Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2009-01-19 19:19:10
(#684) én szoktam olyan képekből kiindulni ,amiket valahol látttam,csak teljesen átalakítom az én stílusomra
eredeti rajzokat is szoktam,de azokból csak vázlatokat,szénszerkával(ége tettel,apréseltet nem szeressem)
fanartban nem utazom.nem szeressem >_<
eredeti rajzokat is szoktam,de azokból csak vázlatokat,szénszerkával(ége tettel,apréseltet nem szeressem)
fanartban nem utazom.nem szeressem >_<
:D
beküldve: 2009-01-18 19:01:19
(#683) Én doujinshi rajzolásban utazom XD valahogy a saját sztorikkal mindig elakadok a közepén XD
Te csak maradj csendben, amíg ilyen jól rajzolsz/CGzel!
A Dark Tower fanartokért külön pirospont és persze ment a wacs!
A Dark Tower fanartokért külön pirospont és persze ment a wacs!
beküldve: 2009-01-18 14:40:32
(#681) De jó, hogy ti meg tudjátok így tervezni! Már sokszor akartam képregényt tervezni, de sose jutottam sokáig a tervekkel. Kifáradtam abban, hogy hol mekkora milyen formájú képkocka legyen, melyikben mi történjen (ha egy történéstr nem sikerül megrajzolnom, már borul az egész terv), anélkül meg kockázatos nekifogni.
Én maradok annál, hogy fanartokat csinálgatok és a géppel kiszínezem. A színes műfaj így is jobban bejön nekem. (eddig még csak Death Note-osokat csináltam... a vizsgaidőszak után próbálok Hellsingeset is)
Én maradok annál, hogy fanartokat csinálgatok és a géppel kiszínezem. A színes műfaj így is jobban bejön nekem. (eddig még csak Death Note-osokat csináltam... a vizsgaidőszak után próbálok Hellsingeset is)
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-01-18 13:58:15
(#679) beküldve: 2009-01-16 18:08:05
(#678) Na, ma végre elkezdtem komolyabban foglalkozni a mangámmal, amit osztálytárssammal készítünk. A storyboard első oldala már kész is van.
beküldve: 2009-01-13 18:24:49
(#676) na én vok hivatalosan is a világ legbénább rajzolója xD még rajzórán is csak 3-mast kapok xD de azért valamit még én is tok
Az élet egy játék jó graffal lag nélkül... csak az benne a baj hogy sok a csiter...
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
a színezés direkt lett ilyen - nem volt sok ötletem - na XD
Nem a színekre értem, hanem magára a technikára.
A színezés elég gyenge, de az alapötlet jó.
Köszi :) a színezés direkt lett ilyen - nem volt sok ötletem - na XD
Bou: Ha nekem sikerült bárki másnak is sikerül. :)
Más: újabb rajz (ezúttal ceruzával mert azt szeretem a legjobban) [Link]
non jo...*kidölt és rájöt h ő ilyet sose fog tudni csinálni*
a élet egy szerencse játék..és piszok nagy szerencse kell h a végén TE nyerj^^
Korrekt! Bár 16 évest már rajzolhatnál kicsit karakteresebb arcúra is. Én spec sosem rajzoltam géppel, és szerintem már nem is fogok. A Karja talán kicsit hosszú lett, bár ez elnézhető, mert ilyen idősen még aránytalan az ember. Viszont a kézfeje elég csontos lett. Caracter sheet, ha jól látom, de akkor még egy két alapvetőbb érzelmet kellett volna rajta ábrázolnod /vagy legalábbis jó lett volna/
Nagy ötlet a fordított Nike pipa a cipőn
Köszi a kritikát
Igen a karja valóban hosszabb lett a kelleténél, és tényleg állatira kockás lett az a kézfej... sajna ez gyakori nálam, de fogjuk ár az aránytalanságra amíg nem tudom kiküszöbölni
Igen, character sheet. először tényleg többet akartam írni, aztán végül is úgy döntöttem, hogy a rajzra csak a legalapabb dolgokat rakom a többit pedig a honlapon a karakter jellemzéséhez írom.
Annyi kínai cipőm volt már, hogy zsigerből jönnek az ilyen márkautánzatok XD A következő talán egy zuhanó puma lesz
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.