Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Amúgy a Dharma meg sz'tem egész más tészta mivel kizárólag one shot-okra koncentrál és nem folytatásos sztorikra, mint a Jump. De kezdeményezésnek szerintem nagyon jó volt, beindította a szerzői kiadványok megjelenését.
Mivel más nem volt a kategóriában ezért hoztam fel a Dharmát - még A4-es formátumuakban sincs folytatásos történet, nemhogy kisebben.
Jó, akkor hasonlítsuk az Akamaru Jump-hoz ha az jobban megfelel.
És valóban: valahol el kell kezdeni.
mellesleg... világ képregényrajzolói, egyesüljetek! ( ^ o^)//
beküldve: 2009-01-29 16:03:34
(#743) Hali^^ én is rajzolok csak mindig fáj a kezem voltam orvosnál de nem mondott semmit csak azért írok h nektek is szokott fájni vagy csak én vagyok ilyen szerencsélten T-T
Amúgy a dharma-vagy mi..xD annak h lehet írni meg a shonen jump-nak O.o
Plííz mondjátok el. Előre is ARIGATOU Mina-chan^^
Amúgy a dharma-vagy mi..xD annak h lehet írni meg a shonen jump-nak O.o
Plííz mondjátok el. Előre is ARIGATOU Mina-chan^^
Mina-chan
Ne sírjááá!én válaszolok!Nem járok képzőművészetire gyógyszerész leszek bár mostanában nem igazán csipázom de mit tehetek..ide vettek fel,
Máskülönben:amúgy én se szeretem a rózsaszínt, csak valahogy a pipihez ez illett...kellemesebb tőle a kép...nem tom...egy hang azt súgta,hogy így kell lennie
Nem tudtok valamilyen jó kis mangapályázatot?lenne pár történetem...
Máskülönben:amúgy én se szeretem a rózsaszínt, csak valahogy a pipihez ez illett...kellemesebb tőle a kép...nem tom...egy hang azt súgta,hogy így kell lennie
Nem tudtok valamilyen jó kis mangapályázatot?lenne pár történetem...
Kiome/SEn Arashi
Szerk: Kiome 2009-01-29 15:48:10
Írtál a Shonen Jump-nak? Na erre kíváncsi vagyok. Kifejted bővebben? Mellesleg a Dharmával nem próbálkoztál-e már/fogsz?:?
Igen, írtam, egyszer kaptam egy visszajelzést, hogy megkapták, ha valami gubanc van, értesítenek, aztán meg azt, hogy a levelemet átadták az illetékes részlegnek. Azóta mondjuk semmi nem volt, de türelem rózsát terem, és a Shonen Jump nem az egyetlen esély arra, hogy beindítsam a tervemet. :)
A Dharmávról azt hallottam, hogy nem valami jó, azt mondták, hogy figyeljem az oldalt, és pályázzak....
Wow ez komolyan hangzik Már egy csomó felkérést kaptam lelkes emberektől, hogy indítanának Jump szerű antológiát és rajzosokat keresnek, de mondanom se kell egyikből se lett semmi, nem gondoltam volna, hogy mégis valaki ennyire komolyan veszi *virtuális nyakbevetődés*
Amúgy a Dharma meg sz'tem egész más tészta mivel kizárólag one shot-okra koncentrál és nem folytatásos sztorikra, mint a Jump. De kezdeményezésnek szerintem nagyon jó volt, beindította a szerzői kiadványok megjelenését.
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
[Link]
És ha már ezt beraktam - harmadszorra, gomeeen - azért más képeket is belinkelek.
[Link] - Manga borító terv. /elrontottam a háttér színezésével. Nah ez az, amikor már nem nagyon lehet javítani asszem...
[Link] - Első manga oldalam. Naruto fan fic-hez... Szöveg persze nincs, még nem tudom pontosan mit fognak mondani...
Még sajnos csak sima grafittal rajzolok. Be kéne szereznem azt a spéci tollat, de még nem volt időm elmenni venni...
És ha már ezt beraktam - harmadszorra, gomeeen - azért más képeket is belinkelek.
[Link] - Manga borító terv. /elrontottam a háttér színezésével. Nah ez az, amikor már nem nagyon lehet javítani asszem...
[Link] - Első manga oldalam. Naruto fan fic-hez... Szöveg persze nincs, még nem tudom pontosan mit fognak mondani...
Még sajnos csak sima grafittal rajzolok. Be kéne szereznem azt a spéci tollat, de még nem volt időm elmenni venni...
ezek nagyon jól sikerültek
bárcsak én is így tudnék rajzolni, de egyenlőre max monitorról tudok másolni de azok se a legjobbak mivel a test arányokat gyakorlom, kezet pl nem igen tudok rajzolni meg hát lehet nem minibe kéne^^" na igen jó lenne így rajzolni magamtól mert story ötletek sok van van pár vázlat oldalam csak a rajz nem megy-.-
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Írtál a Shonen Jump-nak? Na erre kíváncsi vagyok. Kifejted bővebben? Mellesleg a Dharmával nem próbálkoztál-e már/fogsz?:?
Igen, írtam, egyszer kaptam egy visszajelzést, hogy megkapták, ha valami gubanc van, értesítenek, aztán meg azt, hogy a levelemet átadták az illetékes részlegnek. Azóta mondjuk semmi nem volt, de türelem rózsát terem, és a Shonen Jump nem az egyetlen esély arra, hogy beindítsam a tervemet. :)
A Dharmávról azt hallottam, hogy nem valami jó, azt mondták, hogy figyeljem az oldalt, és pályázzak....
星さん
Hidd el, nagyon sokan vannak. :) Én is ilyen vagyok. Csak az a bib azzal, hogy tudunk rajzolni, hogy a kiadók ill. elismert művészek elítélik azzal, hogy ez nem művészet, és nincs jövője. :( De eldöntöttem, hogy megalapítom a magyar Shonen Jumpot.
TÁMOGATOOOM!
Igazából, ha valóban tájékozott és széleslátókörű emberek ülnének egy-egy kiadó élén, biztos vagyok benne, hogy felismernék, hogy ez egy legyőzhetetlen egyre terjedő fertőzés! Szóval magyar mangakák! Tessék igenis próbálkozni, "hass alkoss, gyarapíts"!
Örülök ennek a hozzáállásnak, és meg jobban örülnék, ha a magyar magakák közül mindenki így gondolkodna, mert többségben az erő. Ha csak 1-2 ember dolgozik az ügyön, annak nem biztos, hogy lesz foganatja, de ha már többen vagyunk, akkor több, mint valószínű, hogy összehozunk valamit. Én megtettem az első lépést azzal, hogy írtam a Shonen Jumpnak meg a Japán Intézetnek, és most dolgozom egy pályázaton az EU-nak. :)
星さん
Az jó:)
És milyen mangákat csináltál eddig?Vagy csak külön rajzokat?
És milyen mangákat csináltál eddig?Vagy csak külön rajzokat?
Rajzoltam is meg mangáztam is. Van 4 magám, abból eddig egyet sikerült befejeznem, de még szkennelni kell meg átírni a szöveget olvashatóra, ezt megelőzően meg be kell szerezni a szkennert
Eléggé elvont 1-2 sztori, de akik olvasták, azt mondták, nagyon jó. Az utolsó kettő már kissé közelebb áll a való élethez, többek közt azért, mert velem kapcsolatos
星さん
beküldve: 2009-01-28 21:53:43
(#735) Na megyek
Hell
Hell
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Bocsessz nem találom
[Link]
[Link] - Első manga oldalam. Naruto fan fic-hez...
Ügyi vagy^^
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Bocsessz nem találom
[Link]
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-01-28 21:53:16
beküldve: 2009-01-28 21:34:57
(#732) Bocsessz nem találom
beküldve: 2009-01-28 21:32:25
(#731) Oké akkor megkeresem
Jaaajjj... Okés, semmi baj!
Áh, én már linkeltem be nem olyan rég egy rajzom - másodszorra, harmadszorra nincs pofám - új rajzom meg most nincs, szóval... most még nem...
Áh, én már linkeltem be nem olyan rég egy rajzom - másodszorra, harmadszorra nincs pofám - új rajzom meg most nincs, szóval... most még nem...