Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Ha adhatok egy tanácsot a könnyebb manga olvasáshoz : az alábbi linken jobb a rendezettség, és könnyebb a lapokat olvasni egymás után:
[Link]
[Link]
Kiome/SEn Arashi
semmi baj,csak meglepődtem,általában mindenhol egyedül vagyok a fórumban...Én mindenfélét ceruzával rajzolgatok,főleg a történeteket, úgy 8 éve kezdhettem, de ki tudja már,mindig is ez volt a hobbim:9 és nem szoktam ilyen vázlatokat készíten,karaktert,meg történetet,csak leülök és akkor adja magát minden:)nem toom ez mennyire jó, de szeretem csinálni:P Azért szurkolok neked nagyon:) hátha híres leszel és akkor majd tőled kérünk autogrammot
Kiome/SEn Arashi
Igen-igen, már nézegetem is a mangákat... Nagyon jók! Mióta foglalkozol manga-készítéssel? Ezeket is csak ceruzával rajzolod?
Bocsi, hogy gyors vagyok, csak szedem az infókat, minden "hasonszőrű"-től. Ugyanis a barátnőmmel mi is mangát szeretnénk rajzolni - majd a nyáron. Egyelőre csak én foglalkozom vele, mert meg kell írnom a sztorit... Aztán a forgatókönyvet... Aztán a karakterek vázlatai jönnek - bár abból már van néhány.
Szóval gomen, hogy így lerohanlak...
Bocsi, hogy gyors vagyok, csak szedem az infókat, minden "hasonszőrű"-től. Ugyanis a barátnőmmel mi is mangát szeretnénk rajzolni - majd a nyáron. Egyelőre csak én foglalkozom vele, mert meg kell írnom a sztorit... Aztán a forgatókönyvet... Aztán a karakterek vázlatai jönnek - bár abból már van néhány.
Szóval gomen, hogy így lerohanlak...
beküldve: 2009-01-21 21:11:01
(#696) Öhm...Milyen gyors vagy...sima színesceruza:) a honlapon megtalálod eredetiben azon jobban látszik...
Kiome/SEn Arashi
Szerk: Kiome 2009-01-21 21:11:45
beküldve: 2009-01-21 21:04:00
(#694) Kiome/SEn Arashi
Ezt én csináltam *dicsőn áll*
WÁÓ Ez NAGYON SZÉP
Ezt meg én rajzoltam de béna lett :(
Jóóóól vaaan, rajzot videoplayerre...
beküldve: 2009-01-20 20:38:41
(#691) :D
//desznót//
//desznót//
Nem rossz, nem rossz. De szerintem felejtsétek el a grafitmaszatolást. Meg kicsit erősek a kontúrok. A kezekre még gyúrj egy kicsit, és jó lesz ez!
Bár ennek nem a fanartban lenne a helye?
Nincs benne grafitmaszatolás. Hja, sajnos, próbálok mindig gyengébb/egyenletesebb kontúrokat csinálni, de nem jön össze. És éljenek a virsliujjak!
Áh, fanart is van? Megyek oda. És itt hagyok nektek még egy ilyet:
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-01-20 14:01:31
De jó!!!
Bárcsak én is tudnék csak egy picikét így rajzolni!!!
Ha egyszer el is jön az az idő, mikor mindenkiben ellenséget látsz. Én akkoris végig melletted állok. Hát soha ne add fel én egyetlen virágom! (Bleach 3. op.)
//desznót//
//desznót//
Nem rossz, nem rossz. De szerintem felejtsétek el a grafitmaszatolást. Meg kicsit erősek a kontúrok. A kezekre még gyúrj egy kicsit, és jó lesz ez!
Bár ennek nem a fanartban lenne a helye?
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2009-01-20 11:09:30
beküldve: 2009-01-20 10:55:34
(#687) Ezt én csináltam *dicsőn áll*
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Te csak maradj csendben, amíg ilyen jól rajzolsz/CGzel!
A Dark Tower fanartokért külön pirospont és persze ment a wacs!
A Dark Tower fanartokért külön pirospont és persze ment a wacs!
Ah, köszi
Igen, ez az átalakításos dolog jó, én is szoktam néha. De általában ihletnek hívják.
Amúgy én az eredeti karakterek rajzolását részesítem előnyben.
Bár van pár fanartom is, közülük a kedvencem:
(Még tavalyi rajzom, azóta sokat fejlődtem. Mellesleg föciórán készült. )
Amúgy én az eredeti karakterek rajzolását részesítem előnyben.
Bár van pár fanartom is, közülük a kedvencem:
(Még tavalyi rajzom, azóta sokat fejlődtem. Mellesleg föciórán készült. )
Szerk: .., 2009-01-19 19:55:29