Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Úr isten, ne kérdezz ilyeneket mert még egy bizonyos valaki rádakasztja a jelzőt, hogy szeretsz kötöszködni...
ha nem esett volna le:VICCELTEM
az odab.... pedig természetesen jó értelemben van!
Még kellene egy sütifogyasztós-kávéscsészé s is- akkor lenne teljes a kollekció ( ^ o^)
ha nem esett volna le:VICCELTEM
az odab.... pedig természetesen jó értelemben van!
Még kellene egy sütifogyasztós-kávéscsészé s is- akkor lenne teljes a kollekció ( ^ o^)
odab*sznak az jó értelemben vagy rosszban ? Am. nem cosplaynek indult csak megnéztem a Death Note moviet és valahogy ez lett belőle X)
Szerk: Yumi 2008-12-04 19:08:14
Higany: Akkor most idejön a 613-adik hozzászólás második mondata...
Yumi: Az L-es cosplay-k nagyon odab*sznak, a többihez hozzászólni meg kevés vagyok...( ' .')
Yumi: Az L-es cosplay-k nagyon odab*sznak, a többihez hozzászólni meg kevés vagyok...( ' .')
Ha már mindenki mutogatja a dA galériáját, akkor had én is Igaz nem csak manga stílusú rajzaim vannak, de abból is akad [Link]
Mindennemű véleményt szívesen fogadok. :) Tisztában vagyok vele, hogy nem vagyok az a "hú de legjobb" rajzos
Mindennemű véleményt szívesen fogadok. :) Tisztában vagyok vele, hogy nem vagyok az a "hú de legjobb" rajzos
Az a koponya üt rendesen, bejövős.
beküldve: 2008-12-04 18:40:31
(#619) Ha már mindenki mutogatja a dA galériáját, akkor had én is Igaz nem csak manga stílusú rajzaim vannak, de abból is akad [Link]
Szerk: Yumi 2008-12-04 18:43:28
Gondolom azért teszed közszemlére az alkotásaidat, mert kíváncsi vagy a többiek véleményére és ennek megfelelően az emberkék ki is nyilvánítják a véleményüket róla. Ezekről a véleményekről beszélek: a jujj de jó stb. is ilyen. Remélem világos.
Látom képtelen vagy ejteni ezt a kötetkedés-témát... Nem hiszem hogy örülnél neki, ha mindenki azt írná, hogy jajj de jó, hű de szupi és társai. Merem remélni, hogy nem csak ez a vágyad...
Az, hogy nem feltétlenül a kidolgozott sztori a lényeg, hanem ebben gyakorlom a panelok elrendezését, meg az SFX-eket stb.
Nézd már meg, hogy a 48 hszedből mennyi kötekedés. Az enyémet is megnézheted, ott is sok lesz, de azért az arány nem mindegy.
Ejjnye-ejjnye. Milyen kis bizalmatlan és komplikált valaki. Mélyen sajnálom ama tényt, hogy ha nem értek valami akkor rákérdezek a dologra és nem könyvelem el előre idiótának az illetőt anélkül, hogy megérteném az észjárását.
Ebből kiindulva mi az hogy "gyakorló" és próba képregény?
Ha már a kötekedés elsőszámú megtestesülése vagyok, akkor benned a flegmák császárát köszönthetjük.
Ebből kiindulva mi az hogy "gyakorló" és próba képregény?
Ha már a kötekedés elsőszámú megtestesülése vagyok, akkor benned a flegmák császárát köszönthetjük.
Szerk: wakka 2008-12-04 18:07:07
Mivel az az egy oldal nem egy "gyakorló" képregényem egy oldala, és ki szerettem volna próbálni. Mellesleg szerzői szabadság, hadd használjak már olyan nyelvű SFX-et, amilyet akarok.
Úgy látom átadhatom a No. 1. kötekedő díjamat neked.
Ha már mindenki mutogatja a rajzait, akkor én is megtenném, itt van a dA gallerym: [Link]
A legutóbbi X-Challenge entrymet ne nézzétek, nagyon összecsaptam, alig volt rá időm.
A legutóbbi X-Challenge entrymet ne nézzétek, nagyon összecsaptam, alig volt rá időm.
Egy kérdés: Ha magyarul írsz képregényt, akkor minek használsz japán hangutánzó szavakat?
beküldve: 2008-12-04 16:03:54
(#611) Köszi mindenkinek , így utólag nézve télleg kellett volna kézfej...
Jéééééééééééé ez narancsos!
beküldve: 2008-12-03 16:43:48
(#610) Ha már mindenki mutogatja a rajzait, akkor én is megtenném, itt van a dA gallerym: [Link]