Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Az a borsós ár mit takar?Amúgy köszi a röviditéseket
Hát konkrétan a pécsi művészellátóban egy Copic Ciao 1150, a Copic Multiliner SP 1800, egy betét bele pedig 640 Ft.
Pesten bizonyos helyeken ennek a töredékéért beszerezhetők, pl a CC 800 Ft-ért és hasonlók...
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Ha belehalok se tudom hogyan tudok találni művészellátót a közelemben.
Vegyél fel msn-re, segítek.
Én Szegeden tudok művészellátót
Olyan nincs, hogy olyan nincs!
beküldve: 2008-10-27 10:42:39
(#562) Ha belehalok se tudom hogyan tudok találni művészellátót a közelemben.
Kíváncsivá tettél. Hol tudnék beszerezni ilyen filceket?
Elvileg minden művészellátóban kéne lennie. Elvileg.... A Neoart honlapján utána tudsz nézni, teljes termék és színskála, és a többi.
Egyébként megpróbáltam a módszered. Biztos én vagyok a gyökér, de nekem nem akart összejönni
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Olcsóbb? MS-ért fizetsz?
Egyébként dA-n épp elregélem hogyan kell PS-sel sreentoneozni. Mondjuk már ebbe a topikba is leírtam valahol.
Egyébként dA-n épp elregélem hogyan kell PS-sel sreentoneozni. Mondjuk már ebbe a topikba is leírtam valahol.
Dehogy fizetek az MSért! A Copic filcekre gondoltam Erre vidéken elég borsos árat kérnek el darabjáért, ezért is csak két fajta szürke árnyalattal dolgozom
MS: az Efrontier Manga Studioja
PS: Photoshop
CG: Computer Graphics
dA: deviantArt
PS: Photoshop
CG: Computer Graphics
dA: deviantArt
XDXD azt se tom miről van szó...
Akkor miért kellett beleszólni?
Úgyértem tom csak a röviditéseket nem értem...
meh....
beküldve: 2008-10-26 21:49:20
(#554) Olcsóbb? MS-ért fizetsz?
Tök jó. Mondjuk engem nem érint, mert én nem szoktam befeketíteni papíron dolgokat, arra ott a PS.
Sajnos én hadilábon állok a PS-sel Pedig mennyivel olcsóbb lenne...
Tök jó. Mondjuk engem nem érint, mert én nem szoktam befeketíteni papíron dolgokat, arra ott a PS.
Szerk: .., 2008-10-26 16:10:36
Copicos színezés? Azmiaz?
XD a Copic egy japán márka, csőtollak, filcek meg egyéb gyönyörűségek tárháza *__*
Én most ez újrarajzoláshoz a Copic Ciao filceket használom, aminek az a lényege, hogy alkohol bázisú, tehát az átlag filcekkel ellentétben nem lesz csíkos a színezés, még akkor sem, ha még egyszer belehúzol a már színezett részbe.