Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Amúgy a Dharma meg sz'tem egész más tészta mivel kizárólag one shot-okra koncentrál és nem folytatásos sztorikra, mint a Jump. De kezdeményezésnek szerintem nagyon jó volt, beindította a szerzői kiadványok megjelenését.

Mivel más nem volt a kategóriában ezért hoztam fel a Dharmát - még A4-es formátumuakban sincs folytatásos történet, nemhogy kisebben.

Jó, akkor hasonlítsuk az Akamaru Jump-hoz ha az jobban megfelel.

És valóban: valahol el kell kezdeni.

mellesleg... világ képregényrajzolói, egyesüljetek! ( ^ o^)//
beküldve: 2009-01-29 16:03:34
(#743) Hali^^ én is rajzolok csak mindig fáj a kezem voltam orvosnál de nem mondott semmit csak azért írok h nektek is szokott fájni vagy csak én vagyok ilyen szerencsélten T-T
Amúgy a dharma-vagy mi..xD annak h lehet írni meg a shonen jump-nak O.o
Plííz mondjátok el. Előre is ARIGATOU Mina-chan^^
Amúgy a dharma-vagy mi..xD annak h lehet írni meg a shonen jump-nak O.o
Plííz mondjátok el. Előre is ARIGATOU Mina-chan^^
Mina-chan
Ne sírjááá!én válaszolok!Nem járok képzőművészetire gyógyszerész leszek
bár mostanában nem igazán csipázom
de mit tehetek..ide vettek fel,
Máskülönben:amúgy én se szeretem a rózsaszínt, csak valahogy a pipihez ez illett...kellemesebb tőle a kép...nem tom...egy hang azt súgta,hogy így kell lennie
Nem tudtok valamilyen jó kis mangapályázatot?lenne pár történetem...

Máskülönben:amúgy én se szeretem a rózsaszínt, csak valahogy a pipihez ez illett...kellemesebb tőle a kép...nem tom...egy hang azt súgta,hogy így kell lennie

Nem tudtok valamilyen jó kis mangapályázatot?lenne pár történetem...
Kiome/SEn Arashi
Szerk: Kiome 2009-01-29 15:48:10
Írtál a Shonen Jump-nak? Na erre kíváncsi vagyok. Kifejted bővebben? Mellesleg a Dharmával nem próbálkoztál-e már/fogsz?:?
Igen, írtam, egyszer kaptam egy visszajelzést, hogy megkapták, ha valami gubanc van, értesítenek, aztán meg azt, hogy a levelemet átadták az illetékes részlegnek. Azóta mondjuk semmi nem volt, de türelem rózsát terem, és a Shonen Jump nem az egyetlen esély arra, hogy beindítsam a tervemet. :)
A Dharmávról azt hallottam, hogy nem valami jó, azt mondták, hogy figyeljem az oldalt, és pályázzak....
Wow ez komolyan hangzik

Amúgy a Dharma meg sz'tem egész más tészta mivel kizárólag one shot-okra koncentrál és nem folytatásos sztorikra, mint a Jump. De kezdeményezésnek szerintem nagyon jó volt, beindította a szerzői kiadványok megjelenését.

We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
[Link]
És ha már ezt beraktam - harmadszorra, gomeeen
- azért más képeket is belinkelek.
[Link] - Manga borító terv. /elrontottam a háttér színezésével.
Nah ez az, amikor már nem nagyon lehet javítani asszem...
[Link] - Első manga oldalam. Naruto fan fic-hez... Szöveg persze nincs, még nem tudom pontosan mit fognak mondani...
Még sajnos csak sima grafittal rajzolok. Be kéne szereznem azt a spéci tollat, de még nem volt időm elmenni venni...

[Link] - Első manga oldalam. Naruto fan fic-hez... Szöveg persze nincs, még nem tudom pontosan mit fognak mondani...

Még sajnos csak sima grafittal rajzolok. Be kéne szereznem azt a spéci tollat, de még nem volt időm elmenni venni...

ezek nagyon jól sikerültek

bárcsak én is így tudnék rajzolni, de egyenlőre max monitorról tudok másolni de azok se a legjobbak mivel a test arányokat gyakorlom, kezet pl nem igen tudok rajzolni meg hát lehet nem minibe kéne^^" na igen jó lenne így rajzolni magamtól mert story ötletek sok van van pár vázlat oldalam csak a rajz nem megy-.-
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Írtál a Shonen Jump-nak? Na erre kíváncsi vagyok. Kifejted bővebben? Mellesleg a Dharmával nem próbálkoztál-e már/fogsz?:?
Igen, írtam, egyszer kaptam egy visszajelzést, hogy megkapták, ha valami gubanc van, értesítenek, aztán meg azt, hogy a levelemet átadták az illetékes részlegnek. Azóta mondjuk semmi nem volt, de türelem rózsát terem, és a Shonen Jump nem az egyetlen esély arra, hogy beindítsam a tervemet. :)
A Dharmávról azt hallottam, hogy nem valami jó, azt mondták, hogy figyeljem az oldalt, és pályázzak....
星さん
Hidd el, nagyon sokan vannak. :) Én is ilyen vagyok. Csak az a bib azzal, hogy tudunk rajzolni, hogy a kiadók ill. elismert művészek elítélik azzal, hogy ez nem művészet, és nincs jövője. :( De eldöntöttem, hogy megalapítom a magyar Shonen Jumpot. 

TÁMOGATOOOM!

Igazából, ha valóban tájékozott és széleslátókörű emberek ülnének egy-egy kiadó élén, biztos vagyok benne, hogy felismernék, hogy ez egy legyőzhetetlen egyre terjedő fertőzés!

Örülök ennek a hozzáállásnak, és meg jobban örülnék, ha a magyar magakák közül mindenki így gondolkodna, mert többségben az erő. Ha csak 1-2 ember dolgozik az ügyön, annak nem biztos, hogy lesz foganatja, de ha már többen vagyunk, akkor több, mint valószínű, hogy összehozunk valamit. Én megtettem az első lépést azzal, hogy írtam a Shonen Jumpnak meg a Japán Intézetnek, és most dolgozom egy pályázaton az EU-nak. :)
星さん
Az jó:)
És milyen mangákat csináltál eddig?Vagy csak külön rajzokat?
És milyen mangákat csináltál eddig?Vagy csak külön rajzokat?
Rajzoltam is meg mangáztam is. Van 4 magám, abból eddig egyet sikerült befejeznem, de még szkennelni kell meg átírni a szöveget olvashatóra, ezt megelőzően meg be kell szerezni a szkennert

Eléggé elvont 1-2 sztori, de akik olvasták, azt mondták, nagyon jó. Az utolsó kettő már kissé közelebb áll a való élethez, többek közt azért, mert velem kapcsolatos

星さん
beküldve: 2009-01-28 21:53:43
(#735) Na megyek
Hell
Hell
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Bocsessz nem találom
[Link]

[Link] - Első manga oldalam. Naruto fan fic-hez...

Ügyi vagy^^
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Bocsessz nem találom
[Link]

Szerk: Miho ~ ミホ 2009-01-28 21:53:16
beküldve: 2009-01-28 21:34:57
(#732) Bocsessz nem találom
beküldve: 2009-01-28 21:32:25
(#731) Oké akkor megkeresem
Jaaajjj... Okés, semmi baj!
Áh, én már linkeltem be nem olyan rég egy rajzom - másodszorra, harmadszorra nincs pofám
- új rajzom meg most nincs, szóval... most még nem...

Áh, én már linkeltem be nem olyan rég egy rajzom - másodszorra, harmadszorra nincs pofám