Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Nem XD
Én voltam béna de már kijavítottam a neveket. XD
Elnézést mindenkitől.
Én voltam béna de már kijavítottam a neveket. XD
Elnézést mindenkitől.
Most meg égek, de így szép az élet
Szerk: Yumi 2009-01-02 20:03:09
Kiss Aki:
Bámulatra méltó, hogy a rossz szemed ellenére nekifogtál rajzolni. O.O És ahogy látszik nem is akárhogy, nagyon ügyes vagy.
Bámulatra méltó, hogy a rossz szemed ellenére nekifogtál rajzolni. O.O És ahogy látszik nem is akárhogy, nagyon ügyes vagy.
Lehet, hogy hordanom kéne a szemüvegem? (fejvakar)
Nem, nem, azt hiszem össze lettünk, keverve!^^ Én vagyok a nagyrészt vak... Vagy nem t'om...
Yumi?^^
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-01-02 20:03:02
Kiss Aki:
Lehet, hogy hordanom kéne a szemüvegem? (fejvakar)
栄誉 Eiyo avagy a világ legnagyobb KockaLámája 因縁
Ezt én és unokatesóm rajzoltuk: Milyen?
Annyira gáz, hogy már jó, és ezt nem szívózásból mondom. A maga módján egy kedves rajz.
Azt hiszem erre szokták azt mondani:
Kore e wa Kawaii desu ne.
beküldve: 2009-01-02 19:57:00
(#650) Kinokane Miho:
Bámulatra méltó, hogy a rossz szemed ellenére nekifogtál rajzolni. O.O
Kiss Aki:
Csak nehogy elrémülj a többi képem láttán. Eddig is volt digitális képem, de azon nem mondhatnám, hogy sok komoly munka volt :/ jobbára csak unatkoztam, mikor azoknak kezdtem neki. Most ki is találtam előtte a képet! Igaz közben azért alakult magától is. :)
Bámulatra méltó, hogy a rossz szemed ellenére nekifogtál rajzolni. O.O
Kiss Aki:
Csak nehogy elrémülj a többi képem láttán. Eddig is volt digitális képem, de azon nem mondhatnám, hogy sok komoly munka volt :/ jobbára csak unatkoztam, mikor azoknak kezdtem neki. Most ki is találtam előtte a képet! Igaz közben azért alakult magától is. :)
Szerk: Yumi 2009-01-02 19:59:31
beküldve: 2009-01-02 19:49:10
(#649) Ezt én és unokatesóm rajzoltuk: Milyen?
Kockanyúl x3
Köszi^^
Jó a rajzod. :) Általában én is szálkás stílusban rajzolok papíron, vagyis a vázlaton meg mikor kitalálom mindig úgy sikerül, utána "kerekítem" / "ívesítem" a rajzaimat jobban.
Most próbálok egy számomra "kényelmes" stílust kikísérletezni. Ami ha kicsit egyszerű is mindenképp törekszik arra, hogy mutasson is. *igyekszik*
Kinokane Miho:
Szerintem eddig nagyon jó.
Jó a rajzod. :) Általában én is szálkás stílusban rajzolok papíron, vagyis a vázlaton meg mikor kitalálom mindig úgy sikerül, utána "kerekítem" / "ívesítem" a rajzaimat jobban.
Most próbálok egy számomra "kényelmes" stílust kikísérletezni. Ami ha kicsit egyszerű is mindenképp törekszik arra, hogy mutasson is. *igyekszik*
Kinokane Miho:
Amúgy a legjobban a kontraszt fogott meg. A kép egyszerűnek tűnik, de ha jobban megfigyelem, akkor azon gondolkozom el, hogy véletlen vagy direkt emelted ki a fehér és a piros közti éles határokat.
Tiszteletre méltó az, ahogy technikázol. Adtál ötletet. (:
Azt hiszem, megyek és megnézem a többi képedet is. ^^
Köszönöm Yumi!
És köszönöm Aizen!^^
Megjegyzem, én mindig azt mondom - rajzolni mindenki tud!^^ Ha nem ilyet, akkor mást, de kis ráfordítással hasonlók is sikerülhetnek. Azért mondom ezt, mert elég hátrányos helyzetű rajzoló vagyok, akiről nem is gondolnád, hogy képes ilyesmire - ugyanis kb 65-70%-ban vak vagyok, és a rajzaim egy speciális szemüveggel készítem. Elég... vad!
És köszönöm Aizen!^^
Megjegyzem, én mindig azt mondom - rajzolni mindenki tud!^^ Ha nem ilyet, akkor mást, de kis ráfordítással hasonlók is sikerülhetnek. Azért mondom ezt, mert elég hátrányos helyzetű rajzoló vagyok, akiről nem is gondolnád, hogy képes ilyesmire - ugyanis kb 65-70%-ban vak vagyok, és a rajzaim egy speciális szemüveggel készítem. Elég... vad!
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-01-02 19:45:05
Ha már itt tartunk, megmutatom a legújabb rajzomat.^^ Érdekelne a véleményetek!
(remélem működni fog a link... )
[Link]
(a kép jobb oldalán van a rajz... manga oldalnak készült, de még csak ez van kész...)
[Link]
(a kép jobb oldalán van a rajz... manga oldalnak készült, de még csak ez van kész...)
Az igen! Hát ez k*r*a jó! Nagyon szép rajz! Én ilyet akkor se tudnék csinálni, ha rengeteget gyakoroltam volna. Komolyan! Nekem nagyon csúnya rajzaim vannak...
Gratulálok hozzá!
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-01-02 19:37:39
(#645) Yumi: egyszerű, de nagyszerű megoldások! Grat!
Én is is CG-zek néha, bár eddig csak egy CG-s rajzom van: [Link]
Legközelebb ezt fogom CG-zni: [Link]
BTW én szeretek szögletesen rajzolni, imádom Tite Kubo szögletes stílusát.
Ja és deviantartomon lehet kommentelni!
Én is is CG-zek néha, bár eddig csak egy CG-s rajzom van: [Link]
Legközelebb ezt fogom CG-zni: [Link]
BTW én szeretek szögletesen rajzolni, imádom Tite Kubo szögletes stílusát.
Ja és deviantartomon lehet kommentelni!
Szerk: .., 2009-01-02 19:41:15
beküldve: 2009-01-02 19:34:00
(#644) Köszi^^
Kinokane Miho:
Kinokane Miho:
Szerk: Yumi 2009-01-02 19:36:45
beküldve: 2009-01-02 19:32:08
(#643) Ha már itt tartunk, megmutatom a legújabb rajzomat.^^ Érdekelne a véleményetek!
[Link]
[Link]
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-01-02 19:33:15
beküldve: 2009-01-02 19:31:25
(#642) Juteszembe én is most kezdtem el egy mangát rajzolni, egy haverom az ötlet szerzője. Kíváncsi vagyok mi fog belőle kisülni, pláne azért mert az igazán true mangakak nem szálkásan, hanem precízen egyenes vonalakat húznak, vonalzózgatnak etc etc. Ezekhez nem értek és az én rajzolási módom teljesen más... hehh
majd csak lesz valami. 8-l
majd csak lesz valami. 8-l
Újra itt. :3
Nem rég kezdtem el számítógépes rajzokkal komolyabban foglalkozni, egész pontosan tegnap óta. XP
Szerintetek, hogy sikerült?
[Link]
Nem rég kezdtem el számítógépes rajzokkal komolyabban foglalkozni, egész pontosan tegnap óta. XP
[Link]
Szerintem van érzéked hozzá. Igazán modern és mégis retro hangulatba kergetett... Én mondjuk szálkásan rajzolok, de azt nem is gépen. Szóval teljesen más a stílus, de az nem jelent semmit szerintem.
[Link]
Szerk: Kiss Aki 2009-01-02 19:20:23
Újra itt. :3
[Link]
[Link]
Hm, jó lett, csak a kilógó haj, az nekem valahogy nem tetszik. Egyébként nagyon jó lett.
,,Hitler fején ugrálok!"