 darabos készletre,de az is 21 ezer valahányszáz forint körül mozgott,így hát maradt a szép álom.
Az szép... majd 3heti kolesz pénzem O.O...
Meddig elég sacperkábé egy ilyen "filc"? Mert ha sokáig húzza akkor lehet befektetek egyre. (Legfeljebb nem veszem meg az 50. felsőmet... egy ideig.)
Én Stabilot használok, de elég hamar beadja a kulcsot, ráadásul nagyon oda kell figyelni, hogy ne legyen csíkos a fekete rész. Csőtusról váltottam, szép egyenletes volt a fekete, jól lehetett árnyékolni vele, csak folyt mint az állat. xS
beküldve: 2008-10-27 19:24:28
(#569) Hjajj,igen a Copic az drága dolog,de ha egyszer kipróbáltad...
Én valami rokontól kaptam először külföldről,öt darabot,használtan,és csúnyán függőve tett vele...de istentelenül drága...vertem a nyálam 12 darabos készletre,de az is 21 ezer valahányszáz forint körül mozgott,így hát maradt a szép álom.Meg a CG,amihez,hiába van Photoshopom,nem sok tehetséget mutatok,de majd szerválok valakit az ismeretségi körömből,aki megtanít jobban használni
Én valami rokontól kaptam először külföldről,öt darabot,használtan,és csúnyán függőve tett vele...de istentelenül drága...vertem a nyálam 12 darabos készletre,de az is 21 ezer valahányszáz forint körül mozgott,így hát maradt a szép álom.Meg a CG,amihez,hiába van Photoshopom,nem sok tehetséget mutatok,de majd szerválok valakit az ismeretségi körömből,aki megtanít jobban használni
Nem vagyok pesti, így nehezen nevezek meg konkrétumokat, de a neoart pont a bizonyos helyek közé tartozik, a honlapon fent van a bolt címe is.
Vidékieket meg a pécsin kívül nem tudok...
mi a Neoart honlapja?Am jó hogy egyszerre ketten bonbázunk kérdésekkel?
www.neoart.hu
Nyugi, állom a kérdésrohamot
Nem vagyok pesti, így nehezen nevezek meg konkrétumokat, de a neoart pont a bizonyos helyek közé tartozik, a honlapon fent van a bolt címe is.
mi a Neoart honlapja?Am jó hogy egyszerre ketten bonbázunk kérdésekkel?
meh....
Szerk: Maryke 2008-10-27 17:48:33
Mondj nekem "bizonyos helyeket".