Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Azt hiszem nem egészen értelek... Sajnálom.
Tehát... Azt szeretnéd, hogy küldjek egy mangaképet?
Vagy...?
Áh, ne haragudj, tényleg nem értem...
(egyáltalán... nekem írtad...? Vagy nem? )
Vagy...?
Bocsi én vagyok az id*óta nem neked szándékoztam a levelet
De te is küldhetsz x)
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Azt hiszem nem egészen értelek... Sajnálom.
Vagy...?
Vagy...?
Manga képek és szöveg papíron.
És vki mangát szeretne csinálni nem?
És vki mangát szeretne csinálni nem?
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Szerk: Bartha Botond 2009-01-28 21:17:50
Hmm.Küldesz egy képet?ha ide nem akkor az e-mail címemre légyszi:
botika95ster@gmail.com
Ehehhh... lehet, hogy naiv vagyok... de... milyen képet...?
Hidd el, nagyon sokan vannak. :) Én is ilyen vagyok. Csak az a bib azzal, hogy tudunk rajzolni, hogy a kiadók ill. elismert művészek elítélik azzal, hogy ez nem művészet, és nincs jövője. :( De eldöntöttem, hogy megalapítom a magyar Shonen Jumpot.
TÁMOGATOOOM!
Igazából, ha valóban tájékozott és széleslátókörű emberek ülnének egy-egy kiadó élén, biztos vagyok benne, hogy felismernék, hogy ez egy legyőzhetetlen egyre terjedő fertőzés! Szóval magyar mangakák! Tessék igenis próbálkozni, "hass alkoss, gyarapíts"!
Hmm.Küldesz egy képet?ha ide nem akkor az e-mail címemre légyszi:
botika95ster@gmail.com
Hidd el, nagyon sokan vannak. :) Én is ilyen vagyok. Csak az a bib azzal, hogy tudunk rajzolni, hogy a kiadók ill. elismert művészek elítélik azzal, hogy ez nem művészet, és nincs jövője. :( De eldöntöttem, hogy megalapítom a magyar Shonen Jumpot.
TÁMOGATOOOM!
Igazából, ha valóban tájékozott és széleslátókörű emberek ülnének egy-egy kiadó élén, biztos vagyok benne, hogy felismernék, hogy ez egy legyőzhetetlen egyre terjedő fertőzés! Szóval magyar mangakák! Tessék igenis próbálkozni, "hass alkoss, gyarapíts"!
Az jó:)
És milyen mangákat csináltál eddig?Vagy csak külön rajzokat?
És milyen mangákat csináltál eddig?Vagy csak külön rajzokat?
Az ördög nem alszik...legalábbis nem akárkivel (és a nevemmel ellentétben lány vagyok!!!)
Hát ha kishazánkban tovább nő ennek a szubkultúrának a tábora, lehet, hogy nem is kell olyan távlatokra gondolni, hogy előnyösebb lenne japánnak lenni. Szerintem itthon is van jó néhány tálentum... Csak meg kell találni a megfelelőt. Vagy ha ez nem jön be - japán tanár, sok-sok lóvé, irány japán, és házalni kell a sztorival a kiadóknál, hogy ajánljanak egy mangakát. *elszállt a fantáziája*
星さん
beküldve: 2009-01-28 18:34:43
(#721) Akkor már egyszerűbb megtanulni rajzolni
(de amúgy csábító az ötlet...mindig el akartam menni Japánba...hmmm...)
(de amúgy csábító az ötlet...mindig el akartam menni Japánba...hmmm...)
Az ördög nem alszik...legalábbis nem akárkivel (és a nevemmel ellentétben lány vagyok!!!)
Hát ha kishazánkban tovább nő ennek a szubkultúrának a tábora, lehet, hogy nem is kell olyan távlatokra gondolni, hogy előnyösebb lenne japánnak lenni. Szerintem itthon is van jó néhány tálentum... Csak meg kell találni a megfelelőt. Vagy ha ez nem jön be - japán tanár, sok-sok lóvé, irány japán, és házalni kell a sztorival a kiadóknál, hogy ajánljanak egy mangakát. *elszállt a fantáziája*
beküldve: 2009-01-28 18:15:43
(#719) Lehet, hogy előnyös lenne japánnak lenni? Vagy csak túl kishitű vagyok?...Bár igazából már én is gondoltam rá…talán egyszer, ha megismerek egy rajzost...
Akkor sincs veszve semmi! Nézd meg pl. a Death Note sem egy ember nevével fut. Van egy írója, és van egy rajzolója. Szóval, ha keresel magad mellé egy - vagy több - tehettséges mangakát, aki megrajzolja a történeted, még viheted valamire.
beküldve: 2009-01-28 18:01:41
(#717) wow, vannak itt ügyes emberkék:) Nekem vaahogy nem megy a manga. Túl precíz, én meg inkább szabadon szeretek/tudok rajzolni. Szóval ha elkezdem mangának, akkor úgysem az lesz belőle Pedig micsoda manga történeteim lennének...
Tök jól rajzoltok...
Jár innen vki képzős szakra?????????
Jár innen vki képzős szakra?????????
Bölcsészkarra
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
HAHHHHHHHHHHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ Ó!!!!!!!!
Nekem soha senki nem válaszol.........
Nekem soha senki nem válaszol.........
Ha a jelenlévők közül senki nem jár képzős szakra, akkor minek írjunk?
Ja és légy szíves legközelebb kerüld a multipostolást.