Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2009-01-05 17:49:16
(#668) Yay, elkészült életem első CG-s színes rajza 4 óra komoly küzdelem egérrel XD
[Link]
Kaphatok véleményt róla? *__*
[Link]
Kaphatok véleményt róla? *__*
Korrekt! Bár 16 évest már rajzolhatnál kicsit karakteresebb arcúra is. Én spec sosem rajzoltam géppel, és szerintem már nem is fogok. A Karja talán kicsit hosszú lett, bár ez elnézhető, mert ilyen idősen még aránytalan az ember. Viszont a kézfeje elég csontos lett. Caracter sheet, ha jól látom, de akkor még egy két alapvetőbb érzelmet kellett volna rajta ábrázolnod /vagy legalábbis jó lett volna/
Nagy ötlet a fordított Nike pipa a cipőn
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2009-01-03 01:02:21
annyira nem is nehéz. (:
am ha gondolod feélvennélek már az emesére XD
Okés. XD Ma már ugyan nem leszek fent, de holnap visszaigazollak.^^
beküldve: 2009-01-02 21:52:30
(#665) annyira nem is nehéz. (:
栄誉 Eiyo avagy a világ legnagyobb KockaLámája 因縁
Hai, so desu ne. De csak ha rám is vonatkozott.
Amúgy mostmár nem vagyok annyira lemaradozva, a GCrommal nézem, hogy mit írtok a Mozerrillán pedig válaszolgatok, így azért annyira nem gázul lassú, vagy de?
Nem lehet egyszerű...O.o
beküldve: 2009-01-02 20:17:17
(#663) Hai, so desu ne. De csak ha rám is vonatkozott.
Amúgy mostmár nem vagyok annyira lemaradozva, a GCrommal nézem, hogy mit írtok a Mozerrillán pedig válaszolgatok, így azért annyira nem gázul lassú, vagy de?
Azt hiszem mostmár sikerült kibogoznunk mindent amit csak ki kell.
Más:
Más:
felvehetlek titeket msnre?
Hogyne.^^ (ha én is a kérdezettekhez tartozom. )
beküldve: 2009-01-02 20:13:20
(#661) Nem azért mondom, de Yumi, találtam egy képet az Artodon. (Ha már azért van, hogy ottlegyen, jóhogy megtalálom XD) Az áll a címsorban Me... Ha ezt angolról fordítom akkor ez azt jelenti, hogy te vagy, márpedig ha te vagy, akkor igencsak büszkélkedhetsz keleti vonásokkal, pláne úgy szemtájékon...
beküldve: 2009-01-02 20:12:33
(#660) Azt hiszem mostmár sikerült kibogoznunk mindent amit csak ki kell.
Más:
Igen valóban én vagyok azon a képen >.<
Más:
felvehetlek titeket msnre?
Igen valóban én vagyok azon a képen >.<
Szerk: Yumi 2009-01-02 20:17:31
beküldve: 2009-01-02 20:08:02
(#659) Nagyon lassú a mobile net.. (mostmár nagyonzavarban fejvakar)
Kinokane Miho:
Bámulatra méltó, hogy a rossz szemed ellenére nekifogtál rajzolni. O.O
Kiss Aki:
Csak nehogy elrémülj a többi képem láttán. Eddig is volt digitális képem, de azon nem mondhatnám, hogy sok komoly munka volt :/ jobbára csak unatkoztam, mikor azoknak kezdtem neki. Most ki is találtam előtte a képet! Igaz közben azért alakult magától is. :)
Kiss Aki:
Csak nehogy elrémülj a többi képem láttán. Eddig is volt digitális képem, de azon nem mondhatnám, hogy sok komoly munka volt :/ jobbára csak unatkoztam, mikor azoknak kezdtem neki. Most ki is találtam előtte a képet! Igaz közben azért alakult magától is. :)
Én most vagy elmefogyatékos, vagy igen vak vagyok, az elébb mintha még a két név ( a sajátom és Mihoé) fordítva lett volna... Yumi, most mi van? (zavartan nevet)
A válasz, most helyes!;)
Eltévesztettem véletlenül a neveket.^^' De utána kijavítottam, mert azért csak nem hagyhatom úgy. (Zavarban lennék tőle nagyon X3) - Már így is eléggé zavarban vagyok
Kinokane Miho:
Kiss Aki:
Kiss Aki:
Én most vagy elmefogyatékos, vagy igen vak vagyok, az elébb mintha még a két név ( a sajátom és Mihoé) fordítva lett volna... Yumi, most mi van? (zavartan nevet)
Nem XD
Én voltam béna de már kijavítottam a neveket. XD
Elnézést mindenkitől.
Én voltam béna de már kijavítottam a neveket. XD
Elnézést mindenkitől.
Most meg égek, de így szép az élet
Ugyan, semmi baj!