Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2009-01-27 20:04:16
(#714) beküldve: 2009-01-27 20:00:34
(#713) HAHHHHHHHHHHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ Ó!!!!!!!!
Nekem soha senki nem válaszol.........
Nekem soha senki nem válaszol.........
Animét,mangát,rajzolni,és nézni,mindent megér!!!!
beküldve: 2009-01-27 19:56:41
(#712) Tök jól rajzoltok...
Jár innen vki képzős szakra?????????
Jár innen vki képzős szakra?????????
Animét,mangát,rajzolni,és nézni,mindent megér!!!!
beküldve: 2009-01-27 19:53:16
(#711) Fisi dhe Hyene:
Aztaaa... Nagyon szép!!! A színezésbe - és úgy alapvetően a színvilágba - szerelmes vagyok!
Gratulálok!
Kiome:
Nagyon jóóó!!! Igaz nekem kicsit rózsaszín, de úgy összességében, ez sem baj, mert ez csak egyéni agybaj nálam... Tetszik!
Aztaaa... Nagyon szép!!! A színezésbe - és úgy alapvetően a színvilágba - szerelmes vagyok!
Gratulálok!
Kiome:
Nagyon jóóó!!! Igaz nekem kicsit rózsaszín, de úgy összességében, ez sem baj, mert ez csak egyéni agybaj nálam... Tetszik!
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-01-27 19:56:28
beküldve: 2009-01-27 19:29:23
(#710) Na és ők milyenek?
Kutyus is van rajta
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-01-27 19:32:33
A legújabb képem
Egy új technikát próbálgatok...szerintetek milyen????
jujj nagyon cuki
A legújabb képem
Érdekes ez a hajábrázolás. Mivel van? Ha jól látom, gépes rajz, ugye?
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2009-01-27 11:11:18
(#707) Határozottan Sailor Moon-os az utóíze, de amúgy egész fain. Mit takar ez az új technika?
A legújabb képem
Kiome/SEn Arashi
Nah,látod én is ezér akartam bezárni a honlapot! Senki se kritizált(modjuk nem is nagyon mondott véleményt..)Az jól jön,ha megosztják veled amit gondolnak,így ahogy én is csinálom(lehet mert nem nagyon reklámozom magam,mint némely emberke)nem igazán éri meg,mert olyan,mintha csak magamnak frissítgetném,és ha valaki jön,az is szó nélkül megy és csak a számlálón látszik meg megyek lassan alukálni,további jó kóborászást a neten! pápá!
Kiome/SEn Arashi
Szerk: Kiome 2009-01-21 21:54:56
Persze, biztosan megmutatom majd... Hisz itt nem csak "Hjajj de csudi szééép" dolgokat mondanak az embernek, hanem néha keményen kritizálják is. És ez fontos.
Érdekes a stílus, már várom a manga milyen leszRemélem megmutatod nekünk!!! huh,,azt a kis lila arcot hogy raktam bele?...mindegy
Kiome/SEn Arashi
Szerk: Kiome 2009-01-21 21:36:02
Nekem is ez az első eset, hogy nem az ihlet ereje, a bűvös pillanat vezet a rajzolásban. Én sem szoktam tervezgetni. A spontán dolgokat kedvelem, ezért is hiszem, hogy se könyvem, se mangám nem lesz soha kiadva - képtelen vagyok határidőre teljesíteni... Nyomaszt a "muszáj"... És nincs az a kiadó, aki ezt elviseli. Nah de sebaj.
Azért köszönöm a bíztatást. Neked is hasonló jókat, és még több csodás rajzot kívánok.
Amúgy ezen a fórumon viszonylag gyorsan kap az ember válaszokat. Legalábbis eddig ezt vettem észre.
Gondoltam én is mutatok Neked valamit. Aztán eszembe jutott, hogy azt a rajzot, már nelinkeltem ebbe a topicba, de mivel új vagy itt, megkíméllek a visszaolvasástól...
[Link] A kép jobb szélén van a rajz, kicsit lejjebb...;)
(Köszönöm tanácsot, örömmel fogadom )
Azért köszönöm a bíztatást. Neked is hasonló jókat, és még több csodás rajzot kívánok.
Amúgy ezen a fórumon viszonylag gyorsan kap az ember válaszokat. Legalábbis eddig ezt vettem észre.
Gondoltam én is mutatok Neked valamit. Aztán eszembe jutott, hogy azt a rajzot, már nelinkeltem ebbe a topicba, de mivel új vagy itt, megkíméllek a visszaolvasástól...
[Link] A kép jobb szélén van a rajz, kicsit lejjebb...;)
(Köszönöm tanácsot, örömmel fogadom )
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-01-21 21:32:56